Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: danut » 22 mar 2016, 14:06

atalia pisze:"Jestem uprawniona do poznawania świata".
A któż to nadał Ci takie uprawnienia? Czy to znaczy, ze inni ludzie są tego niegodni?

Każdy jest uprawniony , po to żyje i dlatego tu jest, jednak jak widać nie każdemu się to chce zrobić, nie każdy chce być poszukującym, bo łatwiej i przez wygodnictwo jest wyciągać ręce po gotową wiedzę innych i przyjmować ją bez wysiłku.
danut

Postautor: czarnyMag » 22 mar 2016, 14:28

danut pisze:Coś mnie nie zrozumiałeś, w bardzo wielu postach piszę podobnie jak ty, z wieloma się zgadzam, więc dlaczego bierzesz mnie za wyższe medium, za które ja nigdzie się nie uważam?? Dla mnie wręcz jest pychą wyskoczyć z czymś takim, ze jestem medium i waszym nauczycielem, nawet Jezus tak nigdy nie zrobił i jeszcze przechwałki ludzi o jakimś komuś pomaganiu, gdy sobie samym nawet pomóc nie umią. Jestem uprawniona do poznawania świata i dlatego bacznie go obserwuje i wyłapuje zjawiska, także te telepatyczne, które nie bardzo są widziane przez innych, to źle? :D Przecież własnie to jest nauką.

Ale ja do Ciebie nie mam zastrzeżeń - no cóż według mnie jesteś medium i Twój antagonista też :) Każdy z was jest medium - ja nie mam narzędzi by to sprawdzić :( Więc Jesteś - ale wiesz co mnie "bije po oczach" ? :)
Bije mnie walka dwóch mediów o prymat! A ten wasz prymat to tylko wasze prywatne doświadczenia które każdy - KAŻDY! może przyjąć lub odrzucić. Tak to odbieram "danut" - to są tylko wasze doświadczenia które można rozpatrywać tylko czysto subiektywnie - bo nie jesteś ani lepsza ani gorsza ode mnie - ja mam swoje sito :) i w oparciu o to "sito" sam oceniam która z rozmówczyń bardziej odbiega - od mego sita :twisted: Jeśli się mylę to cóż to mój błąd a jeśli się zgadzam to też to tylko mój osąd. Więc? Niech mądrzejszy odpuści słabszemu i niech "poda mi na tacy swoje wizje" a ja sam osądzę je w oparciu o swoje "sito" :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 22 mar 2016, 14:33

Ja nie mam zamiaru opisywać od nowa wszystkich swoich doświadczeń i zdziwię cię bardzo, bo nie były to wizje :) bo to co tu nazywają wizjami to w 90 procentach hipnagogi wytworzone przez rożne hipnotyczne techniki i rytuały, a jeśli chcesz poznać moje doświadczenia to przeczytaj książkę. Z nikim nie bije się o prymat, zupełnie nawet nie porównuje tych doświadczeń ze swoimi, wskazuje tylko na to co mnie osobiście aż w oczy koli, gdy inni zrobiliby wszystko by przedstawić siebie jako medium, jasnowidza, wybrańca kosmitów, zupełnie w ten sam sposób i w oparciu o takie same obserwacje jak Twoje.
Ostatnio zmieniony 22 mar 2016, 14:53 przez danut, łącznie zmieniany 1 raz
danut

Postautor: czarnyMag » 22 mar 2016, 14:51

danut pisze:Ja nie mam zamiaru opisywać od nowa wszystkich swoich doświadczeń i zdziwię cię bardzo, bo nie były to wizje :) a jeśli chcesz je poznać to przeczytaj książkę. Z nikim nie bije się o prymat, zupełnie nawet nie porównuje tych doświadczeń ze swoimi, wskazuje tylko na to co mnie osobiście aż w oczy koli, gdy inni zrobiliby wszystko by przedstawić siebie jako medium, jasnowidza, wybrańca kosmitów, zupełnie w ten sam sposób i w oparciu takie same obserwacje jak Twoje.

Chryste "danut" nie denerwuj się! Podaj mi tytuł tej książki (prosiłem Cię już o to) a sam sobie ją znajdę na necie i kupię a potem przeczytam! I nie denerwuj się tak bo nic złego nie napisałem o Tobie - tylko że Twoje wypowiedzi sam sobie "przesiewam". A to że były to nie "wizje" to ja wierzę bo ja też na początku wizji nie miałem a te potem były przeznaczone tylko dla mnie więc są tylko moje i jak ja piszę w dobrej wierze do cierpiącego by coś zrobił a on mnie przez "sito przesiewa" to jego sprawa! On może uważa swoją drogę za metę - ale się myli! Meta może być znacznie dalej - ale to przesunięcie "mety" już nie od niego i od jego inwencji twórczej zależy! :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 22 mar 2016, 14:58

A przecież tu o tę książkę cały bój masz i spójrz kto założył temat viewtopic.php?f=13&t=3195 i jak najbardziej się zgadzam nie ma wizji dotyczących jakichś tam ludzi jeśli oni dla nas nic nie znaczą i nie są z nami w jakiś sposób połączeni, mogę próbować wczuć się w człowieka i odczytać go telepatycznie nic więcej i żaden Bóg mi nie każe przesyłać dla niego wiadomości, występy mediów to teatr dla ubogich.
danut

Postautor: czarnyMag » 22 mar 2016, 15:31

danut pisze:A przecież tu o tę książkę cały bój masz i spójrz kto założył temat viewtopic.php?f=13&t=3195 i jak najbardziej się zgadzam nie ma wizji dotyczących jakichś tam ludzi jeśli oni dla nas nic nie znaczą i nie są z nami w jakiś sposób połączeni, mogę próbować wczuć się w człowieka i odczytać go telepatycznie nic więcej i żaden Bóg mi nie każe przesyłać dla niego wiadomości, występy mediów to teatr dla ubogich.

Ale mnie wtedy nie było na tym forum bo się wtedy........................................... :lol: :lol:
I ja tego nie przeczytałem ale dziś wieczorem przeczytam! Dzięki!
A co do telepaci: "jak ma na imię kobieta która jako pierwsza przyszła materialnie (a ona jest z poza materii :) po byłego czciciela Lucyfera??? Kris nie wiedział a Ty??????????????????????????? :) no...?
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 22 mar 2016, 15:35

Lilith? :D
danut

Postautor: czarnyMag » 22 mar 2016, 15:38

danut pisze:Lilith? :D

Jakby to była Lilith to ja bym już nie istniał :lol:
ale zgaduj dalej - tylko tym razem zapytaj swego opiekuna duchowego - zobaczymy jak bardzo w.....sięga Twój opiekun :D
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 22 mar 2016, 15:48

czarnyMag pisze:
danut pisze:Lilith? :D

Jakby to była Lilith to ja bym już nie istniał :lol:
ale zgaduj dalej - tylko tym razem zapytaj swego opiekuna duchowego - zobaczymy jak bardzo w.....sięga Twój opiekun :D

A może mojego opiekuna to nie interesuje , a ta wiedza o tej kobiecie jest mi niepotrzebna? Pomyślałeś tak? :lol: Może jakaś Natasza to takie rosyjskie imię trochę pasuje do Twojego? :D
danut

Postautor: danut » 22 mar 2016, 15:50

nicku. A co ja to wróżka jestem???!!
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka