Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: Kris » 14 mar 2016, 14:51

Arronax to dobrze że żyjesz wiecznie, ale czy musisz cierpieć wiecznie?
Jak się urodziłeś miałeś DNA czynne w 80% to znaczy że Ci się nie pozwolono urodzić z w pełni czynnym DNA.
Teraz masz czynne najwyżej 40% i nawet Ci o tym nie zaświtało w głowie.
Czarny m Ty też masz podobnie i czy się uważasz za takiego czy innego duchowo, to i tak kres życia się zbliża, bo pozbywamy się ciałka gdy pozostanie nam od 10% w dół.
W zasadzie 10 nie jest w stanie obsłużyć komórek i te giną.
Ja się nie opieram na żadnej religii i organizacji, ale jeśli któraś poczyniła podobne obserwacje jak ja to bardzo dobrze.
Czarna magia to między innymi niszczenie DNA innym niewinnym ludziom tylko z chęci czynienia zła, dla swojej mściwej satysfakcji.
Tylko że kij jak wiadomo ma dwa końce więc hmm, może być różnie.
Ja wyznaje zasadę jak Kuba Bogu tak Bug Kubie i stosują ją więc ataki na mnie i moich przyjaciół mogą skończyć się nie ciekawie, bo wiem kto atakuje a każdy ma prawo do obrony i zneutralizowania tego co szkodzi- czytaj unicestwienia :lol:
Nie chce mi się tutaj dalej pisać kto jest kto, bo po co?
Jaki jest taki pozostanie, ale czy nadal będzie istniał w nadchodzącej żeczywistości i jak długo, tego się dowiemy obserwując wydarzenia czyli życie pokaże.
Wszyscy Ci nauczyciele duchowi oświeceni - rzekomo, pomagają i doradzają a jakże tylko w tym jak się dać okraść i zniszczyć i tyle na temat wysokich , czy jak ich tam zwał.
Anastazja a Ty jak się czujesz na 35% czynnego jeszcze DNA?
Słuchaj bezkrytycznie tych swoich informatorów aż Ci odłącza resztę DNA.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: czarnyMag » 14 mar 2016, 15:14

Kris pisze:Czarny m Ty też masz podobnie i czy się uważasz za takiego czy innego duchowo, to i tak kres życia się zbliża, bo pozbywamy się ciałka gdy pozostanie nam od 10% w dół.
W zasadzie 10 nie jest w stanie obsłużyć komórek i te giną.
Ja się nie opieram na żadnej religii i organizacji, ale jeśli któraś poczyniła podobne obserwacje jak ja to bardzo dobrze.
Czarna magia to między innymi niszczenie DNA innym niewinnym ludziom tylko z chęci czynienia zła, dla swojej mściwej satysfakcji.

To może z innej beczki - jak byłeś dzieckiem aż do teraz ilu kolegą i takim tam dałeś w ryj?! Tak w samoobronie Kris :) Bo widzisz ja nikomu NIGDY! ot tak blokada (uczyli mnie samoobrony płatni komandosi - a lali mnie od góry do dołu) a blokada była :(
A Ty ile razy o "doskonały" odreagowałeś pięścią?! i porównajmy statystyki :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Kris » 14 mar 2016, 16:04

Czytałeś że nie odpuszczam, ale za młodu też jakoś nie mogłem uderzyć, ale kiedyś trafił się taki który miał mnie ochotę odesłać co najmniej do szpitala, to pozwoliłem mu na mały odpoczynek w poziomie.
I tak może kulka razy i potem miałem spokój, widocznie podświadomość wysyłały wyraźne myśli typu nie boję się.
W astralu jednak może to być wieczny odpoczynek.
Trzeba sobie uświadomić że każdy ma prawo do obrony a tylko idiota nadstawia drugi policzek, albo niewolnik, a Ci którzy nas tego uczą to niezłe cwaniaki.
Ostatnio zmieniony 14 mar 2016, 16:05 przez Kris, łącznie zmieniany 1 raz
Kris

Postautor: danut » 14 mar 2016, 16:05

"każdy ma prawo do obrony a tylko idiota nadstawia drugi policzek, albo niewolnik." - dokładnie i nie ma takich mocnych co by nas chcieli powalać na kolana.
danut

Postautor: Kris » 14 mar 2016, 16:09

Być to oni są i wiele razy nam to robili, ale w końcu czas na rewanż. :)
Kris

Postautor: danut » 14 mar 2016, 16:29

Kris pisze:Być to oni są i wiele razy nam to robili, ale w końcu czas na rewanż. :)

No dla mnie jasne, ja także nie pozwolę cwaniakom żyć na mój koszt.
danut

Postautor: czarnyMag » 14 mar 2016, 16:45

a może trzeba odpuścić? Kris zamiast ich odczepiać może powinien ich przekonać pokojowo że czas odpuścić (duchy podczepione/karnacje) jak ma taką możliwość a ludzi też można pokojowo nakierować bez lania po mordzie :) To nie jest frajerskie nadstawianie policzka - to jest wyższość duchowa - ale czemu niższy duch ma pisać to do wyższych? Macie jakiś problem?
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 14 mar 2016, 16:50

czarnyMag pisze:a może trzeba odpuścić? Kris zamiast ich odczepiać może powinien ich przekonać pokojowo że czas odpuścić (duchy podczepione/karnacje) jak ma taką możliwość a ludzi też można pokojowo nakierować bez lania po mordzie :) To nie jest frajerskie nadstawianie policzka - to jest wyższość duchowa - ale czemu niższy duch ma pisać to do wyższych? Macie jakiś problem?

Nachalnego trzeba przegonić, bo inaczej sam nie odejdzie, przyczepi się jak rzep do psiego ogona, nie ma to nic wspólnego z odpuszczeniem, bo ty chcesz odejść wolny, ale on mimo że widzi, ze tak robisz, nie odpuszcza i lezie za Tobą. Nadstawianie drugiego policzka jest frajerskie, tak jakbyś lubił być bity, lub samookaleczenie i sam do tego prowokował.
danut

Postautor: Nikita » 14 mar 2016, 17:12

chyba sie nie zrozumiemy...no coz..opuszczam ten watek...
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: Arronax » 14 mar 2016, 17:46

Często czuje się nie tak jak trzeba. Dlatego zacznę niebawem z powrotem medytacje ze sznurem aka. Tylko dalej nie rozumiem kto imiennie mnie okrada, bez wejścia do Astralu się tego nie dowiem.

Nie chce cierpieć i smuci mnie cierpienie innych, ktokolwiek to jest i co zrobił.

A staram się być dobrym człowiekiem dla siebie, bo tak powinno być, nieważne co z nami się stanie.

Czasem trzeba samemu się obronić ...

Nikito zostań z nami ..
Awatar użytkownika
Arronax

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka