Wróżki telefoniczne

Jeśli szukasz miejsca, gdzie zamieścić temat niezwiązany ze Spirytyzmem, złożyć życzenia, zamieścić ogłoszenie o sprzedaży "nienawiedzonego" domu to miejsce jest właśnie dla Ciebie.

Re: Wróżki telefoniczne

Postautor: animus » 15 cze 2011, 18:25

No i oczywiście Paul 023, pracuj nadal, jeżeli praca ta taje Tobie radość, a pomoc innym. Chwała Ci za to. Oby ta praca również pomogła Tobie w doskonaleniu się. Trzymam kciuki za Ciebie (za Ciebie również).:)
Przepraszam, za dość siermiężną formę wypowiedzi, ale jam nie literat i mam nadzieję, że będzie mi to wybaczone. Również i to, że wypowiedź dotyczy tylko części wypowiedzi Paula 023, ale i tu jestem pełna nadziei, że rozumie.:)
Pozdrawiam!:)
m.
animus

Postautor: Sylwina » 17 cze 2011, 15:47

Postanowiłam zabrać głos Jako osoba która zajmuje sie wróżeniem jest to moja pasja tak samo jak spirtyzm , ale i czasem za kase powróże i za darmo znajomym

Wiec obecnie to sa paseudo wrozki z ezo tv i kosmica niestety niektorzy nie rozumieja pojecia ezoteryka a jada na komerche + kasa i to nie tylko moje zdanie bo i obracam sie w środowisku wrózek z pasja , które nie szukaja rozgłosu i dlatego w tv nigdy nas sie nie zobaczy.
A pozatym wrozba to wskazówka ,podpowiedz a nie wyrocznia (co powtarzam zawsze) ,bo to my zycie kreujemy podejmujemy decyzje (przyklad mamy 2 propozycje pracy i nie wiadomo ktora wybrac bo obie sa ciekawe i tu mozna poprzez przez kart wskazac jak sie bedzie klient czul w danej pracy jesli ja wybierze ale decyzja nalezy ostateczna do klienta) ,tak samo kiedy chcemy wybrać dane wcielenie w którym mamy sie narodzić jesty to tylko nasza decyzja . Niestety nie wszyscy rozumieja powagi wrozb i szukaja cudu ,i nie zawsze zadaja pytania poważne i konkretne .
Choć życie nig­dy nie jest spra­wied­li­we, to jed­nak by­wa interesujące.
Jonathan Carroll
Sylwina

Postautor: atalia » 17 cze 2011, 22:04

Odpowiedz proszę na nurtujace mnie pytanie- w jaki sposób widzisz przyszłość?Czy odczytujesz ją z układu kart,czy też widzisz ja w jakis inny sposób?Czy może "coś"Ci mówi,jaki bedzie przebieg wydarzen,tzn.np.czy dana kobieta poślubi mężczyznę,którego kocha?bardzo mnie to intryguje,z góry dziękuje za odpowiedź.
atalia
spirytystka
spirytystka

Postautor: Sylwina » 18 cze 2011, 10:28

atalia pisze:Odpowiedz proszę na nurtujace mnie pytanie- w jaki sposób widzisz przyszłość?Czy odczytujesz ją z układu kart,czy też widzisz ja w jakis inny sposób?Czy może "coś"Ci mówi,jaki bedzie przebieg wydarzen,tzn.np.czy dana kobieta poślubi mężczyznę,którego kocha?bardzo mnie to intryguje,z góry dziękuje za odpowiedź.

z układu kart który stawiam ,karty maja wiele znaczeń a z czasem "łapie się swoj jezyk" z kartami ,tylko ja lubie pytania konkrtne bo i karty takie pytania lubia a nie ogólne bo na ogólne pytanie bedzie ogólna odpowiedz
Jonathan Carroll
Sylwina

Postautor: cthulhu87 » 19 cze 2011, 09:37

Sylwina pisze:Wiec obecnie to sa paseudo wrozki z ezo tv i kosmica niestety niektorzy nie rozumieja pojecia ezoteryka a jada na komerche + kasa i to nie tylko moje zdanie bo i obracam sie w środowisku wrózek z pasja , które nie szukaja rozgłosu i dlatego w tv nigdy nas sie nie zobaczy.

Czy są w środowisku wróżek osoby, które na tym nie zarabiają?
"Widziałem słynne grody starożytności, spoczywające pod całunem piasku lub kamienia, jak Kartagina, miasta greckie na Sycylii, równinę Rzymu z rozwartymi grobami i śpiące pod popiołem Wezuwiusza snem wieków dwudziestu cmentarze." L. Denis
http://www.ksiazki-spirytystyczne.pl
Awatar użytkownika
cthulhu87
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: Sylwina » 19 cze 2011, 10:18

cthulhu87 pisze:Czy są w środowisku wróżek osoby, które na tym nie zarabiają?

tak są (np ja ) ,ale to głownie dla znajomych za dziekuje sie wróży lub wrozki miedzy soba wróżą
Jonathan Carroll
Sylwina

Postautor: cthulhu87 » 19 cze 2011, 13:06

Byłoby dobrze szerzyć w środowisku wróżek czy nawet mediów idee mediumizmu niekomercyjnego, wszystkim wyszłoby to na lepsze.
"Widziałem słynne grody starożytności, spoczywające pod całunem piasku lub kamienia, jak Kartagina, miasta greckie na Sycylii, równinę Rzymu z rozwartymi grobami i śpiące pod popiołem Wezuwiusza snem wieków dwudziestu cmentarze." L. Denis
http://www.ksiazki-spirytystyczne.pl
Awatar użytkownika
cthulhu87
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: 000Lukas000 » 19 cze 2011, 17:32

A powiedz mi Sylwino jak robisz komuś np. tego tarota lub inne karty to gdy powtórzysz to trzykrotnie w tym samym czasie wyjdzie dokładnie to samo?
Poznacie ich po zasadach prawdziwego miłosierdzia, które będą głosić i wcielać w życie; poznacie ich po liczbie osób strapionych, którym przyniosą pocieszenie; poznacie ich po miłości do bliźniego, wyrzeczeniach, bezinteresowności;

Ew. Wg. Spirytyzmu
Awatar użytkownika
000Lukas000
spirytysta
spirytysta

Postautor: Sylwina » 19 cze 2011, 17:41

000Lukas000 pisze:A powiedz mi Sylwino jak robisz komuś np. tego tarota lub inne karty to gdy powtórzysz to trzykrotnie w tym samym czasie wyjdzie dokładnie to samo?

nie mozna zadawac ciagle tego samego pytania ,a tym bardziej 3x pod rzad :o karty tego nie lubia i wychodza "bzdury", ale mozna zmodyfikowac pytanie zeby ten sam lub podobny sen mial ,a pozatym karty są czasem przewrotne ,ewentualnie mozna to samo pytanie zadac 2 róznym talia dla pewnosci i wychodza podobne odpowiedzi tzn. ten sam sens ,
Jonathan Carroll
Sylwina

Postautor: Sylwina » 19 cze 2011, 17:47

cthulhu87 pisze:Byłoby dobrze szerzyć w środowisku wróżek czy nawet mediów idee mediumizmu niekomercyjnego, wszystkim wyszłoby to na lepsze.

masz racje :)

zreszta w kazej dziedzinie ezoteryki mozna spotkac "naciagaczy" nawet egzorcystów a raczej pseudo ja sie niestety z tym tez spotkałam
Jonathan Carroll
Sylwina

PoprzedniaNastępna

Wróć do Różne różności