Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: danut » 03 maja 2016, 13:44

Kris ja się z nikim nie biję - zawsze byłam tym pomiędzy dwoma grupami wilków i wilków w przebraniu owieczek, i nie pozwalam się do żadnej z tych grup zaciągnąć, czy ten trzeci korzysta - tak, poszerza się jego wiedza dzięki obserwacji :) . Gdy piszemy o stronach, to ja piszę o tej zagrażającej nam , której przeciwstawia się nasze wyższe Ja( podobnie jak Estia), ale inni mają na myśli diabła i drugą stronę boga kosmitę, co jest oparte o te same zasady, bo ja nie widzę żadnej w tym różnicy, ale ludzie kochają robić takie na niby podziały. Czytałam informacje i przypuszczenia naukowców o prawdopodobnym istnieniu Nibru, jest tak jak piszesz.

https://www.youtube.com/watch?v=YdeyZZ4 ... e=youtu.be
danut

Postautor: Natasza » 03 maja 2016, 15:01

piszę wciąż i niezmiennie o celowym zatrzymywaniu ludzi przy ziemi
kiedyś napisałam, że zostaniemy wchłonięci , a może źle zrozumiałam komunikat , jakbym nie zrozumiała pojęciowo tak jak z tą maszyną /urządzeniem to wniosek jest jeden - możemy przestać istnieć w pełnym tego słowa znaczeniu

pozdrawiam
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 03 maja 2016, 15:04

Natasza pisze:piszę wciąż i niezmiennie o celowym zatrzymywaniu ludzi przy ziemi
kiedyś napisałam, że zostaniemy wchłonięci , a może źle zrozumiałam komunikat , jakbym nie zrozumiała pojęciowo tak jak z tą maszyną /urządzeniem to wniosek jest jeden - możemy przestać istnieć w pełnym tego słowa znaczeniu

pozdrawiam

Nie to jest istotne, a to co piszesz, czyli z kim trzeba trzymać sztamę, by odlecieć z tej Ziemi. :D Czy to nie jest pozbawianiem nas duszy, ducha,woli???
danut

Postautor: Natasza » 03 maja 2016, 15:35

danut pisze:
Natasza pisze:piszę wciąż i niezmiennie o celowym zatrzymywaniu ludzi przy ziemi

pozdrawiam

Nie to jest istotne, a to co piszesz, czyli z kim trzeba trzymać sztamę, by odlecieć z tej Ziemi. :D Czy to nie jest pozbawianiem nas duszy, ducha,woli???

pójdę za tymi, którzy mi M.IN. powiedzieli : NIEDOPUSZCZALNE JEST ABY ZABIJANO SIĘ W OBRĘBIE TEGO SAMEGO GATUNKU
ROBICIE TO CIĄGLE , KAŻDEGO DNIA KAŻDEJ GODZINY

oraz o tęsknocie /braku rzeczy materialnych, jakie znam, co na początku błędnie założyłam ze chodzi o to że może jestem za bardzo przywiązana do pieniędzy, sens jest zupełnie inny
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 03 maja 2016, 15:43

I co to za hasełko, w które od razu miałabym im uwierzyć i iść za nimi? W obrębie własnego gatunku to i większość zwierząt się nie zabija, a dla takiej nauki to wystarczy obserwacja przyrody. Ja pójdę za swoją duszą, dojdę do źródła i nikomu z tej drogi nie pozwolę się zepchnąć, manipulacji i próbie przejęcia mnie pod czyjejś kierownictwo się nie poddam, nie jestem marionetką.

Ps. I nawet świetnie, ze jest tak wyłuszczone to - w obrębie swojego gatunku - bo to oznacza że skoro my nie jesteśmy z ich gatunku, to nas mogą zabijać.
danut

Postautor: Natasza » 03 maja 2016, 15:54

te ,, hasełka,, otrzymałam od Istot, nie tych zakapturzonych z wstretnymi ludzkimi twarzami - które mi zagroziły słownie 20 lat temu, by następnie próbować łamać fizycznie moją przestrzeń

jesteś wolna, niech prowadzą Cię Twoje doswiadczenia i obyś znalazła swoją ,, nad świadomość,, czymkolwiek ona jest dla ciebie
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Kris » 03 maja 2016, 15:54

Gdzie Ty chcesz odlatywać?, czym?
Jeśli odlecimy to z ciał, bo jakoś nie widać innej opcji.
To jak się komu przedstawia przyszłość nie musi być identycznie odczytane przez każdego, ale jednak coś tam do nas dociera i będzie się wzmagało.
Taka opcja do przyjęcia to obronić planetę i nie stracić ciał.
Teraz może pomyślmy jak to zrealizować, bo z niej nie uciekniemy, najwyżej wszystkich nas wybiją do nogi, jeśli się nie opamiętamy.
Pięć razy nas wybili i to wszystkich bez wyjątku, czy ktoś im sprzyjał czy nie.
Na tych z ciemnej strony trudno liczyć, bo mają klapki z nienawiści i ego na oczach, może później, choć nie zanosi się.
Najbardziej prawdopodobna przyszłość to zneutralizować opozycje, bo w sumie jest w świadomej czy nie zmowie z najeźdźcami i zabrać się za najeźdźców, bo nie są wszechmocni.
Trudno jest działać na dwa fronty.
Jak będą dalsze kłótnie to się stąd wynoszę i żryj ta się do woli.
To jak tutaj się rozmawia zakrawa na kpiny.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: danut » 03 maja 2016, 16:00

Zahacza o paskudne gierki to jak tu się rozmawia i w jaki sposób atakuje to co ja piszę. Kris gdy wyniosę się za Tobą to i tak przeniosą się tam za mną, lub podstępem zaciągną mnie w swoje pudło, to trwa od lat :)

Ps. Ja znalazłam swoją Nadświadomość. A i by odbić fałszywe nakierowanie -- ja nie miałam żadnych doświadczeń z zakapturzonymi postaciami.
danut

Postautor: OneNight » 03 maja 2016, 18:52

Jakie Nibiru, jacy najeźdzcy? O czym wy mówicie?
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Arronax » 03 maja 2016, 19:19

Kazdy ma wolnosc slowa. Przeciez kochani nikogo nie krytykujemy. Szykuja sie zmiany to pewne. Moze mowimy wszyscy o tym samym, tylko to inaczej odczytujemy. Slowa sa zawodne... cdn.
Awatar użytkownika
Arronax

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka