Kris pisze:Wszystkie ludzkie problemy wynikają ze strachu, oraz nieopatrznego rozumienia i posługiwania się miłością.
Mówią o niej wszyscy, kler, cywilne ludziska i oczywiście my, mężni mądrzy i doświadczeni w niesieniu pomocy forumowicze, no i niestety ja do pewnego czasu też nie mogłem trafić na odpowiednią jej formę.
I pewnie byśmy nadal latami błądzili i szukali jak tutaj naprawić nasz świat no i oczywiście nas samych, gdyby nie to że do naszej grupki ezoterycznej nie wstąpiła nowa osoba i w wyniku burzy mózgów po miedzy nami okazało się że ona zna formułkę miłości, tylko nie za bardzo umie się nią posługiwać, a ja umiem, ale nie do końca wiedziałem do której tę umiejętność dopasować i raz mi się wspaniale udawało, zaś w niektórych wypadkach miałem poślizgi.
CDN czy raczej powinien nastąpić przy następnej wolnej chwili:)
Kris pisze:Skoro piszesz że wiesz z czego wynikają, to pewnie wiesz także jak im zaradzić, więc może to opisz, bo jakoś nie widzę żeby ktoś zaradził.
Wchodzenie w słowo innym ma sens jeśli jest poparte wiedzą i mam nadzieje że tak jest.
Wiec w jaki sposób przywrócić dobro i miłość aby zneutralizować krzywdę i niesprawiedliwość.
Dokończ temat, niechże się dowiemy wreszcie.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości