OneNight pisze:I teraz widzisz Marzycielu, czemu temat został opuszczony. Na tym forum są ludzie, którzy dużo teoretyzują. Mówi się, że aby być medium, trzeba się nim urodzić. Jednak gdy ja próbuję złamać ten stereotyp i pokazuje jak nauczyć się zdolności, którą przypisuje się w księdze mediów osobom zwanym "medium somnambuliczne", to nikt nie chce nawet spróbować! Wszyscy się boją albo nie interesuje ich praktyka. Jest tylko narzekanie jak mało to medium w Polsce chodzi. Dlatego ja deklaruje już z tego miejsca, że powróciłem do zdrowia fizycznego i psychicznego, więc rozpoczynam ćwiczyć OOBE, a jestem bardzo zdeterminowany, aby wrócić do tej praktyki. A jeżeli kogoś nagle to zainteresowało, niech poczyta o tym na internecie. Mogę jedynie skrótowo powiedzieć, że dzieli się to na etapy;
1. Idziemy spać na 4h i przez 1h rozbudzamy się np. pijąc herbatę, obmywając twarz wodą itd - google: metody rozbudzania oobe
2. Po 1h rozbudzania zaczynamy relaksować się - google: metody relaksacji oobe
3. Utrzymujemy świadomość - google: utrzymanie świadomości oobe
4. Wychodzimy z ciała jedną z technik - google: 23 sposoby oobe
Niech mnie ktoś poprawi, jeśli się mylę. Pierwszego etapu radzę nie pomijać na początku.
Powodzenia OneNight. Ja najprawdopodobniej za niedługo też zacznę z tym eksperymentować, ale zrobię to trochę wolniej, po kolei