Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: Mirek » 28 kwie 2016, 09:27

Prawne aspekty kontroli umysłu - dr Henning Witte - 27.04.2016
https://www.youtube.com/watch?v=CD1dJyL ... ture=share
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Kris » 28 kwie 2016, 12:09

Jest coś, co od wielkiej biedy można by porównać do działania na umysły, mózgi ludzi, ale bardziej jest to przy okazji niż celowe.
Mam na myśli smog elektryczny, elektromagnetyczny i inne podobne promieniowania.
Ma to jakieś 4% szkodliwości, ale tyle samo truje nas nasze słoneczko czy o tym wiemy czy nie.
Powodem jest cienka i dziurawa osłona ozonowa, przepuszczająca niestety coraz więcej szkodliwego promieniowania i mamy już 8% szkodliwego wpływu.
Pana który podobno zabiła broń skalarna załatwiły jego i innych ludzi negatywne wcielenia, gdzieś na 40% plus czarna dusza i źli ludzie 50, plus te 8% i mamy z grubsza obraz jego tragedii.
To są energetyczne powody choroby, a dodajmy jeszcze bardziej fizyczne jak nadmierna ilość grzybów i pleśni w organizmie, a za nimi bakterie, wirusy, potem rozwija się rak w komórkach , bo nie radzą sobie już z problemami i mamy faktyczny powód śmierci.]
Ale można sobie to zwalać na różne bronie i implanty i one są ale energetyczne od złych ludzi czy to z ciałami czy już bez nich.
Jak się komuś napisze jaki jest stan jego zdrowia to leci na skargę zamiast skorzystać z informacji i się leczyć.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: Arronax » 28 kwie 2016, 13:38

Na Merkurym nigdy nie bylo warunkow do rozwoju zycia. Poza tym tak zaawansowana cyw zbudowalaby piramidy z piasku, rekami egipcjan (skad slady robotnikow i techniki prymitywnej egipcjan i przeksztalcanie ich w grobowce?).
Awatar użytkownika
Arronax

Postautor: Kris » 28 kwie 2016, 16:04

Budowali je, a raczej odlewali z piasku ale z cementem w formach dostawianych do już odlanych bloków, dlatego nie ma żadnych szczelin po między nimi. ale o tym już pisali chemicy którzy przebadali skład bloków.
NIE MA I NIE BYŁO TAM NIGDY ŻADNYCH MUMII CZY ZWŁOK.
Nawet obecnie wybudowanie piramid było by mocno problematyczne, a przekonanie że robili to prymitywni ludzie jest hmmm :lol:
Od kiedy datuje się informacje o Egipcjanach a jaki jest wiek piramid?
Chyba coś mało szperałeś na ten temat.
A kto Ci powiedział że nie było tam życia, do dzisiaj są tam lodowce na biegunach.
Tak zwani naukowcy są mocno zdziwieni tym, ale nie znaleźli jeszcze wytłumaczenia
Weź no się za naukę i nie powtarzaj frazesów.
Z drugiej strony masz prawo wierzyć w co tam Ci wcisną, ale co to zmienia.
Kris

Postautor: danut » 28 kwie 2016, 18:14

Kris -"Piramidy mają wiele ciekawych właściwości, a jedną z nich jest ściąganie energii z otoczenia i wysyłanie jej przez wierzchołek.
Na Merkurym istnieją odbiorniki tej energii a w kosmosie stacje przekaźnikowe, żeby ją ukierunkować i nie pozwolić się rozproszyć."

Pamiętasz jak opisywałam efektywne zbicie dymu( choć palenisko było wcześniej wygaszone) w równiutki biały słup powoli przesuwający się do wierzchołka a tam 4 wywietrznikami ulatujący w kosmos? Mam to uchwycone na bardzo lichym zdjęciu z komórki, zrobiło na mnie ogromne wrażenie , a jeszcze większe na niedowiarkach typu mój szwagier i mąż- oczy stanęły im w słup :D - do takiego zjawiska doszło w mini piramidzie na zakończenie grillowania. Coś w tym jest co piszesz- musi być...
danut

Postautor: Arronax » 28 kwie 2016, 20:43

Kiedys dizo o tym czytalem, ale czas i jego brak ogranicza mnie w tej materii. Troche jak w ksiazkach Kenyona (pewnie znasz o technologii pisal) i Hancocka(te zamierzam sie niedlugo zabrac). Chodzi mi bardziej o brak widocznych sladiw na powierzchni. Nie jest tak ze nie wieze. Po prostu nie wiem nie mam 100% zdania jeszcze :). Technologia dalece przekracza nasza to wiem. Tylko skad naukowcy dalej twierdza ze wlasnie egipcjanie je zbudowali :mrgreen:
Awatar użytkownika
Arronax

Postautor: OneNight » 28 kwie 2016, 20:52

A dlaczego mieliby twierdzić inaczej? Wbrew pozorom są to prymitywne budowle.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Arronax » 28 kwie 2016, 20:55

Poczytaj chociazby o precyzji szlifow blokow i dokladnie nie pamietam bo dawno czytalem. Nawet dzisiejszymi maszynami tak dokladnie by ich nie oszlifowano. M.in. to ...
Awatar użytkownika
Arronax

Postautor: Kris » 28 kwie 2016, 21:16

Na tyle prymitywne że nawet moje WJ mówi że wie o nich najwyżej 70%.
Twoje OneNight przyznało że tylko 30% więc skąd twoje przekonanie że są prymitywne.
Nie dałeś mu dyspozycji i energii do zbadania piramid wiec nie zbadało, ale ma ochotę, jednak bez Ciebie tego nie zrobi, bo świadomość fizyczna ma decydujący głos o tym co reszta człowieka ma robić.
Ale można serwować opinie na zasadzie przekonania bez sprawdzenia, ale ile to jest warte?
Arronax Twoje WJ rozeznało piramidy na 60%, widocznie sporo o tym myślałeś i widać że jednak więcej wiesz.
Kris

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka