I tak, wkurzam się, bo to nie pierwszy raz rozpoczyna się tam dyskusja, co pokazuje jaki naprawdę macie szacunek dla mediów.
Ja rozumiem, że Kalatala chciała pokazać pierwsze próby kontaktu z drugą stroną (i prawidłowo zmieniła kolor trzcionki
bernadeta1963 pisze:Chcialam zauważyć , że temat WITAMY już dawno żyje własnym życiem . Miał służyć do przywitania się . TY też Xeniu o tym nie pamiętałaś dyskutując na nim Temat ""Kim jest Jezus ma 12stron Także z twoim udziałem .Czy to jest odpowiedź na pytanie ''Kim jesteś i jak do nas trafiłeś ?''
Wiatr1000 pisze:Kwestia jest tylko taka, że Xsenia się bardzo emocjonuje w tej kwestii, która na dobrą sprawę powinna leży w rekach moderatorów i adminów.
Wiatr1000 pisze:Ciekawi mnie czemu tak emocjonalnie, wręcz osobiście podchodzi do tego tematu?
Wiatr1000 pisze:Zaproponowałem by powstał osobisty temat/dział dla początkujących mediów, którzy pierwszy raz zaczynają pisanie automatyczne.
Wiatr1000 pisze:Ja nie obwiniam autorkę tych postów,
Wiatr1000 pisze:Ochłoń Xsenia. Twoja kwestia "Róbta co chceta" wskazuje, że bardzo to do siebie bierzesz.
Xsenia pisze:1. Już kilka razy (albo i kilkanaście) próbowałam uświadomić forumowiczom, żeby przestrzegali zasad forum, i za każdym razem obrywało mi się od innych. Zarzucano, że pastwię się nad słabszymi, że się wyżywam. A to nie prawda, po prostu przestrzegam forum i chciałabym by inni też to robili. Jak widać marzenie ściętej głowy.
2. To forum spirytystyczne. Gdzie przekazy duchów są bez mała jak biblia. A kto daje te przekazy? Media. Miałam (chyba mylne) wrażenie, że zwłaszcza dla tego forum media powinny mieć możliwość pokazania własnych przeżyć, tak by ludzie, którzy jeszcze nie wiedzą, że są medium, nie bali się czytać, pisać, zadawać pytania i wreszcie poczuć, że tu nie będą szczuci, obśmiani i zwyzywani. Że tutaj media się szanuje. Ale spokojnie już zrewidowałam te jakże mylne poglądy. Media to tylko zwykli ludzie i należy ich traktować tak samo jak resztę, czyli można ich olać.
3. Być może nie piekliłam bym się tak bardzo, gdyby którykolwiek z moderatorów zareagował na moje maile. Najwidoczniej jest to forum gdzie tymczasowo nikt nie dowodzi, nikt nie sprawdza, nikt nie moderuje. Dom bez gospodarza.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości