Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: czarnyMag » 22 mar 2016, 16:11

danut pisze:nicku.

Dobra nie było tego pytania - ale "te" media - założę się że Wy też nie wiecie :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Kris » 30 mar 2016, 15:37

Co do zagorskiego i wywiadu to podoba mi się odpowiedź typu - bez komentarza :D
Dnut przypomnij mi o czym mam się wypowiedzieć , na co czekasz, bo chyba coś przegapiłem, albo zapomniałem.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: danut » 30 mar 2016, 15:59

Kris - nasza rozmowa w tym temacie, znalazłam też opis mężczyzny z wizji viewtopic.php?f=10&t=3494&start=30
danut

Postautor: Kris » 30 mar 2016, 18:24

To raczej nie ja.
Nosze krótsze włosy, szatyn, ze srebrnymi skroniami, jest trochę nadwagi, 180 wzrost, ponad 60 wiek, rzadko miałem brodę czy wąsy, mimo że mam silny zarost.
Kris

Postautor: danut » 30 mar 2016, 18:29

Kris pisze:To raczej nie ja.
Nosze krótsze włosy, szatyn, ze srebrnymi skroniami, jest trochę nadwagi, 180 wzrost, ponad 60 wiek, rzadko miałem brodę czy wąsy, mimo że mam silny zarost.

Nie wiem kto to, chodzi mi po głowie imię - Marcin :D Ale słuchaj Ty jesteś z południa Polski? Czuję coś takiego jakbym Ciebie już skądś znała.
danut

Postautor: Kris » 31 mar 2016, 13:37

Tak sobie dzisiaj zrobiłem przegląd świata energii w którym wszyscy żyjemy i ogarnęło mnie jeszcze umiarkowane ale jednak czucie radości.
Co by nie mówiono i pisano to poziom miłości ciągle wzrasta i mam powody sądzić że to jeszcze sporo przyspieszy.
Jest wiele przepowiedni i komunikatów z poziomu rożnych opiekunów, czy może nauczycieli duchowych i tutaj też zanosi się na solidną rewolucje, ale w tym dobrym znaczeniu.
Zostali zaproszeni do odwiedzenia bardzo wysokich poziomów duchowych i aby mogli tam dotrzeć i przekazywać stamtąd wiedzę duchową, zostaną tam, nie wiem jak to opisać, coś jak oczyszczenie z balastu nisko wibracyjnych energii, co pozwala totalnie poszybować w górę i stać się nauczycielem o zasięgu można by to nazwać między galaktycznym.
Ci którzy wyraża , a w zasadzie już wyrazili na to zgodę, są w trakcie oczyszczania i wchodzenia w miłość.
Ciśnie mi się określenie windą do nieba, bo można by powiedzieć że nią podróżują.
Co dalej?
Ano okaże się i coś mi mówi nie długo. :)
Kris

Postautor: czarnyMag » 31 mar 2016, 13:55

Zgaduję: rok 2040 obiekt 2011 AG5 podzieli Ziemię na pół (tzw. rozczepienie Ziemi).
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Mirek » 31 mar 2016, 14:24

„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Kris » 31 mar 2016, 16:15

Z tego forum sporo osób poszło na nauki i myślę że gdy te dotrą do ich świadomości fizycznych to napiszą o tym.
Panowie Mirek i Czarny Mag nie zgodzili się podnieść wibracje a co to może oznaczać?
To że rozwarstwianie się, ale nie planety, lecz poziomów już trwa, to nie chodzi o jakąś hipotetyczna przyszłość, to już jest teraźniejszość.
Wy dwaj swoją decyzją to potwierdzacie.
To Wy decydujecie aby tak było, nikt Wam tego nie narzucił.
Przecież dobrze wiecie co myślicie i jak życzycie innym, ale czy wiecie jakie zbierzecie tego plony?, czy tam gdzie idziecie na pewno jest dobrze?, i czy będziecie z tego zadowoleni?
Ale to już nie moje zmartwienie. :)
Kris

Postautor: Mirek » 31 mar 2016, 16:53

Myślę Kris, że starasz się widzieć we mnie to co głęboko siedzi w Tobie. Bo to Twoje wibracje są niskie. Strach się nimi karmi, a Ty go prawie w każdym temacie rozsiewasz. Zweryfikuj sobie te Twoje przekazy, czy aby nie pochodzą od ciemnej strony.
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka