...tylko widzisz niektóre duchy wcielone wiedzą o tym bardziej (a kasy nie biorą) a inne nie wiedzą - Wy nie wiecie
Ja bym się zastanowił na miejscu niewiedzących: Po co tu jestem
A Wy.....................................

OneNight pisze:Naukowcom płaci rząd(jeśli instytucja państwowa) lub rządy(jeśli międzynarodowa jak np. ESA lub CERN). Lub jak w przypadku prywatnych firm - badania finansują inne firmy, które kupują od naukowców licencje na produkt np. wyłączność na produkcje leku. O co Ci chodzi? Zazdrościsz wypłaty i uprawnień? Trzeba było się uczyć.

OneNight pisze:Jesteś obłąkany. Nie wiem o czym Ty w ogóle do mnie gadasz. Podejrzewam, że nic nie wiesz o pracy naukowca.
Dla Twojej wiadomości, ja się nie muszę nikogo o lekarstwo prosić. Badania naukowe nad nim trwają prawie 10 lat i mają się zakończyć prawdopodobnie w przyszłym roku. Poza tym, co ma kosmos i badania jądrowe z lekami?
ESA i CERN to nie fundacje.

i OneNight wisisz mi wdzięczność za tego "obłąkanego " - ale dowiesz się już po śmierci ciała (no cóż jestem inteligentny
i dbam o swoją przyszłość ... będziesz kiedyś próbował spłacić dług czarnemu duchowi który posłuchał Cię i wykonał co chciałeś

OneNight pisze:Nie jestem niczyim przeciwnikiem i nie stoje po niczyjej stronie. Życie to nie walka pomiędzy jednymi a drugimi. Poza tym, jesteś okultystą, panie świętoszku.
Odbyłeś chociaż praktyki w ESA albo CERN, że wciskasz mi takie kity? Pracowałeś tam? Guzik wiesz.
Ten lek akurat jeszcze nie istnieje, bo nie byłoby to opłacalne, gdyby go zataili![]()
Dla mnie będzie dostępny we wrześniu 2018, być może z drobnym poślizgiem. Będzie czekać sobie na mnie daleko poza Europą.
OneNight pisze:i OneNight wisisz mi wdzięczność za tego "obłąkanego " - ale dowiesz się już po śmierci ciała (no cóż jestem inteligentny
i dbam o swoją przyszłość ... będziesz kiedyś próbował spłacić dług czarnemu duchowi który posłuchał Cię i wykonał co chciałeś
Nic Ci nie wisze, a przechwalać się inteligencją to sobie idź na forum płaskiej Ziemii - tam za negowanie nauki zrobią z Ciebie mistrza. Nie mam żadnego długu wobec Ciebie, bo nie jesteś w stanie zrobić to, czego chciałem. W miare normalne życie zawdzięczać mogę jedynie nauce, którą tak uparcie negujesz.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość