danut pisze:Nie można ciągle przebywać na froncie, trzeba wreszcie wrócić do domu i opowiedzieć jak było.
Nie przy koleżance, która wchodzi w wiele hologramów jednocześnie.
Chyba źle dobrałem sobie towarzystwo.
danut pisze:Nie można ciągle przebywać na froncie, trzeba wreszcie wrócić do domu i opowiedzieć jak było.
danut pisze:A myślisz, że w tych innych hologramach, Ciebie też to tam nie ma? A mylisz się, bo jesteś i ja to wiem.
Zatem jeśli odbiera się nadawane nie stądto tam skąd nadawane musi się też swoją cząstkę posiadać soldado, inaczej nie byłoby to możliwe
danut pisze:Zatem najpierw powinno się poznać wszystkie zasady obowiązujące w tym Systemie i to jest ta droga do Prawdy, którą często objawiają reszcie prawdziwi mądrzy prorocy, fałszywi zaś trudnią się jej zakrywaniem, więc czas jest by wreszcie obnażyć te ich kłamstwa i manipulacje, tak mi się zdaje. Bo one zdobywają posłuch dzięki głupiemu podstępnemu i przewrotnemu pod-systemowi ludzi..
soldado pisze:Jasne, że tak może być, bo każdy demon, zły duch jest na uwięzi i robi dokładnie to na co jest mu zezwolone.
Pamiętaj jednak, że taka osoba o której pisze wie zawsze z czym ma do czynienia i od jakiego pana to pochodzi.
Przeważnie dlatego, że bardzo dobrze poznała to co istotne przez wiele wcześniejszych własnych doświadczeń.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość