Witam was wszystkich! Jestem młodym człowiekiem, którego interesuje i fascynuje wszelka wiedza na temat rzeczy pozaziemskich i duszy. Jestem tu dla ludzi - nie dla popisywania się sobą. Nie urodziłem się idealny, ale wiem że takim można się stać między innymi dzięki sile miłości, życiem drugim człowiekiem, pokorze, cierpliwości i braku potrzeby krzywdzenia. Moje myślenie różni się od wielu ludzi bo jest nakierowane na dążeniu ku prawdzie i odwadze w życiu. Jestem bardzo kochliwy i nie lubię zbyt dużego dystansu w kontakcie (najlepiej jak go nie ma wcale!

). Rozmowy między ludźmi są dla mnie wymianą doświadczeń i nabywaniem od innych wiedzy. Niestety są rzeczy, których mowa, ani pisanie nie pokaże. Nie należy się bać tego co odpiszę na zadane mi pytanie, można zapytać mnie o wszystko, dosłownie. Potrafię się też dużo śmiać mimo bycia raczej poważnym człowiekiem. Lubię gdy piszący na forum stwarzają w swoich umysłach dozę tajemniczości, bo coś wiedzą lub czują że jest ciekawie. Także to tak w skrócie o mnie, witaski wszystkim

.