Dziękuję za odpowiedź, chociaż na tę , o którą mi chodziło widzę, że będę musiała poczekać
p.s.
moje doświadczenia fakt tylko kilka opisałam w temacie jaki znasz jak również Twoim osobistym
pozdrawiam i trzymaj się
Natasza pisze:On nie jest sam jest ich ok 6,7 widziałam ich gdy kiedyś dałam Ci zaproszenie
czarnyMag pisze:Natasza pisze:On nie jest sam jest ich ok 6,7 widziałam ich gdy kiedyś dałam Ci zaproszenie
Był w tej grupie (bo to się czuje) Asmodeusz, Ashtaroth, Amon, Paymon, Belial czy Azazel?
I który zabił mi zwierzę?
czarnyMag pisze:Natasza pisze:On nie jest sam jest ich ok 6,7 widziałam ich gdy kiedyś dałam Ci zaproszenie
Był w tej grupie (bo to się czuje) Asmodeusz, Ashtaroth, Amon, Paymon, Belial czy Azazel?
Natasza pisze:czarnyMag pisze:Natasza pisze:On nie jest sam jest ich ok 6,7 widziałam ich gdy kiedyś dałam Ci zaproszenie
żaden z nich nie podał swojego imienia, mówili za to inne rzeczy
kilku z nich miało w dłoniach tablice z cyframi i nie były to cyfry 666
czy któryś z nich jest odpowiedzialny za śmierć Twojego zwierzęcia?
myślę, że po tym jak się zachowywali agresywnie nie można wykluczyć takiej możliwości
ktoś nie wierzy , że to jest możliwe? heh niech wypowie magiczne słowo i czeka
dodam tylko , że i tak najważniejszą postacią dla nich , która przyszła na samym końcu
był ten ubrany na czarno, nie znasz jego imienia? musisz je znać doskonale, musiałeś kiedyś je wypowiedzieć przynajmniej jeden raz!
Natasza pisze:imię... myślisz , że dam mu satysfakcję?
stoi poniżej ,,pierwszego,, w ich hierarchii
szczupły , fajny... ale tylko wizualnie, zresztą chyba go sam widziałeś ? szkoda, że twarz nie do końca mu się ,, formuje,, i rzadko niezwykle rzadko wypowiada się
strasznie go ostatnio,, zatkało,,
powoli, powoli może odkryjemy nieco kart, i tak nikt nam nie uwierzy więc nikt nie ma nic do stracenia, prawda?
Natasza pisze:lucyfer, piekło, liczby, motywy i symbole a każde uszyte na miarę - zależną od szerokości geograficznej
każdy może się zmienić - ale zawsze za własną zgodą, nawet najbardziej czarny z czarnych, choć wątpię , że zechce a jeśli tego nie zrobi to bedzie tak jak napisałam to co usłyszałam i zapisałam w ostatnich zdaniach w ,, moim temacie,,
wyrzuciłeś przedmioty ze swojego otoczenia związane z ,, doświadczeniami?,,
możesz zrobić wiele wspaniałych zmian- a wszystko zalezy tylko od Ciebie i Twoich decyzji
jest w Tobie tyle dobroci, że gdyby było inaczej nie odezwałabym się nigdy do Ciebie:))))))
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 2 gości