potrzebna pomoc !!!

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: potrzebna pomoc !!!

Postautor: Mirek » 16 gru 2016, 22:58

Neuron, to iluzja, sam siebie oszukujesz, że rezultat jest inny. Inny jest tylko wariant tego samego :)
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: neuron » 16 gru 2016, 23:04

Mirek pisze:Neuron, to iluzja, sam siebie oszukujesz, że rezultat jest inny. Inny jest tylko wariant tego samego :)

hahahahaha to mnie ubawiłeś

to naprawdę niezły artysta ze mnie :) skoro tylu ludzi przez tyle lat ulega mojej iluzji i jeszcze nikt nie zauważył że to jedno i to samo hahahaha

:)

miała racje moja żona kiedy stwierdziła że gdybym był księdzem to już byłbym papieżem :)

to bylo dobre :)

Mirek pisze:Inny jest tylko wariant tego samego

ale patrząc na to z tej strony to tak , masz racje , dokladnie tak jest
Nie można się przygotować do skoku w przepaść

droga w górę i droga w dół jest tą samą drogą
neuron

Postautor: Mirek » 17 gru 2016, 12:36

Gdyby babcia miała wąsy, to by była dziadkiem. ;)
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: czarnyMag » 16 lut 2017, 01:26

i jak to się ostatecznie skończyło? ta historia z tym duchem. Neuron zamilkł :mrgreen:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 20 mar 2017, 13:35

danut pisze:
neuron pisze:
danut pisze:"Wszystko co jest karmione - rosnie." - lepiej tego nie ujmę.

no ok, niech tam , ale co jest karmione i czym ? kto to karmi ? nie wiem o czym mowa ,serio

Zasilasz swoją uwagą cudze myślokształty i trzymasz je przy sobie - a ten ktoś przejmuje nad tobą kontrolę. Przecież ja Ci to na samym początku napisałam, poleciłam Ci nawet sposób jak wykryć tego kogoś.
Chociaż u Ciebie dopatruje się i głębszych spraw, ale te nie są nachalne i chyba o nich tu nie piszesz, bo może być tak, że odrzucasz nie to co potrzeba, a to co właściwe Ci dzięki temu czemuś umyka.

Czyli "myślokształty" które istnieją tylko w mózgu chorego mogą przejąć kontrolę nad tymże człowiekiem - ale zdajesz sobie sprawę z tego że te "myślokształty" wymyślił ateista który zazdrościł ludziom tego co doświadczają więc chciał ich wyśmiać :)
A więc w oparciu o te wymysły ateistyczne formułujesz swoje wnioski.

Ja bym to napisał tak - w momencie gdy "neuron" zaczął jednocześnie widzieć duchy i ufki stracił moją wiarygodność! A myślokształty jak i krasnoludki zachowuję dla zazdrośników którzy sami nic nie widzą więc wszystkich przyrównują do siebie w oparciu o swoją UŁOMNOŚĆ! Bo nie ma jak grupa kalek - zawsze to nie kaleka a grupa :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 20 mar 2017, 14:30

czarnyMag pisze:
Czyli "myślokształty" które istnieją tylko w mózgu chorego mogą przejąć kontrolę nad tymże człowiekiem - ale zdajesz sobie sprawę z tego że te "myślokształty" wymyślił ateista który zazdrościł ludziom tego co doświadczają więc chciał ich wyśmiać :)

Ja bym to napisał tak - w momencie gdy "neuron" zaczął jednocześnie widzieć duchy i ufki stracił moją wiarygodność! A myślokształty jak i krasnoludki zachowuję dla zazdrośników którzy sami nic nie widzą więc wszystkich przyrównują do siebie w oparciu o swoją UŁOMNOŚĆ! Bo nie ma jak grupa kalek - zawsze to nie kaleka a grupa :lol:

Sam żeś jest wymysłem ateistów. Mogę Ci nawet pokazać opętanie przez myślokształt na Twoim przykładzie, chcesz? Wpisz w google "Jak stworzyć tulpę" i dowiesz się ile warte są te doświadczenia.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 20 mar 2017, 15:43

OneNight pisze:
czarnyMag pisze:

Sam żeś jest wymysłem ateistów. Mogę Ci nawet pokazać opętanie przez myślokształt na Twoim przykładzie, chcesz? Wpisz w google "Jak stworzyć tulpę" i dowiesz się ile warte są te doświadczenia.

Tupla - zmyślony przyjaciel - no tak ale moje duchy są wywołane tak po ludzku w trakcie zwykłego seansu i poproszone by się wokół mnie kręciły :) A ten / ta Tupla jest wydobywany przez ateistę który medytuje przez 40 godzin i gdy już mózg odmawia posłuszeństwa się pojawia jak choroba głowy.
To tak samo jak przeczytałem na ezo o tzw. serwitorach "bateryjkach" (jakiś chłoptaś co wierzy w magię Baldurs Gate się produkował) - moje bateryjki mają kształt wilka i nie chodzą po energię do lasu :lol:
Być może mnie mylisz z tzw. magami okulty którzy wiele książek przeczytali i już nie odróżniają realu od fantazy ale się mylisz!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 20 mar 2017, 15:56

OneNight się nie myli co do Ciebie i Twojej sfory udzielającej się tu na forum przyrównując Cię do magów okulty. Piszesz o mnie i o Krisie jak to nie jesteśmy zamknięci :lol: z czego niezmiernie się cieszę, bo widzisz niektórzy już doskonale potrafią rozpoznać z kim, czym i kiedy mają do czynienia i wzbudza to w nas tylko śmiech. Wsadź sobie do kieszeni te swoje astrale i myślokształty, nic nimi nie zdziałasz stawiając na przeciwko takim ludziom jak ja, bo nie jesteś / nie jesteście w stanie ( ponieważ wiem kim jesteście i nie działasz tu sam) włamać się do naszej świadomości, nic od was nie przyjmiemy. Wasze astrale i strażnicy - manipulacyjna śpiewka - ja zwijam je i ich jak pajęczą sieć jednym palcem i wiesz już co z nimi zrobię zamiast pomagać się im wydostać z bagna i umyć jak kiedyś. I nie wysługuj się Jezusem i nie wycieraj Nim buzi, bo to jest najgorsze co tu prezentujesz.
danut

Postautor: czarnyMag » 20 mar 2017, 16:03

danut pisze:OneNight się nie myli co do Ciebie i Twojej sfory udzielającej się tu na forum przyrównując Cię do magów okulty. Piszesz o mnie i o Krisie jak to nie jesteśmy zamknięci :lol: z czego niezmiernie się cieszę, bo widzisz niektórzy już doskonale potrafią rozpoznać z kim, czym i kiedy mają do czynienia i wzbudza to w nas tylko śmiech. Wsadź sobie do kieszeni te swoje astrale i myślokształty, nic nimi nie zdziałasz stawiając na przeciwko takim ludziom jak ja, bo nie jesteś / nie jesteście w stanie ( ponieważ wiem kim jesteście i nie działasz tu sam) włamać się do naszej świadomości, nic od was nie przyjmiemy. Wasze astrale i strażnicy - manipulacyjna śpiewka - ja zwijam je i ich jak pajęczą sieć jednym palcem i wiesz już co z nimi zrobię zamiast pomagać się im wydostać z bagna i umyć jak kiedyś. I nie wysługuj się Jezusem i nie wycieraj Nim buzi, bo to jest najgorsze co tu prezentujesz.

A na Ziemi jesteś bo? Co taki wielki umysł i tak oświecony duch porabia na planecie duchów niewierzących w Boga i duchów wierzących w Boga którym się jednak nigdzie nie spieszy?
To by mnie interesowało bardziej niż to kim jestem według twych przemyśleń. I czemu jeszcze nie zaprosiłaś mnie jak masz przy sobie tak potężnego strażnika - tego żołnierza?
Co do Jezusa - kto ci powiedział (ksiądz?), że człowiek który widział go i doświadczył od razu się zmieni w aniołka?
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 20 mar 2017, 16:14

Na Ziemi jestem bo tworzę fizyczną rzeczywistość i staram się ją oczyścić z fałszu i wprowadzanych wirusów przez takie świadomości jak wasze tutaj, bez nich to życie tutaj było by piękne. Tak potężni strażnicy jak mój żołnierz tez o to walczą i jesteście za ciency za słabi by im w tym przeszkodzić, zdaj sobei wreszcie z tego sprawę i nie kuś losu, nauczkę dostałeś i twa psiaciółka już nie jeden raz, więc przystopuj.
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi