potrzebna pomoc !!!

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: potrzebna pomoc !!!

Postautor: neuron » 16 gru 2016, 10:02

Nikita pisze:chyba masz jakies zdolnosci parapsychiczne i przyciagasz rozne wydarzenia...

nie wiem co mam, ale wiem co będe miał już jutro :)

dokładnie to , już do mnie leci ......złapie dziada , złapie i zamkne go w butelce i będę woził po ziemi pokazując go za kase :) hahaha

http://sklep.cosplayworld.pl/p/185/3757 ... uchow.html
Nie można się przygotować do skoku w przepaść

droga w górę i droga w dół jest tą samą drogą
neuron

Postautor: Nikita » 16 gru 2016, 10:55

he he podstawa to dobry humor..
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: neuron » 16 gru 2016, 11:06

Nikita pisze:he he podstawa to dobry humor..

o , i już Cie lubie :)

dokładnie tak, trzeba miec dystans do wszystkiego a najwiekszy do samego siebie :)

ale zebym miał polecieć w kosmos to złapie tego dziada i se z nim pogadam ;)

a teraz seleże i mam go ........w n

neuron

Postautor: Nikita » 16 gru 2016, 13:08

moj kot pewnie zlapalby bestie...U nas juz nic nie ma odkad mamy kota...a kiedys cos lazilo po domu...i schodach do piwnicy....
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: danut » 16 gru 2016, 13:13

Nikita pisze:moj kot pewnie zlapalby bestie...U nas juz nic nie ma odkad mamy kota...a kiedys cos lazilo po domu...i schodach do piwnicy....

:lol: Mój też nawet kosmitów w locie połyka. Neuron masz racje tylko nie okazuj strachu przed tym czymś - odważny, to niech staje twarzą w twarz a nie się podstępnie czai i jeszcze przebiera za babę. :D
danut

Postautor: neuron » 16 gru 2016, 14:28

Nikita pisze:moj kot pewnie zlapalby bestie

a to ciekawe bo jakies 3 tyg temu przybłąkały się dwa dachowce do mnie , i nie potrzebnie dałem im jeść,cwaniaki oswoiły sobie psa i teraz jak tylko wyjde z domu to jak psy ida za mna krok w krok, ale dziwne te koty jakies takie , jeden to ciągle siedzi pod drzwiami i pcha sie do srodka i jak tylko mu sie uda to zaraz pikuje na góre do diabełka , może go czuje albocos ? hmm

danut pisze:nie okazuj strachu przed tym czymś

się zobaczy , co będzie to będzie ......

neuron

Postautor: fruwla » 16 gru 2016, 15:31

Pablo diaz pisze:Nasz umysł nieustannie wibruje,wytwarzając fale energii psychicznej,które rozprzestrzeniają się w podobny sposób jak fale elektromagnetyczne.
W zależności od naszego stanu psychicznego i emocjonalnego wibrują na różnych częstotliwościach i dostrajają się do podobnych frekfencji wcielonych lub odcieleśnionych.
Czym szybsza wibracja tym bardziej zbliżamy się do planu duchowego czym niższa do planu fizycznego.

Według tego prawa zakres fal ,które zdecydujemy się wytworzyć w umyśle; myśli pełne miłości,spokoju,
radości,tolerancji,solidarności,zrozumienia,cierpliwości zbliżą nas do wysokich wibracji, do stanu osoby cieszącej się obfitym poziomem zdrowia pychicznego.

Proste , prawdziwe i sprawdzone.
" Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia "
fruwla

Postautor: neuron » 16 gru 2016, 15:37

fruwla pisze:
Pablo diaz pisze:Nasz umysł nieustannie wibruje,wytwarzając fale energii psychicznej,które rozprzestrzeniają się w podobny sposób jak fale elektromagnetyczne.
W zależności od naszego stanu psychicznego i emocjonalnego wibrują na różnych częstotliwościach i dostrajają się do podobnych frekfencji wcielonych lub odcieleśnionych.
Czym szybsza wibracja tym bardziej zbliżamy się do planu duchowego czym niższa do planu fizycznego.

Według tego prawa zakres fal ,które zdecydujemy się wytworzyć w umyśle; myśli pełne miłości,spokoju,
radości,tolerancji,solidarności,zrozumienia,cierpliwości zbliżą nas do wysokich wibracji, do stanu osoby cieszącej się obfitym poziomem zdrowia pychicznego.

Proste , prawdziwe i sprawdzone.

ale co ze niby ? do czego to i jaki to ma związek ze mna ? i tematem? he ? :p

neuron

Postautor: 1Prawda1 » 16 gru 2016, 17:16

Pablo jest bardzo doświadczonym duchem, ale nie wiem fruwla czy możemy mówić, że u wszystkich będzie to działać, co jeśli to jest swego rodzaju swoistość niektórych ludzi? Platon i ja doszliśmy do erosa i nikt mi nie pisał na forum, proste, udowodnione, nikt mi nie słodził. Czemu? Bo nie każdy tego sięgnął, bo sięgnął fal o których pisze Pablo albo jeszcze czegoś innego. Nie piszcie moi drodzy w ten sposób.
Bogiem jest niebo, fachowo: Świat Idei
Oto rzecz, która przez nasze ograniczenia potrafi szkodzić, czy będzie, czy nie będzie w określonej chwili używana: wiarygodność
https://www.youtube.com/watch?v=AYPcf2pbrYo
Awatar użytkownika
1Prawda1

Postautor: Nikita » 16 gru 2016, 20:18

Neuron a okadzales mieszkanie biala szalwia? Sa takie szamanskie rytualy aby oczyscic dom ze zlych energii..
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi