Wykryto fale grawitacyjne

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Wykryto fale grawitacyjne

Postautor: danut » 13 lut 2016, 14:55

Nikita mnie nie zrozumie żadna wróżka ani ezoteryk :D bo zwyczajnie nie da się porównać wizji w głowie, ani energii jako wydzielającego się ciepła przez zachodzące procesy w organizmie z kontaktem z innym realnym i prawdziwym światem. To nie jest ta bajka.
danut

Postautor: Natasza » 13 lut 2016, 17:33

Nikito strasznie bym chciała przelewać na papier tak informacje by były jak najbardziej czytelne
nie wiem, które treści są niezrozumiałe i chętnie posłucham co mogłabym zrobić by stały się bardziej czytelne

z drugiej strony rozumiem , że to co piszę może być obce i nie takie jakie znasz
mówiłam, że nie jest to łatwe zadanie przekazanie czegoś z czym się mierzę, a przecież tak naprawdę jeszcze nic nie powiedziałam, nic
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Nikita » 13 lut 2016, 17:41

Tez mam swoje kontakty z tamtym swiatem ale widocznie sa one inne niz Wasze...ale spoko...na tym Forum jest miejsce dla kazdego.
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: Natasza » 13 lut 2016, 17:45

Nikito ale z kim konkretnie masz kontakt? mówisz o duchach ludzi i zwierząt?
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Krzysztoff » 13 lut 2016, 18:03

Natasza pisze:Cieszę się , że małym krokami dostrzegacie coś, o czym piszę ja i danut

Pijesz do mojej uwagi o tranzystorach ? :lol:
Krzysztoff
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: Natasza » 13 lut 2016, 18:07

Nikito przeczytałaś i nie odpowiedziałaś,
więc ja Ci odpowiem: nie nie mówimy o tym samym
cały czas to piszę na stronie gdzie przekazuję zdaniami treści
duchy ludzi to duchy ludzi- cały czas czekam na osoby z doświadczeniami z którymi chętnie wymienię się konkretami

Istoty o których piszę to żadne ludzkie postaci, nigdy nimi nie były nie są i nie będą - nie ma o nich książek, dlatego ciężko Ci to zrozumieć

ps. sorry OneNight - bo to hors le sujet Twojego założonego b. fajnego zresztą tematu

ps. Krzysztoff - eh łobuzie
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Nikita » 13 lut 2016, 18:45

Natasza musialam na moment wyjsc dlatego nie odpisalam odrazu...Moje kontakty sa z duchami ludzi...i wiekszosc z tego co ludzie sobie opowiaqdaja to sa wlasnie takie kontakty. Znam tez osoby, ktore mialy spotkania z UFO. Ale ja poprostu nie lapie o czym pisze Kris, Danut i czasami tez Ty...ale spoko...ja tego nie czuje bo nigdy sie z czyms takim nie spotkalam...ale to oczywiscie nie znaczy , ze Wasze doswiadczenia nie sa prawdziwe...
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: OneNight » 13 lut 2016, 18:57

To o czym piszą danut i Natasza jest proste, ale brzmi jak bajeczki. Na zaufaniu się zawiodłem i to nie raz, więc nie bardzo w te bajeczki wierzę :)

A więc odnosząc się do pierwszego postu Nataszy: widzimy rozwój nauki, nie to o czym piszecie.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 13 lut 2016, 19:22

OneNight pisze:To o czym piszą danut i Natasza jest proste, ale brzmi jak bajeczki. Na zaufaniu się zawiodłem i to nie raz, więc nie bardzo w te bajeczki wierzę :)

A więc odnosząc się do pierwszego postu Nataszy: widzimy rozwój nauki, nie to o czym piszecie.

I co z tego, że widzicie rozwój nauki, bo idzie o tym przeczytać na pierwszych stronach gazet, skoro zupełnie nie rozumiecie w jakim kierunku ona idzie i co to oznacza dla nas zwykłych ludzi? Ja na tym forum mam świadków, że gdy 10 lat temu pisałam o światach równoległych w internecie, o możliwości spotkania się ze sobą samym z przyszłości, o zaobserwowanym przeze mnie zadrganiu moją czasoprzestrzeną po literze L, o jakimś wielkim znaczeniu laserów( a tym terminem posługiwałam się gdy nikt jeszcze o nim nie słyszał 35 lat temu) nikt nie rozumiał o czym ja piszę, bo ludzie zainteresowali się fizyką kwantową dopiero po uruchomieniu wielkiego akceleratora LHC i pierwszego zderzenia w nim wiązki protonów w 2010 roku. Podobnie jak dziś głośno staje się o odkryciu fal grawitacyjnych, w którym brali udział dwaj Polscy. O podobnie znowu czytam głosy ale ja nic z tego nie rozumiem. Poproszę - no to choć postaraj się przeczytać ze zrozumieniem to co ja piszę, a nie krzycz odgórnie nie bo nie.
danut

Postautor: danut » 13 lut 2016, 19:51

Natasza pisze:Nikito przeczytałaś i nie odpowiedziałaś,
więc ja Ci odpowiem: nie nie mówimy o tym samym
cały czas to piszę na stronie gdzie przekazuję zdaniami treści
duchy ludzi to duchy ludzi- cały czas czekam na osoby z doświadczeniami z którymi chętnie wymienię się konkretami

Istoty o których piszę to żadne ludzkie postaci, nigdy nimi nie były nie są i nie będą - nie ma o nich książek, dlatego ciężko Ci to zrozumieć

ps. sorry OneNight - bo to hors le sujet Twojego założonego b. fajnego zresztą tematu

ps. Krzysztoff - eh łobuzie

To są istoty ludzkie choć tego nie rozumiesz, czytałaś może coś o Wigmakers? http://www.wingmakers.pl/
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka