danut pisze:I nie ma tam żadnych kosmitów, po prostu nie ma - są ludzie.. i piękni ludzi tam daleko
Napiszę to po raz kolejny...
Naprawdę myślisz, że wgląd w tą rzeczywistość umożliwili Ci ludzie ?
danut pisze:I nie ma tam żadnych kosmitów, po prostu nie ma - są ludzie.. i piękni ludzi tam daleko
danut pisze:Soldek - nasza świadomość jest tu ograniczona i blokowana przez słabo wykształcone narzędzia. Byc naprawdę Człowiekiem to nie to samo co możemy tu zaobserwować. Byc brzydkim kosmitą to jeszcze być niżej niż my na tej Ziemi, sam napisałeś, że oni nie potrzebują tego źródła. Nie to nie, więc pozbawili się na własne życzenie tego co z łącznością z tym żródłem się wiąże. Pamiętaj co mi powiedziano o wyglądzie osoby, która była w mojej ocenia najbardziej zepsutą i złą osobą jaką poznałam w swoim życiu, to jak obrzydliwie będzie ona wyglądać i że nie będzie w postaci człowieczej.
Człowiek to obraz i podobieństwo Boga.
Soldado nie ufaj tylko Łobos - podobnym, to się zrozumiemy.
danut pisze:Dopisałam do poprzedniego postu ważną informacje, zanim odpisałeś. A z tą panią to chodzi o cały wielki ruch wciągający swego czasu wielu ludzi zanim został całkowicie zdemaskowany, choć nie wszyscy z nich nadal w to wierzą, że zostali oszukani. Jest i druga rywalizująca z nią kobieta , jakaś Ania z Wrocławia.
danut pisze:Nieśmiało przypomnę Ci o tej mojej istotce w lesie "hipnotyzującej sowie?" , o której kiedyś pisałam- niepokoi mnie to, choć wyczuwałam wtedy, że jest w tym coś niezwykłego i coś związanego z moim przechodzeniem w inną rzeczywistość. A mogłam tę istotkę złapać, ale uprosiła mnie tymi oczami by tego nie robić, ale wtedy wiedziałabym co w tym jest.. albo i nie wiedziałabym.. kto wie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość