Ja nie dalam jej rady calej przeczytac...wywolywala we mnie tak ekstremalne odczucia gdy ja czytalam ,ze po przeczytaniu kilkunastu stron poszla na dobre w odstawke
Kris pisze:Coraz wyraźniejsza się staje wersja przyszłości jaką wybrali sobie ludzie jak i inne rasy.
Ale skupmy się na naszej planecie.
Okazuje się że 80 do 90% ludzi nie żyło w zgodzie z najwyższym dobrem i ich dalsze inkarnacje będą się odbywały już w innych ciałach.
Wyglądało to nawet na unicestwienie, ale po dokładnym sprawdzeniu okazuje się że mają następną szanse na poprawę.
Wielu uważa że nie można się cofnąć z poziomu człowieka do niższego.
Nic bardziej mylnego, bo niby dlaczego by tak miało być?
Skoro można się inkarnować ze zwierzęcia w człowieka, to można też odwrotnie, co dokładnie sprawdziłem i pisałem już o tym.
Ci którzy żyją łamiąc prawo najwyższego dobra, czyli czyniący zło i to od co najmniej 8 milionów lat, swoje następne
ciała dostaną odpowiednie do ich mrocznych zasług.
Cofną się do poziomów zwierząt, roślin, cieczy, gazów a ci najgorsi do ziemi.
Najgorsze w tym wszystkim to pełna świadomość tego kim się było w poprzednich życiach.
To coś co sobie trudno nawet wyobrazić, byłeś człowiekiem a jesteś na przykład wodą.
Nie możesz praktycznie nic zrobić z tego co mogłeś do tej pory, jak mieszkać w wygodnym domu, zwiedzać inne miejsca, no może jako para wodna czy strumień rzeki.
Pomyślcie co czuje osoba nagle ociemniała? a co ktoś, kto stracił wszelką możliwość jakiegokolwiek wpływania na swoje ciało i los.
Teraz czas takiego życia to 5 milionów lat, w zależności od tego co się napsociło i ile.
Ci którzy upadną w ziemię dłużej.
A właśnie, nasze poczciwe szaraki taki los czeka.
Doszli do prefekci w okradaniu innych z energii, tak że chyba nawet nie musieli jeść i trawić, a tu ci pech, następna inkarnacja to skała, lawa, czy inna forma ciała stałego.
Jak Wam się podoba taka wersja przyszłosci?
Kris pisze:To decyzja duszy i możesz sobie protestować i nie wierzyć, tylko co to zmienia???

Kris pisze:Oj, zweryfikujesz i to osobiście jako minerał![]()
Coś Ty takiego zwojował?, musiałeś być dobry w rozrabianiu, pewnie nadal jesteś, ale to nie mój problem.
Mam te wiadomości od najwyższej inteligencji, to poziom z którego pochodzi dusza.![]()
Niczego nie zmienia to czy ktoś w to wierzy czy też nie.
To decyzja duszy i możesz sobie protestować i nie wierzyć, tylko co to zmienia???
Kris pisze:Oj, zweryfikujesz i to osobiście jako minerał![]()
Coś Ty takiego zwojował?, musiałeś być dobry w rozrabianiu, pewnie nadal jesteś, ale to nie mój problem.
czarnyMag pisze:...... nie boli cię przypadkiem głowa?No bo widzisz Ziemia zaczyna właśnie wchodzić na wyższy stopień wibracji i ludzie tacy jak ty nazbyt często grzebiący w astralu zaczną chorować a potem zostaną "odprowadzeni" (domyśl się gdzie
![]()

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość