Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: danut » 05 paź 2016, 13:09

neuron - ja myślę, że Zosia rzeczywiście Ci pomaga, ale jest to związane ze wzburzeniem sieci zła, w które gdzieś tam Cię łapią różnorakie ludzkie złorzeczenia, własna złość, itp. Emocje burzą się jak fale na morzu podczas sztormu i pojawiają się koszmary, niepokój, ataki - to jest objaw wyrzucania tego od siebie, takiej wewnętrznej wojny. Ale jesteś na wygranej pozycji a potem będzie już tylko lepiej. Pozdrawiam! :)
danut

Postautor: Kris » 05 paź 2016, 14:58

Coś mi się zdaje że najlepiej sobie sami pomożecie.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: Natasza » 05 paź 2016, 15:16

trafne postrzeganie

Krisie, oczywistym jest, że niektóre osoby są bardziej narażone na pewne inne osoby i tak było odkąd jest ta gra

widzisz, gdybym nie powiedziała tu w tym miejscu o moich Strażnikach to nikt nie wiedziałby ( prócz jednej wybranej przez nich osoby) o ich istnieniu
a tak na tym,, koniu,, można się wozić i jak już się dowiedziało , że są to można dopisywać różne teorie
ale wiedza o nich była skierowana wyłącznie dla mnie

niemniej jednak cieszy mnie fakt, że działasz sobie na swoim polu i jesteś osobą otwartą na wsparcie innych
ja tego na pewno nie zapomnę
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Kris » 09 paź 2016, 16:32

Wszystkie ludzkie problemy wynikają ze strachu, oraz nieopatrznego rozumienia i posługiwania się miłością.
Mówią o niej wszyscy, kler, cywilne ludziska i oczywiście my, mężni mądrzy i doświadczeni w niesieniu pomocy forumowicze :), no i niestety ja do pewnego czasu też nie mogłem trafić na odpowiednią jej formę.
I pewnie byśmy nadal latami błądzili i szukali jak tutaj naprawić nasz świat no i oczywiście nas samych, gdyby nie to że do naszej grupki ezoterycznej nie wstąpiła nowa osoba i w wyniku burzy mózgów po miedzy nami okazało się że ona zna formułkę miłości, tylko nie za bardzo umie się nią posługiwać, a ja umiem, ale nie do końca wiedziałem do której tę umiejętność dopasować i raz mi się wspaniale udawało, zaś w niektórych wypadkach miałem poślizgi.
CDN czy raczej powinien nastąpić przy następnej wolnej chwili:)
Kris

Postautor: Mirek » 09 paź 2016, 19:45

Kris pisze:Wszystkie ludzkie problemy wynikają ze strachu, oraz nieopatrznego rozumienia i posługiwania się miłością.
Mówią o niej wszyscy, kler, cywilne ludziska i oczywiście my, mężni mądrzy i doświadczeni w niesieniu pomocy forumowicze :), no i niestety ja do pewnego czasu też nie mogłem trafić na odpowiednią jej formę.
I pewnie byśmy nadal latami błądzili i szukali jak tutaj naprawić nasz świat no i oczywiście nas samych, gdyby nie to że do naszej grupki ezoterycznej nie wstąpiła nowa osoba i w wyniku burzy mózgów po miedzy nami okazało się że ona zna formułkę miłości, tylko nie za bardzo umie się nią posługiwać, a ja umiem, ale nie do końca wiedziałem do której tę umiejętność dopasować i raz mi się wspaniale udawało, zaś w niektórych wypadkach miałem poślizgi.
CDN czy raczej powinien nastąpić przy następnej wolnej chwili:)

Wszystkie ludzkie problemy wynikają z naszego postępowania.
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Kris » 09 paź 2016, 20:53

Skoro piszesz że wiesz z czego wynikają, to pewnie wiesz także jak im zaradzić, więc może to opisz, bo jakoś nie widzę żeby ktoś zaradził.
Wchodzenie w słowo innym ma sens jeśli jest poparte wiedzą i mam nadzieje że tak jest.
Wiec w jaki sposób przywrócić dobro i miłość aby zneutralizować krzywdę i niesprawiedliwość.
Dokończ temat, niechże się dowiemy wreszcie. :)
Kris

Postautor: OneNight » 09 paź 2016, 21:22

Kris pisze:Skoro piszesz że wiesz z czego wynikają, to pewnie wiesz także jak im zaradzić, więc może to opisz, bo jakoś nie widzę żeby ktoś zaradził.
Wchodzenie w słowo innym ma sens jeśli jest poparte wiedzą i mam nadzieje że tak jest.
Wiec w jaki sposób przywrócić dobro i miłość aby zneutralizować krzywdę i niesprawiedliwość.
Dokończ temat, niechże się dowiemy wreszcie. :)

Po pierwsze, o co Ci chodzi z przywracaniem dobra? Na tej planecie zło zawsze istniało, a zarówno dobro i miłość istnieją wraz z nim.
Po drugie, nie zarzucaj Mirkowi braku wiedzy, bo to Ty twierdzisz, że nasz układ słoneczny porusza się po elipsie względem centrum galaktyki. Już kilka razy udowodniłeś swój brak wiedzy i próbujesz wciskać ten pseudonaukowy kit innym.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Kris » 09 paź 2016, 21:29

Ty też niczego nie wniosłeś w temacie oprócz ego, niczego, smutne.
Kris

Postautor: Mirek » 09 paź 2016, 22:04

Kris, to takie proste. Zerwij kontakt ze swoimi demonami i staraj się w każdym człowieku znaleźć dobro, zamias słuchać podszeptów, które Ci mówią, że wszędzie jest zło, nawet wśród Aniołów.
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Kris » 10 paź 2016, 00:38

Źle.
Odpowiedź to bezwarunkowa miłość, neutralna miłość.
Miłość bez żadnych, ale to żadnych oczekiwań.
Po prostu kocham bo kocham i nic za to się nie spodziewam i tyle. :)
Kris

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka