Witam

Najlepsze miejsce do tego, by zacząć przygodę z naszym forum. Przywitaj się, napisz, kim jesteś, jak do nas trafiłeś...

Witam

Postautor: Ouija-Expert » 28 maja 2011, 11:06

Witam. Od kilku lat jestem regularnym użytkownikiem planszy Ouija. Moja wiedza z zakresu kontaktu z zaświatami jest... można powiedzieć, na wyższym poziomie. Cieszę się, że odnalazłem forum zrzeszające ludzi o podobnym stylu życia, i zainteresowaniach z moimi. Mam nadzieję, że nie jeden raz będe mógł pomóc jak i przyczynię się do owocnego rozwinięcia nie jednego wątku. Pozdrawiam!
Ouija-Expert

Re: Witam

Postautor: 000Lukas000 » 28 maja 2011, 11:22

Witam serdecznie.

Samo używanie ouja nie da ci wiedzy, twój poziom wiedzy sprawdzi się wtedy kiedy dorwie się do ciebie jakiś niższy duch: żartowniś lub złośliwy a ty go rozpoznasz i odgonisz od siebie.

A ile wiesz w temacie Spirytystycznym, jakie książki czytałeś z tej tematyki?

Wiedz że nie kieruje mną chęć dopieczenia ci, nie raczej ciekawosć twojego doświadczenia i wiedzy.
Poznacie ich po zasadach prawdziwego miłosierdzia, które będą głosić i wcielać w życie; poznacie ich po liczbie osób strapionych, którym przyniosą pocieszenie; poznacie ich po miłości do bliźniego, wyrzeczeniach, bezinteresowności;

Ew. Wg. Spirytyzmu
Awatar użytkownika
000Lukas000
spirytysta
spirytysta

Postautor: Ouija-Expert » 28 maja 2011, 11:36

Książki nie wiele do mnie przemawiają. Powiedzmy, że "od pokoleń" u nas w rodzinie jest rozwijana tradycja kontaktów z zaświatami. I na doświadczeniu chociażby mojej mamy staram się bazować. Jeżeli chodzi o "żartownisiów i złośników", to jest to temat przerabiany przeze mnie niejednokrotnie i jak dotąd zawsze byłem w stanie się z nim uporać :) Chociaż nie mogę powiedzieć, że nie napędziły mi one stracha na samym początku. Jednak mój wczesny spirytyzm był zawsze pod kontrolą. I dzieje się tak w sumie do tej pory.
Ouija-Expert

Postautor: Zbyszek » 28 maja 2011, 11:37

Witam cie !
Każda osoba na tym forum jest mile widziana. Wymiana wiedzy zawsze jest dobra.
Zbyszek
spirytysta
spirytysta

Postautor: konrad » 28 maja 2011, 11:38

Również witam i zgadzam się w pełni ze Zbyszkiem :)
Awatar użytkownika
konrad
spirytysta
spirytysta

Postautor: 000Lukas000 » 28 maja 2011, 11:41

Czyli doświadczenia rodzinne, myślę że w takim razie dużo dowiemy się też od ciebie
Poznacie ich po zasadach prawdziwego miłosierdzia, które będą głosić i wcielać w życie; poznacie ich po liczbie osób strapionych, którym przyniosą pocieszenie; poznacie ich po miłości do bliźniego, wyrzeczeniach, bezinteresowności;

Ew. Wg. Spirytyzmu
Awatar użytkownika
000Lukas000
spirytysta
spirytysta

Postautor: Ouija-Expert » 28 maja 2011, 11:47

I ja również mam taką nadzieję :) Pozdrawiam i życzę sobie i wam miłej wymiany doświadczeń.
Ouija-Expert

Postautor: Voldo » 28 maja 2011, 14:22

Cześć.
Szkoda, że książki do Ciebie nie przemawiają, bo można się z nich naprawdę wiele dowiedzieć :)
Tomasz

„Jezus Chrystus nie prosił nas o wiele, nie wymagał od ludzi, by wspinali się na Mount Everest, czy wielce się poświęcali. Prosił nas tylko o to, byśmy kochali drugiego człowieka.” - Chico Xavier

Wiceprzewodniczący PTSS
Przewodniczący Wrocławskiego Oddziału PTSS
tomasz.grabarczyk.spirytyzm@gmail.com
Awatar użytkownika
Voldo
spirytysta
spirytysta

Postautor: 000Lukas000 » 28 maja 2011, 16:33

A jednak coś czytałeś, księge mediów

Ew. Wg. Spirytyzmu
Awatar użytkownika
000Lukas000
spirytysta
spirytysta

Postautor: Sylwina » 28 maja 2011, 18:29

Czesc :)

a ja planszy ouija używam do wrożenia wahadłem (która sobie zrobiłam a raczej wydrukowałam z netu) ;)
Choć życie nig­dy nie jest spra­wied­li­we, to jed­nak by­wa interesujące.
Jonathan Carroll
Sylwina

Następna

Wróć do Witamy!