JESTEM MEDIUM - dyskusja, uwagi

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: JESTEM MEDIUM - dyskusja, uwagi

Postautor: Natasza » 22 lip 2016, 09:16

danut pisze:Jak można wmawiać ludziom takie paranoje jak robi to Natasza( patrz post wyżej). Pawełku to nie jest zabawa, nie mam pojęcia co to jest, może potrzebny by był tu dobry lekarz?

,,paranoje? dobry lekarz?,,
:) wiesz , w moich doświadczeniach gdy któryś z nich ,, ujada,, są bardziej spektakularne epitety:) bardziej niż insynuacja

wróćmy do ,, eksperymentu/doświadczenia/kontaktu,,- pamiętasz kiedy to było i z kim? pamiętasz miejsce?
jeśli myslisz, że realne życie da się wymazać jak zapisaną treść na takim forum jak to, hmm to bardzo się ,mylisz

jeśli wolisz mówić ,, paranoja,, ok, mi wszystko jedno
satanizm.... - zetknięcie z tym jest jak pieczęć wypalona na ciele
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 22 lip 2016, 09:17

Pawełek pisze:
danut pisze:Pawełku to nie jest zabawa, nie mam pojęcia co to jest, może potrzebny by był tu dobry lekarz?

Chodziło mi o to, że nie tylko Ty traktujesz mediumizm poważnie.

I dobrze by było by tak zostało.
danut

Postautor: Mirek » 22 lip 2016, 10:43

OveNight wiem o tym, że nie ma. I co z tego?
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: OneNight » 22 lip 2016, 10:47

Mirek pisze:OveNight wiem o tym, że nie ma. I co z tego?

Nikt nie będzie traktował poważnie książki o tematycę naukowej, która nie została napisana przez naukowca. Musiałaby napisać książkę z kimś, kto ma dr przed nazwiskiem :)
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Pawełek » 22 lip 2016, 11:20

OneNight pisze:

Nikt nie będzie traktował poważnie książki o tematycę naukowej, która nie została napisana przez naukowca. Musiałaby napisać książkę z kimś, kto ma dr przed nazwiskiem :)

Przecież współautorem jest dr Danuta Adamska-Rutkowska.
Awatar użytkownika
Pawełek
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: danut » 22 lip 2016, 11:25

OneNight pisze:

.. by poprzeć swoje doświadczenia szeroką wiedzą z dziedziny fizyki, biologii i chemii eksperymentalnej. To żadna tajemnica.
danut

Postautor: OneNight » 22 lip 2016, 12:39

Pawełek pisze:
OneNight pisze:

Przecież współautorem jest dr Danuta Adamska-Rutkowska.

Chodzi o nową książkę, której napisanie zaproponował Mirek.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 22 lip 2016, 12:55

Nie interesują mnie czyjeś nieszczere propozycje. Dr Rutkowska ciągnie ten temat w swoich następnych książkach, tych już wydanych i tych jeszcze nie, a ja piszę swoje dwie następne książki, których wyjaśniać naukowo już nie potrzeba. I tym bardziej nie skorzystam z porad ludzi tańczących z demonami, snujących teorie spiskowe, a za prawdę wyznających własną wybujałą wyobraźnie i cudze mity.
danut

Postautor: Xsenia » 22 lip 2016, 16:52

danut pisze:Nie interesują mnie czyjeś nieszczere propozycje.

To ładnie, że potrafisz rozróżnić propozycje, od przymuszania.

danut pisze:I tym bardziej nie skorzystam z porad ludzi tańczących z demonami, snujących teorie spiskowe, a za prawdę wyznających własną wybujałą wyobraźnie i cudze mity.

A to jest po prostu w najczystszej postaci oszczerstwo, pomówienie, kłamstwo i zniesławienie.
Dlatego bardzo cię proszę byś skorzystała z ogólnego prawa do wolności NIEWYPOWIADANIA się, jeśli jeszcze będziesz miała ochotę kogokolwiek obrazić, czy zwyzywać.
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem". :)
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

Postautor: danut » 22 lip 2016, 16:55

Natasza pisze:
danut pisze:Jak można wmawiać ludziom takie paranoje jak robi to Natasza( patrz post wyżej). Pawełku to nie jest zabawa, nie mam pojęcia co to jest, może potrzebny by był tu dobry lekarz?

,,paranoje? dobry lekarz?,,
:) wiesz , w moich doświadczeniach gdy któryś z nich ,, ujada,, są bardziej spektakularne epitety:) bardziej niż insynuacja

wróćmy do ,, eksperymentu/doświadczenia/kontaktu,,- pamiętasz kiedy to było i z kim? pamiętasz miejsce?
jeśli myslisz, że realne życie da się wymazać jak zapisaną treść na takim forum jak to, hmm to bardzo się ,mylisz

jeśli wolisz mówić ,, paranoja,, ok, mi wszystko jedno
satanizm.... - zetknięcie z tym jest jak pieczęć wypalona na ciele

Halo, halo Xseniu - a czym jest to na jakiej podstawie powstało- oszczerstwo, wymysł bujnej wyobraźni, chamstwo. Jaki satanizm, jakie eksperymenty gdzie i kiedy miałam z tym coś wspólnego??? Zastanówcie się nad sobą.
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm