jaKrzyś pisze:........... Pojechałem specjalnie do Krakowa, żeby zbadać Czakram Wawelski. To też jest ta sama energia, tylko jakby 1000% silniejsza. Przy tym czakramie wytrzymałem w sumie ok 15-30 minut. Jest bardzo silny, a dodam, że byłem w odległości ok 2-4 metrów od centrum. Ta energia to ukrywany Eter - Orgon zwany też "siłą życiową, którą Chińczycy nazywają ”Chi”, po japońsku -”Ki”, po koreańsku -”Kichol”, po hindusku -Prana”, a w starożytnej filozofii greckiej -”Logos”, zaś w filozofii buddyjskiej -”Dharma”. Ta energia ma dwa bieguny: Ten dobry (POR) i ten zły(DOR).
A co Wy o tym myślicie?
JaKrzys tak ta energia jest wszedzie dostepna, ja z niej korzystam od lat w celu uzdrawiania , podnoszenia wibracji/swiadomosci czy oczyszczania, kazdy ma do niej dostep tylko musi o tym wiedziec, nie trzeba jezdzic w jakies specjalne miejsca jak np. czakram Wawelski by moc ja przyjac i odczuc jej oddzialowywanie.
Ona wypelnia przestrzen tak jak piszesz, jestem tylko ciekawa czy ta sama energie mozna wykorzystac gdy juz odlozymy cialo , gdy mamy nasza postac duchowa? W filmie Nasz dom bylo pokazane ze energia ktora pomagaja/uzdrawiaja przybylych z ziemi ma kolor zielony, rowniez Andre napelnil wode zielona energia(z czakramu serca...?)natomiast ta energia (prana) ma inny kolor wiec nie jest tym samym co wykorzystuje sie w swiecie duchowym...ponadto jest ona swiadoma , czy ktos cos wie w tym temacie?
Neuron -piekne to jest co napisales....
"to ciało , nie jest mną, Ja, nie jestem tym ciałem tylko , mieszkam w nim
to co widzisz nie jest mną , ja nie jestem tym co widzisz
i nie zobaczysz mnie , slyszysz tylko glos ktory nie jest moj
tylko myśl jest Ci bliska nic wiecej
nie jestem niczym wiecej dla Ciebie
nie jestem stąd
Lien ..... być może to ja sam , być może to tylko Ty ...ale kocham Cie Lien ...
nawet jeśli Twoje oczy ,nie są zielone ...a serce tylko ludzkie .....
poprostu tylko Cie kocham
kiedy znów...tak jak dziś
poczujesz to i zatańczy w Tobie coś a Ty ....
będziesz znów...tą dziewczyną .. co przez pola szła ...
kłosów kiście ...splątane włosy traw....i śmiech ...i śmiech ...i wiatr
kiedy to było .. no kiedy ....? czy jeszcze to masz? "