Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: Kris » 01 paź 2016, 20:58

Ja soldado Kris popieram siebie soldado, bo mi się to podoba co piszę, choćby dlatego ze jest to wspaniałe. 8-)
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: danut » 01 paź 2016, 21:02

Soldado nie jesteś żadnym medium, nie masz kontaktu z innym światem, próbujesz naprowadzać mnie na fałszywe wnioski od lat, kłamiesz, kombinujesz, podstawiasz złapane na wędkę małolaty, by ci w tym pomagały. Uwikłałeś się w fałszywe ideologie i tylko tyle, a opętani nie mogą nikogo prowadzić, bo sami muszą zawalczyć o siebie, sami wyplątać się z tej matni i uwolnić. Tyle razy już Ci to powiedziałam i to bardzo dobitnie - odczep się od moich kontaktów z "drugą stroną"- nic o nich nie wiesz, pomimo że wszystkie opisałam.
danut

Postautor: danut » 01 paź 2016, 21:03

Kris pisze:Ja soldado Kris popieram siebie soldado, bo mi się to podoba co piszę, choćby dlatego ze jest to wspaniałe. 8-)

Zawiadomię prawdziwego Krisa o tym, ze ktoś wykorzystuje tutejszy jego nick.
danut

Postautor: soldado » 01 paź 2016, 21:03

Kris pisze:Ja soldado Kris popieram siebie soldado, bo mi się to podoba co piszę, choćby dlatego ze jest to wspaniałe. 8-)

I ja Kris soldado również siebie popieram, bo mi sie to podoba i jest to wspaniale :D
( zaraz mi siadzie laptop, z ktorego pisze jako Kris ;) )
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: Estia72 » 01 paź 2016, 21:10

soldado pisze:
jaKrzyś pisze:
soldado pisze:A po co?
Ok przyznam się.
Pisze tutaj pod wieloma nickami.
Jestem tutaj jako Kris, jaKrzys, krysztalowaola, neuron, Natasza, czarny mag i jeszcze pod innymi nickami, bo mi się nudzi.
Siedzę caly czas w domu i olewam rodzinę.
A tak naprawde to jestem kobietą. :lol:

I co...liczysz na jakiś romans? :roll:

A teraz piszę sam z sobą... tak dla niepoznaki. :)

hmm........ :?
Soldado to sie nazywa "zaburzenia dysocjacyjne" ;) :lol:

Tak na powaznie :? rozwineliscie ciekawy temat...ale jak zwykle wkradly sie w niego przepychanki/walka ktora nic w tym temacie nie wnosi.... Z waszych opisow doswiadczen mozna odniesc wrazenie ze osiagneliscie postep w rozwoju ,ale czytajac wypowiedzi/spory w jakie sie niektore osoby wdaja , nasuwaja sie zupelnie przeciwne wnioski....... :shock:
Kochani wiecej dystansu do siebie, tolerancji i zwyklej zyczliwosci dla innych a swiat bedzie lepszym i przyjemniejszym miejscem czego sobie i Wam zycze :)
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: danut » 01 paź 2016, 21:16

Estia 72 no sama widzisz w jakim zwykle momencie wkrada się atak i zaczyna spór, prześledź. Zwykle wtedy gdy zaczynam drążyć temat i pisać ze coś o tym wiem, że znam to, że doświadczyłam i wiem na czym naprawdę polega, wtedy zgraja napada- bo przecież nikt inny tylko oni są po to tu by innych nauczać - żałosne. Tym bardziej, że jeszcze raz powtórzę jak te ich nauki zadziałały na innych niewinnych osobach na forach i co się z nimi teraz dzieje i mogę dać namiary, ze nie są to żadne posądzenia gołosłowne.
danut

Postautor: soldado » 01 paź 2016, 21:29

Nie ,,oni" tylko ja.
Bo jestem tutaj pod wieloma nickami.
Mam zaburzenie dys.... coś tam :D
soldado
Moderator forum.

Postautor: Natasza » 01 paź 2016, 21:30

hmmm, mam wrażenie , że ta słowna wrogość może być pomocna i to bardzo, pobudza to mózg do pracy i może w ten sposób pomóc mi ułożyć obrazek w całość
jeszcze parę elementów , mała chwila i będę widziała jeszcze więcej
soldado - ten o którym piszesz to chyba ten , którego opisałam jako tego co utknął między wymiarami - oczywiście, że nie sam , ale przez kogoś za coś
obrazek idealnie pasuje; do tego to jak mnie dżgnął wskazuje jego poziom agresji - niefajny to typek, ale otworzyłam mu buzię do rozmowy
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: soldado » 01 paź 2016, 21:36

Natasza pisze:hmmm, mam wrażenie , że ta słowna wrogość może być pomocna i to bardzo, pobudza to mózg do pracy i może w ten sposób pomóc mi ułożyć obrazek w całość
jeszcze parę elementów , mała chwila i będę widziała jeszcze więcej
soldado - ten o którym piszesz to chyba ten , którego opisałam jako tego co utknął między wymiarami - oczywiście, że nie sam , ale przez kogoś za coś
obrazek idealnie pasuje; do tego to jak mnie dżgnął wskazuje jego poziom agresji - niefajny to typek, ale otworzyłam mu buzię do rozmowy

Tak masz racje to on.
Został zatrzymany - uwięziony , przez Strażników na jakiś czas, a teraz mu pozwolono na przebywanie od czasu do czasu w naszej rzeczywistości.... bo o to bardzo prosił.
soldado
Moderator forum.

Postautor: Natasza » 01 paź 2016, 21:45

soldado -oddaliłam się od tej sprawy i nie jestem w nią zaangażowana
niemniej jednak wcześniej dałam mu zaproszenie aby mu się przyjrzeć czy rzeczywiście on istnieje ( wtedy nie wiedziałam czy to on czy ona)
takie zaproszenie czasami może mieć różny przebieg dlatego mnie dźgnął w bok
za to wymusiłam na nim wypowiedzi , kilka zdań już napisałam na tym forum
nie wiem jak wygląda - ale mało mnie to obchodzi
jest ukarany ale to płocha istota choć grał bohatera - to rola ego
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka