Xsenia pisze:Najbardziej podobne do ludzkich (99% wspólnych genów) szympansy też są mięsożerne.
Estia72 pisze: Xseniu badz skrupulatna.[...]
Szympans zjada głównie rośliny, od czasu do czasu owady (termity, mrówki) lub mięso. Wiec nie pisz ze mieso to jego glowny skladnik odzywiania
Estia72 pisze:Ponadto jesli uwazasz ze Twoimi przodkami byly malpy to masz do tego prawo, dla scislosci moi nie byli![]()
Estia72 pisze:Wiec Xseniu najpierw doczytaj w temacie w jakim sie wypowiadzasz bo wprowadzasz innych w blad piszac bzdury bez sprawdzenia.
Estia72 pisze:czlowiek zapomnial kim byl ,zapomnial swoje zrodlo mialam na mysli Xseniu nas jako istoty duchowe i napisalam o duchowej spusciznie/dziedzictwu, wiec nie wiem czemu przeinaczasz i wyskakujesz z opisem malp...
Czyzby duchowosc Twoja prawdziwa natura/istota byla dla Ciebie czyms obcym?
Estia72 pisze: nie bez kozery spozywanie miesa nazywa sie pokarmem demonow/upadlych
Estia72 pisze:jesli nie widzisz roznicy napisaniem ze "mieso" to pokarm demonow/upadlych a nazwaniem kogos upadlym/demonem, to naprawde z Toba jest cos nie tak
Natasza pisze:Estia stając w obronie zwierząt - wykazuje się siłą charakteru , determinacją sama dla siebie
danut pisze:Ja też uważam, że samo jedzenie czy nie jedzenie mięsa nie ma nic wspólnego z wyższym, czy niższym stanem ducha, bo to są zwykłe gusta i smaki i przyzwyczajenia.
danut pisze:dziwne i bezduszne wydaje mi się myśleć o tym, obrazować sobie zabijanie tych zwierząt i jednak je jeść
kalatala pisze:Gdzieśs kiedyś podczas lektury spirytystycznej natknęłam się na stwierdzenie, że w przyszłości wszyscy ludzie będa wegetarianami. Dla mnie ma to jak najwiekszy sens. Sama nie jadam zwierząt od 20 lat i nie wyobrażam sobie, aby miało być inaczej. Wczoraj natknęłam się na pewien filmik, bardzo wzruszający, świadczący moim zdaniem o tym, że na Ziemi inkarnują sie coraz wrazliwsze Dusze:
http://www.tvn24.pl/ciekawostki-michalk ... 30474.html
Chłopiec jest z Brazylii
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 2 gości