papaver pisze:Witajcie!
Przeczytałem ten wątek od początku, odniosłem wrażenie iż Tomasz w pewnym momencie bardzo chciałby ten temat zamknąć, jakoś jemu nie leży, nie wiem dlaczego temat medium jest tak niewygodny?
Jak odgrzałem kotleta z przed 2 lat (czyli moje wpisy) to widzę w tym tylko jedno - nie leżał, nie leży i nie będzie leżał mi nigdy płatny mediumizm. Po prostu - prawdziwe medium spirytystyczne nigdy nie weźmie pieniędzy za pomoc i już - tak, jak napisał to Zbyszek.
I jednocześnie muszę odszczekać moje słowa:
Voldo pisze:podejrzewam, iż trudno będzie znaleźć jakiekolwiek na prawdę dobre media w ciągu kolejnych przynajmniej kilku lat
myliłem się, na całe szczęście

papaver pisze:Żadnej pomocy praktycznej uzyskać tutaj nie można, w przypadku gdyby zaszła potrzeba udzielenia pomocy komuś mającemu kłopoty z Duchami lub chcącemu uzyskać kontakt z Duchem w ważnej sprawie.
No tu bym się kłócił, są osoby, które to robiły i robią nadal.
papaver pisze:Dwie osoby, które ujawniły się na tym forum iż są mediami piszącymi zostały potraktowane w sposób dość szczególny z nutką niedocenienia ich umiejętności.
Czyżby mowa była o juniperus i megan6? Izo, Gosiu, czy czujecie się "niedocenione"?

Może na początku i tak było, ale zapewniam Cię, że teraz jest inaczej.