autor: Natasza » 23 sie 2016, 06:28
niczym, nie możesz oceniać wg siebie co jest akurat w tej chwili ważne z Twojej perspektywy
oczywiście wg mojej też Ci powiem , że niegodny jest ,, klęku,, ktoś kto chce wyprosić krzywdę na innej osobie
ale znasz głębię? a może to klęka rodzic i prosi o karę dla oprawcy swojego dziecka?
a o tym co całuje dłoń jakiemuś ,, faraonowi ,, że śmieszny sługa
ale może to naród w Północnej Korei , gdzie zabija się z działa ludzi za to, że nie pochylą głowy przed wodzem
a o Tobie , że dziwactwo - bo czym jest niby nienazwany i niewidziany ,, absolut,, - wymysłem własnego Ja?
narody całej ziemi, bez względu na pochodzenie, religię czy jej całkowity brak modlą się i proszą o pokój na ziemi
pytanie kogo proszą w rzeczywistości i gdzie jest ten co nie słucha? a może słyszeć nie chce , bo ma ,, swój boski plan,,?
a może... nikt nas nie słyszy , a wytwór naszej strachliwej jaźni daje nam w ostatniej nadziei zamysł, że ,, ktoś,, tam jest
i może jesteśmy przypadkiem natury, który znalazł dogodne warunki bytowe i od małego czegoś wszystko się potoczyło biegiem czasu i zmieniało jak ziemia ze swym gorącym , jeszcze nie do końca zastygłym jądrem
ale dzięki temu co widziałam powiem PRZESTRZEŃ NIE JEST PUSTA, kto lub co i za co odpowiada i do jakiego stopnia to już inna historia
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,