Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: Kris » 21 kwie 2015, 06:13

Wbijanie szpileczek i zasiewanie wątpliwości nie powstrzyma powrotu karmy, czyli wszystkiego zła jakie się czyniło od zarania dziejów.
Jak ktoś chce oszukać prawo przyczyny i skutku to niech próbuje, ale to co było i tak nie wróci i trzeba będzie przyjąć na siebie swoje wątpliwe "osiągnięcia".
To się dzieje tu i teraz, a dotyczy całej przeszłości, tak tych pozytywnych jak i opozycji.
Tylko jedni będą mieli się czym cieszyć, a inni martwić i przeżywać to co innym czynili.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: Xsenia » 21 kwie 2015, 09:06

Fajnie by tak było. Właśnie oglądałam program o kobiecie (a raczej jeszcze o dziecku) w Afganistanie, która w wieku 12 lat została sprzedana przez rodzinę do męża. Była gwałcona, bita, wyrywano jej paznokcie obcążkami, wyrywano jej kawałki ciała, torturowano ją. Super by było gdyby jej oprawcy zostali ukarani dokładnie tym samym co jej zrobili.
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem". :)
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

Postautor: czarnyMag » 21 kwie 2015, 15:01

Kris pisze:Wbijanie szpileczek i zasiewanie wątpliwości nie powstrzyma powrotu karmy, czyli wszystkiego zła jakie się czyniło od zarania dziejów.
Jak ktoś chce oszukać prawo przyczyny i skutku to niech próbuje, ale to co było i tak nie wróci i trzeba będzie przyjąć na siebie swoje wątpliwe "osiągnięcia".
To się dzieje tu i teraz, a dotyczy całej przeszłości, tak tych pozytywnych jak i opozycji.
Tylko jedni będą mieli się czym cieszyć, a inni martwić i przeżywać to co innym czynili.

Obyś sam nie przeżywał powtórnie wcielony (tym razem w swoją ofiarę) swoich koszmarów.
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Kris » 21 kwie 2015, 16:50

Jak widzę Twoją przyszłość, to wierz mi , ZA ŻADNE SKARBY ŚWIATA NIE CHCIAŁBYM SIĘ ZAMIENIĆ.
Widzisz czrnyMagu Twoje intencję są tak przeźroczyste i czytelne że ślepy by je odczytał.
Ja je znam od pierwszego słowa jakie w tym temacie napisałeś.
Myślisz że Twoje osłony cokolwiek skrywają?
Chyba w Twoich snach. :D
Kris

Postautor: czarnyMag » 22 kwie 2015, 22:49

Kris pisze:Jak widzę Twoją przyszłość, to wierz mi , ZA ŻADNE SKARBY ŚWIATA NIE CHCIAŁBYM SIĘ ZAMIENIĆ.
Widzisz czrnyMagu Twoje intencję są tak przeźroczyste i czytelne że ślepy by je odczytał.
Ja je znam od pierwszego słowa jakie w tym temacie napisałeś.
Myślisz że Twoje osłony cokolwiek skrywają?
Chyba w Twoich snach. :D

Bardzo proszę mi napisać jak ją Pan widzi?! (jeszcze nigdy nie spotkałem jasnowidza). Proszę mnie nie oszczędzać!!!
Proszę również napisać mi jakie są moje intencje?! Nie mogę się wprost doczekać "tego prześwietlenia" !!! :) Jestem zły??? Czeka mnie Tartar? Proszę mi również napisać co powiedział Jezus do tej "kobiety" i jak miała na imię? Tej z mojej wizji na jawie którą KK uznał jako wstawiennictwo :) (tak dla sprawdzenia Pana umiejętności :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Kris » 25 kwie 2015, 06:51

Moje wypowiedzi na forum są przeznaczone dla osób pozytywnie zorientowanych, ale nie mam wpływu na to kto forum odwiedza.
Jeśli ktoś przez miliardy lat był po stronie mroku i żył energia innych, szkodził im, zrzucał swoją karmę na nich, a teraz nadeszły czasy, gdy to wszystko do niego wraca, to jaka może być odpowiedź na to co go czeka?
To co robił innym, nic innego.
Co ciekawe to Ci z ciemnej strony uważają tak jak Kali, jeśli Kali zabierze coś komuś to jest dobrze , ale na odwrót to Kali być pokrzywdzony.
Jakie może mieć intencje ktoś kto źle innym życzy?
Przecież podświadomość wykonuje to co myślimy, jeśli komuś coś zazdrościmy to jest to polecenie dla podświadomosci - zabierz mu to, albo chociaż zniszcz i tak dalej.
I co jeśli działamy podświadomie i nie dopuszczamy dom siebie myśli że krzywdzenie jest złe, to nie robimy sobie negatywnej karmy?
Jeśli ktoś pisze posty na forum a z nich aż kapie i promieniuje negatywna energia to nawet nie trzeba żadnego wysiłku czy wglądów żeby wiedzieć z kim się ma do czynienia.
Zresztą ciemni tutaj przychodzą żeby okradać pozytywnych z energii, wciągają w dyskusje bo to ułatwia okradanie.
Pan czarny mag na przekład do 50% energii czerpie z forumowiczów i pyta się jeszcze czy jest zły.
Możesz miec jakieś 53-4 lata,ale najciekawsze jest ile Ci jeszcze pozostalo.
Ja to postrzegam jako energię i nie napiszę jaki ktoś ma kolor włosów na przykład.
Zresztą to potrafi wielu, ale co dobrego zrobili z tym talentem?
Jak go używają?
Ano zarabiają jako wróżki i wróże.
Inni zawładnęli ekonomią całych kontynentów, bo wykorzystują telepatię i przewidują jakie posunięcia pozwolą im OSZUKAĆ INNYCH I ZAWŁASZCZYĆ ICH DUSZĘ - ENERGIĘ JAK I DOBRA MATERIALNE, NAWET CAŁEJ PLANETY.
Do tej pory było tak że najciemniejsi mogli najwięcej nagrabić, potem pół władcy , i tak dalej w dół hierarchii aż do tych najbardziej podrzędnych magów.
Jednak wszyscy zgodnie wykorzystywali i tępili tych pozytywnych, tak energetycznie jak i fizycznie.
Zobaczymy jak na ta czarną sielankę podziała powrót karmy.
W świecie energii to nie wygląda to za dobrze,
Komórki ciała fizycznego wytrzymają tylko określona ilość nienawiści i w końcu padną , a ciało jako całość zacznie chorować.
Ale nie będę wybiegał w przyszłość, bo teraźniejszość i tak jest coraz ciekawsza.
Kris

Postautor: Mirek » 25 kwie 2015, 07:09

Proponuję wszystkim posłuchania tego:
https://www.youtube.com/watch?v=fIadevnA1WU
W Twoich przekazach Kris jest za dużo mącenia i niejasności. Myśl, że należysz do grona "łowców dusz".
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: czarnyMag » 26 kwie 2015, 12:39

Kris pisze:Moje wypowiedzi na forum są przeznaczone dla osób pozytywnie zorientowanych, ale nie mam wpływu na to kto forum odwiedza.
Jeśli ktoś przez miliardy lat był po stronie mroku i żył energia innych, szkodził im, zrzucał swoją karmę na nich, a teraz nadeszły czasy, gdy to wszystko do niego wraca, to jaka może być odpowiedź na to co go czeka?
To co robił innym, nic innego.
Co ciekawe to Ci z ciemnej strony uważają tak jak Kali, jeśli Kali zabierze coś komuś to jest dobrze , ale na odwrót to Kali być pokrzywdzony.
Jakie może mieć intencje ktoś kto źle innym życzy?
Przecież podświadomość wykonuje to co myślimy, jeśli komuś coś zazdrościmy to jest to polecenie dla podświadomosci - zabierz mu to, albo chociaż zniszcz i tak dalej.
I co jeśli działamy podświadomie i nie dopuszczamy dom siebie myśli że krzywdzenie jest złe, to nie robimy sobie negatywnej karmy?
Jeśli ktoś pisze posty na forum a z nich aż kapie i promieniuje negatywna energia to nawet nie trzeba żadnego wysiłku czy wglądów żeby wiedzieć z kim się ma do czynienia.
Zresztą ciemni tutaj przychodzą żeby okradać pozytywnych z energii, wciągają w dyskusje bo to ułatwia okradanie.
Pan czarny mag na przekład do 50% energii czerpie z forumowiczów i pyta się jeszcze czy jest zły..

A Waść oceniasz swych wyimaginowanych wrogów w oparciu o swą "doskonałość"? A kto jest doskonalszy Ty czy Jezus? :) W poprzednich wypowiedziach swoich napisałeś że Jesteś egzorcystą który cały czas walczy w astralu z "przebierańcami" (chyba wypowiadałeś się wówczas o aniołach:) - Że Ty ich "oczyszczasz i utylizujesz" - Bo Waść Jesteś jedynym i tylko mającym rację "pępkiem świata" i Ty i tylko Ty wiesz jak to będzie i kiedy :) Napisałeś również że chyba robisz to przez Ducha Świętego :) Nooo to ktoś tutaj chyba się równa z Adonajem :twisted:
A czemuż to Jezus nie mówił nic takiego??? Oczyściłeś już Jezusa? :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Kris » 27 kwie 2015, 06:33

Cały czas z ludzi jest zdejmowana hipnoza i blokady, co w astralu widać bardzo wyraźnie.
Kiedy to spowoduje pozytywne zmiany w świadomościach fizycznych myślę że ludzie sami zauważą.
Ostatnio dotarliśmy do poziomu jakichś prastarych duchów jaszczurów, coś podobnego jak opisuje David Icke.
Oni ludzi traktowali jak hodowle która ich zaopatrywała w energie potrzebna do bytowania w astralu.
Sami miliardy lat temu uśmiercili swoje planety i swoje ciała, wiec korzystali z naszych.
W miarę wolnego czasu kiedyś to opisze dokładniej.
W każdym racie coraz więcej ludzi wraca do źródła, cześć staje się coś jakby neutralna, ale to dobra wiadomość, bo z tego poziomu łatwiej im będzie przestawić się na miłość.
Może się wydawać że to wszystko długo trwa, ale zło trawiło ludzkość miliardy lat wiec w stosunku do tego zmiany na lepsze są można powiedzieć błyskawiczne.

To nie jest jednak neutralność.
Jak na razie naliczyłem około 3 000 000 000 osób które mają dusze jaszczurów i nie mają zamiaru przejść na jasna stronę.
Istnieją poziomy które nazywamy otchłanią i tam się przenoszą ich ciała energetyczne, to jest wszystkie oprócz fizycznego, bo to należy do ziemi i tutaj pozostanie.
Jaki to będzie miało wpływ na choćby jakość i długość życia?
Być może to ostatnie skróci się o połowę.
Sytuacja rozwija się bardzo dynamicznie i sam jestem ciekaw jak to dalej pójdzie.
Teraz już wiadomo dlaczego niektórym zależy żebym nie miał czasu :D
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2015, 10:11 przez Kris, łącznie zmieniany 1 raz
Kris

Postautor: Mirek » 27 kwie 2015, 08:22

Obyś nie miał tego wolnego czasu aby się tu na te tematy rozpisywać ;)
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka