Mirek pisze:Władza ma jeszcze jedno hasło: "Obywatelu nie kradni! Władza nie lubi konkurencji."
Natasza pisze:przepraszam , że zabiorę głos w Twoim temacie ale pragnę wyrazić tylko jedno:
ja wierzę w pewne historie przekazywane przez danut , wierzę także i uznaję za wiarygodne historie wielu z was
nikt z tu ujawniających się, dzielących własnym czasem ludzi , nie spędza go by pisać dla pisania , ale by przekazać innym swoje doświadczenia
co do tego jak , w jaki sposób dane zjawisko jest wyjaśniane, w jaki sposób podejmowane są próby uzasadnienia ich to już inna historia, która jak widać dzieli a nawet doprowadza do awantur
to wszystko nie zmienia faktu , że żyją ludzie, którzy mają swoje historie bo , to , że ty i ty i ty nie przeszedłeś ich w swojej egzystencji nie wyklucza zaistnienia takich czy innych w życiu twojego brata i twojej siostry
mi osobiście przychodzi lekko i naturalnie akceptowanie najdziwniejszych przekazywanych treści, bo widziałam na tyle, by akceptować to czego nie widziałam
p.s. już znikam z tego tematu papapap
a rozpatruję to na ile podawane informacje np. przez Ciebie są logiczne.
ale dlaczego, to już nie wiesz.
Nie łam zasad w podstawach logiki
jeśli opowiadane historie są bez ładu i składu
A ja zwracam nawet baczną uwagę na szczegóły dotyczące osób, miejsca, czasu mającego mieć miejsce zdarzenia, emocje, które zwykle towarzyszą omawianej treści i ich przystosowanie do wieku osoby która o nich pisze
ale zonk
czyli potwierdzasz, ze z wymysłu, z własnego widzi mi się?
1Prawda1 pisze:Ah te uśmieszki - piękne, ale tajemnicze : ). Mam jedno pytanie: Weszłaś w umysł Nataszy?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości