Soldado znamy się bardzo długo, znamy te same osoby zajmujące się tematem, wchodzące w Satanizm i tak tylko powiem, weź rozpatrz wszystko ich początki i dzień dzisiejszy, gdzie są, co się z nimi podziało?
danut pisze:A jak ta zamieniona wiara w wiedzę tak naprawdę żadną wiedzą nie jest, tylko innym kłamstwem?Z deszczu pod rynnę?
Soldado znamy się bardzo długo, znamy te same osoby zajmujące się tematem, wchodzące w Satanizm i tak tylko powiem, weź rozpatrz wszystko ich początki i dzień dzisiejszy, gdzie są, co się z nimi podziało?Nie bez powodu miałam sen o bagnie, nie bez powodu widzenie kuli, z której wyszły węże i ich oplotły, ja tam się nie chwalę, lecz patrzeć umiem.
danut pisze:Trzeba dużo przeżyć i dużo wiedzieć by komuś naprawdę pomóc. Ale to moje zdanie.
danut pisze:Co nazywasz wiedzą? - Bo zgłębił jakąś literaturę, przeczytał dużo książek o prastarych obrządkach i kultach? - Bo życie go doświadczyło niemiłosiernie i doświadczył dużo zła? - Bo praktykuje jakąś magie i wydaje mu się że mu to wychodzi? - Czy naprawdę ma cenne spostrzeżenia przez drugi punkt o życiu, rozpatrzył , rozmyślał, wypracował je sobie?
odnowa pisze:Danut, co zrobisz z tym:
"Dwunastoletni Jezus naucza nauczycieli w świątyni"
Tylko nie pisz bo to był Jezus.
danut pisze:odnowa pisze:Danut, co zrobisz z tym:
A czy ja kwalifikuję modrość ludzką według tego ile kto ma lat? Gdzie tak bym pisała?
Trzeba dużo przeżyć i dużo wiedzieć by komuś naprawdę pomóc. Ale to moje zdanie.
soldado pisze:danut pisze:odnowa pisze:Danut, co zrobisz z tym:
A czy ja kwalifikuję modrość ludzką według tego ile kto ma lat? Gdzie tak bym pisała?
Nie wiem, może tutaj...Trzeba dużo przeżyć i dużo wiedzieć by komuś naprawdę pomóc. Ale to moje zdanie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość