Osho

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Osho

Postautor: danut » 23 lis 2016, 11:38

A po co? Dobrze wiesz co o tym myślę, pisałam to już do wielu przebudzonych według soldado już np. na forum ZP. A one tam objawiły na czym polega to przebudzenie, tu tez się wkrótce okaże. :D
danut

Postautor: Natasza » 23 lis 2016, 11:44

jak po co? to po co sugerujesz skoro nie ma ,, po to,,

czekam na dzień wtórnego przebudzenia kiedy zobaczysz co było właściwe

ja wiem, że coś wiesz, tak samo jak to, że wiesz, że ja wiem

wiesz dlaczego nikt nie wierzy w to co piszesz ani w to co ja piszę ?
bo prawda się rozjechała na dwa tory i zaprzęgłyśmy dwa oddzielne wozy
ale główne cele się utrwaliły
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: neuron » 23 lis 2016, 11:46

Natasza pisze:prawda się rozjechała na dwa tory i zaprzęgłyśmy dwa oddzielne wozy

Die Eier Von Satan

Eine Messerspitze turkisches Haschisch

https://www.youtube.com/watch?v=VATb8PwzbDk
Nie można się przygotować do skoku w przepaść

droga w górę i droga w dół jest tą samą drogą
neuron

Postautor: danut » 23 lis 2016, 11:48

Nie, nie pociąga mnie ta wiedza. Okultyzm i satanizm mnie śmieszy.
Ostatnio zmieniony 23 lis 2016, 11:56 przez danut, łącznie zmieniany 1 raz
danut

Postautor: Natasza » 23 lis 2016, 11:54

nie pociąga tylko tego, kto ani razu go nie dotknął : słowem, myślą - żadnym zajrzeniem choćby na chwilę
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: neuron » 23 lis 2016, 12:02

chyba zaczynam lubić te wasze przepychanki , wcale nie jest to takie bez sensu jakby sie mogło wydawać ....

ze tez nie pomyslalem o tym wczesniej , a są ludzie którzy jesli ich nie wkrvisz to nic nie uzyskasz :) hehehe

sam tak mam , jak mam pod rząd 3-4 dni bez formy kiedy gram to zaczynam byc tak wkr ze głowa mała i wtedy zaczynają sie dziać cuda :)
i mialem , mam zreszta caly czas starszego kumpla który mnie zgarnął do zawodowej ekipy kiedy bylem jeszcze mlodym gnojkiem , mialem ze 20 lat cos ala i mi jechał przy wszystkich zawsze , ale specjalnie , oj jak mnie to wkr wrrrrrr okropnie , ale wtedy bylo mega :) dzis sie z tego smieje ale wtedy to byla metoda :) i to dziala tu czy gdziekolwiek ......zawsze to samo i zawsze tak samo :) bez wyjatku

człowiek zawsze bedzie inspiracją dla drugiego człowieka , dziewczyny sie scierają , ogień się pali , diabeł się cieszy i wszystko jest git :)

z tych waszych historii , opini, itp itd mozna wiele wyciagnąć ........ to sie scierajcie :) w koncu to nie moje nerwy :) hehehe
Nie można się przygotować do skoku w przepaść

droga w górę i droga w dół jest tą samą drogą
neuron

Postautor: Natasza » 23 lis 2016, 12:07

jako Artysta wiesz, że łatwo jest rozleniwić umysł, a tylko silne emocje są w stanie Cię wybudzić
potrzebny jest impuls
akurat nasz wygląda tak jak wygląda
fajnie, że przynajmniej Tobie to się ,, podoba,, i coś w tym widzisz dla Siebie
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 23 lis 2016, 12:36

neuron a Ty masz rację teraz. Ja nie zapomnę kumulacji w..nia mojej i przyjaciela, eksplozji nerwów, które omal nie skończyło się tragicznie. Ja mu wyskoczyłam tak - Zaraz ci ten łeb wsadzę do tej betoniarki. I się patrze ten idzie jakby pchany jakąś niewidzialną siłą z pochyloną głowa w jej stronę a ta się sama załączyła. Mnie sparaliżowało momentalnie i dobrze, ze byli tam inni koledzy, którzy to przerwali. To są nieuchwytne siły.
Ostatnio zmieniony 23 lis 2016, 12:40 przez danut, łącznie zmieniany 1 raz
danut

Postautor: Nikita » 23 lis 2016, 12:39

Przeciez to nie o to chodzi...az szkoda gadac do kogos kto absolutnie nia ma o tym pojecia....Piszesz bzdury takie Danut, ze glowa boli...
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: danut » 23 lis 2016, 12:43

Nikita pisze:Przeciez to nie o to chodzi...az szkoda gadac do kogos kto absolutnie nia ma o tym pojecia....Piszesz bzdury takie Danut, ze glowa boli...

Twoja wypowiedź o mocy zabrzmiała zrozumiale i jednoznacznie, no ale jak zwykle jedyna odpowiedzią od ciebie na rzucone ci fakty jest - piszesz bzdury i nikt nic nie wie.
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi