Przemyślenia soldado :)

Nasze przemyślenia na temat filozofii, religii i związków wyznaniowych. Podobieństwa i różnice do spirytyzmu. Co nas intryguje, ciekawi, co budzi wątpliwości...

Re: Przemyślenia soldado :)

Postautor: odnowa » 30 sty 2018, 21:31

czarnyMag pisze:Jesteś medium! Więc pytam: kiedy umarł T. Mackiewicz?

To pewnie była smutna i bolesna śmierć. Oby po śmierci odnalazł szczęście...
odnowa

Postautor: danut » 31 sty 2018, 18:13

A jak on nadal żyje?!
danut

Postautor: Estia72 » 01 lut 2018, 02:37

Dla mnie wyglada jak by nadal zyl...
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: Krzysztoff » 01 lut 2018, 11:38

Z pewnością nie żyje. Człowiek który nie ma siły schodzić, umiera w tych warunkach w ciągu kilku godzin.

Oby już przeszedł do świata duchowego
Krzysztoff
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: soldado » 01 lut 2018, 19:52

czarnyMag pisze:Jesteś medium! Więc pytam: kiedy umarł T. Mackiewicz?

Obecnie nie wywołuje duchy, jak również nie robię wiele rzeczy, które kiedyś robiłem.
Żeby uzyskać tę informacje, to musiałbym Go wywołać.
Również nie jestem jasnowidzem.
Od czasu do czasu nieraz coś przekazuje, gdy jakiś duch tego chce i to wszystko.
Ograniczyłem wszystko co jest związane z ,,Drugą Stroną'' z pewnych względów do minimum.
Koniec kropka.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: Estia72 » 01 lut 2018, 20:57

Byc moze Krzysztoff ,ale do wczoraj mialam caly czas wrazenie ze ten czlowiek zyl....nie zgadzala mi sie rowniez wersja jego partnerki ktora uratowali....
Sorry Soldado ale wydaje mi sie ze do pozyskania informacji o osobie nie potrzeba wywolywac duchow ,to troche dziecinne podejscie :) ... wystarczy byc wyczulonym ,wielu mediow wystarczy ze spojrza na zdjecie i informacje juz plyna ,lub dotchna jakas rzecz tej osoby czasem nawet nie musisz miec zdjecia osoby a uslyszec relacje i informacja plynie...otrzymalam np. od razu informacje gdy uslyszalam przypadkiem o uratowaniu kolezanki T. Mackiewicza ze ta kobieta nie mowi prawde, nie wiem co sie w jej relacji dokladnie nie zgadza ale wiem ze nie mowi prawdy....tak samo bylo z Magda ,zreszta wiele osob gdy uslyszalo nagranie i zachowanie jej chlopaka rowniez moze podswiadomie uswiadomiala sobie ze tutaj cos nie chalo....
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: soldado » 01 lut 2018, 21:01

Estia72 pisze:Byc moze Krzysztoff ,ale do wczoraj mialam caly czas wrazenie ze ten czlowiek zyl....nie zgadzala mi sie rowniez wersja jego partnerki ktora uratowali....
Sorry Soldado ale wydaje mi sie ze do pozyskania informacji o osobie nie potrzeba wywolywac duchow ,to troche dziecinne podejscie :) ... wystarczy byc wyczulonym ,wielu mediow wystarczy ze spojrza na zdjecie i informacje juz plyna ,lub dotchna jakas rzecz tej osoby czasem nawet nie musisz miec zdjecia osoby a uslyszec relacje i informacja plynie...otrzymalam np. od razu informacje gdy uslyszalam przypadkiem o uratowaniu kolezanki T. Mackiewicza ze ta kobieta nie mowi prawde, nie wiem co sie w jej relacji dokladnie nie zgadza ale wiem ze nie mowi prawdy....tak samo bylo z Magda ,zreszta wiele osob gdy uslyszalo nagranie i zachowanie jej chlopaka rowniez moze podswiadomie uswiadomiala sobie ze tutaj cos nie chalo....

Szanuje Twoje stanowisko w tej sprawie bo doskonale wyczuwam Cię.
Jednak ja od jakiegoś czasu wycofuję się z tego wszystkiego i proszę zrozum mnie również.
Kiedyś z palcem w d... bym to zrobił... teraz mam to wszystko z pewnych względów gdzieś....
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 01 lut 2018, 21:09

Komuś się może wydawać, że jest mistrzem, bo opracował sposób włamywania się do" bazy danych kosmicznego internetu". :D Nic bardziej mylnego i bardziej szkodliwego. Czuję, że i soldado już to wie, zatem - witaj w domu bracie! ;)
danut

Postautor: ronald73 » 01 lut 2018, 21:13

soldado pisze:Jednak ja od jakiegoś czasu wycofuję się z tego wszystkiego i proszę zrozum mnie również.
Kiedyś z palcem w d... bym to zrobił... teraz mam to wszystko z pewnych względów gdzieś....

Miałeś może jakies nieprzyjemne doświadczenie z tymi duchami?
tylko czasami coś czytam
ronald73

Postautor: soldado » 01 lut 2018, 21:14

danut pisze:Komuś się może wydawać, że jest mistrzem, bo opracował sposób włamywania się do" bazy danych kosmicznego internetu". :D Nic bardziej mylnego i bardziej szkodliwego. Czuję, że i soldado już to wie, zatem - witaj w domu bracie! ;)

Siostro zawsze z Tobą na dobre i na złe.
Nigdy żadne medium nie porzuci żadnego medium, które jest w potrzebie.
soldado
Moderator forum.

PoprzedniaNastępna

Wróć do Religia i filozofia