Nocne odwiedziny

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Nocne odwiedziny

Postautor: Natasza » 27 kwie 2016, 11:32

tak, jak osoba ,, wywołująca,, ma już pewne w tym doświadczenie i warunek drugi, osoba wywoływana musi ,, usłyszeć ,,
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Estia72 » 27 kwie 2016, 11:41

Xsenia pisze:No proszę to jednak można skontaktować się z inną żyjącą osobą będąc w OOB. A Danut pisała, że to nie możliwe i na pewno się nie uda. :)

Przepraszam a o co tu chodzi ??? :o , tzn. ze juz wczesniej walkowaliscie takie hmm....eksperymenty? :shock:
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: danut » 27 kwie 2016, 11:41

Xseniu -
Gdzie ja tak napisałam, że jest to niemożliwe? :shock: Pisałam, że nie uda się OneNight z Prawdą, owszem, ale na temat wędrówek ludzi do ludzi to wypisałam dużo nawet osobistych doświadczeń. W dalszym ciągu uważam ze podejrzenia są spreparowane specjalnie na OneNight, podczas gdy w tym brał zupełnie ktoś inny udział, One - nie daj się :D .

fruwla pisze:Estia72, jesli potrafisz polaczyc nick uczestnika z jego twarza i sylwetka, to znaczy, ze znasz ta osobe,powiedzialabym
mniej albo wiecej "prywatnie", lub bardzo dobrze z wygladu.
A i ta osoba zna Ciebie i to nie tylko, z nicku,musi wiedziec gdzie sie znajdujesz bo inaczej takie odwiedziny nie bylyby mozliwe.
Mysle, ze tajemniczosc w tej kwesti to slabe rozwiazanie, powiedzialabym dobitniej : demaskujac - odbierasz "moc"! ;)

Jeśli potrafiłaby połączyć nick z twarzą, to wcale nie trzeba znać użytkownika, w swojej bytności na forach bez żadnych zdjęć ani żadnej znajomości z użytkownikami podawałam ich rysopisy i wszystko się zgadzało, bo potem konsultowaliśmy to. Takie odwiedziny są dopiero prawdziwe, bo takie ze skojarzeniami i połączeniem ze znaną osobą były by tylko wytworzeniem obrazu przez samosugestię. Oczywiście trzeba umieć rozpoznawać impulsy i mieć to coś co pozwala nam na odbiór, taki by nie mylić z nim własnych wyobrażeń.
danut

Postautor: Estia72 » 27 kwie 2016, 11:44

A ja mam pytanie , czy ktos moze zna OneNight z wygladu? I czy moj opis sie zgadza....?

Ja nie mam doswiadczen z oob w takim sensie, owszem mialam kiedys spontaniczne doznania oob, ale one mnie tylko przerazily...
natomiast mam spore doswiadczenie z atakami duchow czy wrecz demonow :cry:
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2016, 11:49 przez Estia72, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: danut » 27 kwie 2016, 11:48

Estia72 pisze:A ja mam pytanie , czy ktos moze zna OneNight z wygladu? I czy moj opis sie zgadza....?

Nie znam go, ale najlepiej poproś go w pw może wyśle Ci zdjęcie.
danut

Postautor: Estia72 » 27 kwie 2016, 11:51

danut pisze:
Estia72 pisze:A ja mam pytanie , czy ktos moze zna OneNight z wygladu? I czy moj opis sie zgadza....?

Nie znam go, ale najlepiej poproś go w pw może wyśle Ci zdjęcie.

Pytalam sie go na priv ale powiedzial ze to nie on, wiec chyba nie wypada prosic o zdjecie...

Danut jesli ktos sie podszyl pod ONeNIght jak twierdzisz to czemu dal mi wskazowke do tego forum, gdyby nie probowal zawladnac
moja reka i mowic o eksperymencie to by nigdy nie padlo podejrzenie ze to OneNight...nie rozumiem tego :?
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2016, 11:56 przez Estia72, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: Natasza » 27 kwie 2016, 11:51

to nie on:)
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 27 kwie 2016, 11:55

Ja nie mam doswiadczen z oob w takim sensie, owszem mialam kiedys spontaniczne doznania oob, ale one mnie tylko przerazily...
natomiast mam spore doswiadczenie z atakami duchow czy wrecz demonow :cry:

I o to chodzi spontaniczne OOBE są prawdziwą naszą "wycieczką" . Ja również nie praktykowałam tego czegoś - co bardziej łączy się z magią, klątwami, sterowaniem informacją, mieszaniem w jej przepływie niż z prawdziwą podróżą. Dlatego my odbieramy i to jest nasz atut, którym potrafimy odczepiać takich intruzów. I już dawno to zapisałam na tym i innym forum na którym grupka młodzieży praktykowała to samo - nie ze mną te numery. :D
danut

Postautor: danut » 27 kwie 2016, 11:56

Natasza pisze:to nie on:)

Jasne ze nie - bo to Wasz szef. ;)
danut

Postautor: Natasza » 27 kwie 2016, 12:02

danut pisze:
Natasza pisze:to nie on:)

Jasne ze nie - bo to Wasz szef. ;)

Ja nie mam żadnego szefa nad sobą - zapamiętaj zanim znowu chlapniesz
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi