Kris jeśli będziesz rozpatrywał inne rzeczywistości jako dodatkowe wymaiary to za dużo nie wymyślisz
danut pisze:Widzisz, tu słuszne spostrzeżenie Dr Rutkowskiej - czym w zasadzie jest materia skoro na poziomie głębszym ( zerowym) każdą cząstkę można obserwować także w postaci rozciągniętej fali. I dzięki temu udaje się teleportacja, to przeniesienie stanu kwantowego na dowolną odległość, ale z wykorzystaniem zasad stanu splątanego. To teraz przejdźmy do na jakie odległości miało by to następować oraz do wymiarów. Ja tu zwracałam uwagę kilka razy ze inna rzeczywistość to nie jest to samo co inny wymiar, ale też zaraz podnoszą się głosy, ze to oni wiedzą i nie mam racji- chwila!Strukturą przestrzeni jest to struktura warst afinycznych i metrycznych o określonej postaci, jak podaje wikipedia, które można dowolnie określić przez układ współrzędnych, a te warstwy to wymiary. To dla Xseni https://pl.wikipedia.org/wiki/Czasoprzestrze%C5%84
Kris jeśli będziesz rozpatrywał inne rzeczywistości jako dodatkowe wymaiary to za dużo nie wymyśliszTe częstotliwości hmm wychodzi na to ze materia ma naturę holograficznego obrazu zależnego od obserwatora, wyższa świadomość postrzegać ją może, lub nawet skupiać inaczej niż my, w inny obraz.
soldado pisze:danut pisze:Widzisz, tu słuszne spostrzeżenie Dr Rutkowskiej - czym w zasadzie jest materia skoro na poziomie głębszym ( zerowym) każdą cząstkę można obserwować także w postaci rozciągniętej fali. I dzięki temu udaje się teleportacja, to przeniesienie stanu kwantowego na dowolną odległość, ale z wykorzystaniem zasad stanu splątanego. To teraz przejdźmy do na jakie odległości miało by to następować oraz do wymiarów. Ja tu zwracałam uwagę kilka razy ze inna rzeczywistość to nie jest to samo co inny wymiar, ale też zaraz podnoszą się głosy, ze to oni wiedzą i nie mam racji- chwila!Strukturą przestrzeni jest to struktura warst afinycznych i metrycznych o określonej postaci, jak podaje wikipedia, które można dowolnie określić przez układ współrzędnych, a te warstwy to wymiary. To dla Xseni https://pl.wikipedia.org/wiki/Czasoprzestrze%C5%84
Kris jeśli będziesz rozpatrywał inne rzeczywistości jako dodatkowe wymaiary to za dużo nie wymyśliszTe częstotliwości hmm wychodzi na to ze materia ma naturę holograficznego obrazu zależnego od obserwatora, wyższa świadomość postrzegać ją może, lub nawet skupiać inaczej niż my, w inny obraz.
Czym szybciej ludzie dojdą do tego, że materia jest tylko inną formą energii, to tym szybciej zrozumieją, że teleportacja to nic innego jak wykorzystanie faktu, że energia jest w różnej formie.
To tak jak z wodą, ktora jest w różnym stanie skupienia.
soldado pisze:Widzę, że jesteś obecnie gdzieś na morzu
danut pisze: A gdy ja napisze o fali przenoszącej informacje i skupieniu się tych informacji w innym miejscu z wykorzystaniem innego środowiska
Mirek pisze:Przecież informacja sama w sobie jest już energią, więc skąd ta energia dodatkowa, która by miała przenosić inną energię?

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 0 gości