Zanik zdolności?

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Zanik zdolności?

Postautor: justa1977 » 13 sty 2014, 14:34

nie czuje sie dotknieta ani obrazona tym bardziej ze mialam sesje u psychiatry i jestem niestety lub stety normalna. dlatego ta ewentualnosc wykluczylam.
justa1977

Postautor: kalatala » 13 sty 2014, 15:39

Skoro przeprowadziłaś badania zarówno u psychiatry jak i pod kątem zmian w mózgu i oba wykluczyły takie wytłumaczenie, to jest całkiem możliwe, że zaczął Ci się rozwijać mediumizm.

Nad takimi zdolnościami trzeba pracować, a także należy pracować nad sobą, by być jak najlepszym cżłowiekiem.
Awatar użytkownika
kalatala
spirytystka
spirytystka

Postautor: danvue » 13 sty 2014, 16:48

Trzeba także przyjąć możliwość, że mediumizm ten ujawnił się z jakiegoś powodu, Justa, pomogło Ci to w czymś ważnym?
Może przecież tak być, chyba, że mediumizm nie jest stały, ale w określonym czasie się ujawnia w jakimś celu, a później zanika?
Poprawcie, jeśli się myle.
Uderzył z nieba grom
i wypalił w ziemi znak
znak ten wielki był jak dom
to był krzyż, a obok stał
z postury szczupły, wysoki gość
ale słowa miał jak stal
ludzie wnet oblegli go
krzycząc: Tak! To Ten! To On!
Awatar użytkownika
danvue
spirytysta
spirytysta

Postautor: juniperus » 13 sty 2014, 18:44

danvue pisze:Trzeba także przyjąć możliwość, że mediumizm ten ujawnił się z jakiegoś powodu, Justa, pomogło Ci to w czymś ważnym?
Może przecież tak być, chyba, że mediumizm nie jest stały, ale w określonym czasie się ujawnia w jakimś celu, a później zanika?
Poprawcie, jeśli się myle.

Czasami jest przez całe życie, czasami okresowo: nagle się pojawia i nagle zanika.
Izabela
GG: 42074662

Ulecieć do góry na skrzydłach...
Awatar użytkownika
juniperus
spirytystka
spirytystka

Postautor: justa1977 » 13 sty 2014, 19:29

hmmm nie zauwazyłam konkretnego powodu czy raczej wpływu mediumizmu na mnie czy moje zycie. Ale poniewaz faktycznie za małą pracą w tej kwestii szło nastawienie, że Ja? Czyli wątpienie w to to może faktycznie to jest powód. Postaram sie poćwiczyć i zobaczymy czy coś wróci czy natężenie się wzmocni. Poinformuję Was :)
justa1977

Postautor: kalatala » 13 sty 2014, 20:08

Powodzenia Justa :)
Awatar użytkownika
kalatala
spirytystka
spirytystka

Poprzednia

Wróć do Pytania i odpowiedzi