autor: Kris » 17 maja 2015, 08:28
Długo odkrywałem i rozkodowywałem budowę i sposoby działania zła i wreszcie co nieco staje się wiadome.
W miarę oczyszczania od czakry podstawy i następnych w górę, odzyskujemy władzę, czy raczej przywracamy miłość w poziomach częstotliwości które im są przyporządkowane i stąd rozjaśnienie, podniesienie wibracji również na naszej planecie.
To się będzie nadal rozwijało czy się to magom podoba czy nie.
Codziennie uwalniamy swoje czakry i poziomy im odpowiadające, co jest odczuwalne coraz wyraźniej.
Jedni czują ulgę, inni to co wyprodukowali w swoich ciałach, to wraca do komórek ich ciała i betonuje je czarnym betonem, czyli to czym działali na jasnych.
Do puki oczyszczaliśmy się z tego rozpuszczając to miłością, oni produkowali nowe i dobrze się mieli, odkąd wszystko wracamy panom producentom, ich czas zaczyna się kurczyć i tak już będzie aż do oczyszczenia wszystkich ciał i poziomów.
Co się z nimi stanie, ano myślę że to co zaplanowali dla nas, a co zaplanowali sami wiecie, ile cierpienia nam przysporzyli, o ile lat krócej żyjemy, o ile wstrzymali rozwój duchowy, ile chorób nas męczy.
Mieli wybór i wybrali stronę, teraz zobaczymy czy to się opłaciło.
Zastanawiam się co z tymi którzy się dali przekupić, przejrzą na oczęta, czy nadal będą piali zachwyty jakie to zło jest wielkie i potężne?
Dochodzą do nas wersje przyszłość, ale nie będę się rozpisywał bo zmiany są szybsze i wersje się wciąż modyfikują, ale spokojna głowa bo na lepsze.
Być może odzyskamy zabrane nam przez zło, tak zwane zdolności paranormalne, może coś takiego jak w tym filmie.
Lucy (2014) Lektor PL | by E89 - video w cda.pl
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.