Mirek pisze:Achill nie zapominaj, że w to co Ty wierzysz co wyczytasz z Wikipedi, to też tylko teoria.
Drwisz sobie ze mnie, a wierzysz w Wikipedię, gdzie każdy może napisać co chce.
konrad pisze:Mirek pisze:Układ planet i gwiazd odzialuje na nas, ponieważ każda materia odzialywyje na siebie wzajemnie.
Nauka już to udowodniła i nie jest to teorią.
W jaki sposób oddziałuje? Jak np. położenie Marsa i Jowisza wpłynie na moje życie? Łatwo jest odwołać się do ogólnych stwierdzeń, ale wejdźmy nieco bardziej w szczegóły.

Mirek pisze:Widzisz na tą teorię, którą przedstawił Obserwator Achillesie też są dowody.
Najwybitniejsi w czyich oczach? Obama też dostał nagrodę Nobla.

konrad pisze:Xsenia, czy w takim razie Mars mnie przyciąga i wpływa na moje czyny?
konrad pisze:Czy możesz przytoczyć Ci znaną Ci przepowiednię z tarota, od wróżki, żeby pokazać stopień ich szczegółowości i sprawdzalność? Niestety ja spotkałem się tylko z ogólnikami w stylu: widzę u Ciebie problemy, konflikty z rodzicami, szukasz szczęścia, ale nie idzie Ci w pracy, bo masz kłopoty finansowe.
atalia pisze:Ja tam niczego nie potępiam, jeśli ktoś chce wierzyć w numerologię, astrologię i inne takie, niech sobie wierzy, ja tam pozostaję przy swoim
atalia pisze:No to gdzie szukać tych dobrych?
Achill pisze:już samo hasło ekran atalia kojarzy mi się z komerchą. a jak cos jest komercyjne to w 95% będzie nafaszerowane dramatyzmem i tajemnicą a reszta .... no cóż albo ktoś uczciwie dodaje te 5% albo się skupia na tym żeby te 95% wyglądało jak najlepiej

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość