Witam serdecznie!

Najlepsze miejsce do tego, by zacząć przygodę z naszym forum. Przywitaj się, napisz, kim jesteś, jak do nas trafiłeś...

Witam serdecznie!

Postautor: marta.podchul » 28 kwie 2015, 12:42

Bardzo cieszę sie ze tu jestem!znalazlam sie tu bo szukam osoby która pomoże mi skontaktować sie z moim zmarłym ojcem.bardzo potrzebuje kontaktu z nim.blagam o pomoc!od 5 lat nie mam spokoju psychicznego,tęsknie za nim i musze koniecznie sie z nim skontaktować zeby zaznać spokój i pogodzić sie z jego śmiercią.
marta.podchul

Re: Witam serdecznie!

Postautor: Filaretka » 28 kwie 2015, 13:01

Witaj,

zapewne są tu osoby, które pomogą Tobie w bezpośrednim kontakcie z ojcem. Nie jestem jednak pewna, czy ten kontakt jest rzeczywiście potrzebny. Nasi bliscy, którzy się już dezinkarnowali (umarli) kontaktują się z nami, jeżeli chcą i jeżeli zachodzi taka potrzeba. Czasami odbywa się to tak subtelnie, iż dopiero po pewnym czasie jesteśmy w stanie dostrzec tę wiadomość.
Nam często potrzeba coś po prostu zrozumieć i niekoniecznie potrzebujemy do tego takiego kontaktu. Czasami wystarczy dowiedzieć się więcej o sytuacji ogólnie Duchów, wystarczy także obserwować, a nawet poprosić o rozeznanie w sytuacji i o zdolność zrozumienia. Możesz poprosić Boga, możesz poprosić swojego Anioła Stróża, a nawet swojego ojca.

Pozdrawiam serdecznie
(...) Bezpieczna... W objęciach jego skrzydeł
Unoszę się, zachwycam i poddaję chwili ulotnej.
Wysoko wśród gwiazd, wśród aniołów...
Tutaj jestem wolna, tutaj jestem w domu.
Awatar użytkownika
Filaretka
spirytystka
spirytystka

Postautor: marta.podchul » 28 kwie 2015, 13:14

Mój tata przychodzi do mnie conajmniej raz w miesiącu,mam realne sny i nierozwiązane sprawy które nie pozwalają mu odejść.potrzebuje medium zeby pomógł nam-mi i mojemu ojcu,coraz bardziej nie daje mi to spokoju,musze wyjaśnić pewne sprawy zeby móc spokojnie spać i pomóc ojcu którego obecność czuje cały czas.czesto z mężem słyszymy w domu jego głos,i czujemy jego obecność,to dla mnie bardzo ważna sprawa :(
marta.podchul

Postautor: Filaretka » 28 kwie 2015, 13:25

Czujesz jego obecność, słyszysz go. Kontaktuje się z Tobą. Ty jesteś medium. Myślisz, że nie jesteś w stanie sama zrozumieć przekazów i rozwiązać tych spraw? Czasami wystarczy zastanowić się i przeanalizować manifestacje: czy zawsze dzień i godzina jest taka sama, gdy przychodzi, jaką śmiercią umarł, czego dotyczą te sny - zapisywać, sprawdzać też, co się dzieje przed nimi i po nich, co słyszycie, w jakim miejscu w domu, co to może oznaczać, itp. Chyba, że wiesz, co oznaczają manifestacje i sny i czego Twój tata potrzebuje.
Jeśli jednak naprawdę tylko inne i doświadczone medium może Tobie pomóc to myślę, że takie tu znajdziesz. Ja dopiero się uczę wszystkiego i co najwyżej mogę pomóc jakąś wiedzą.
Awatar użytkownika
Filaretka
spirytystka
spirytystka

Postautor: marta.podchul » 28 kwie 2015, 13:27

Co mam zrobic zeby odpowiednia osoba to przeczytała albo jak do niej dotrzeć?to dla mnie naprawde ma wielkie znaczenie,nic innego nie chce.
marta.podchul

Postautor: Filaretka » 28 kwie 2015, 13:29

Cierpliwości. Jeśli na forum jest ktoś, kto może Tobie pomóc, na pewno to przeczyta i odpowie.
Awatar użytkownika
Filaretka
spirytystka
spirytystka

Postautor: Riko » 29 kwie 2015, 13:24

Witaj Marto,życzę powodzenia i spokoju którego tak bardzo pragniesz ! :)
jestem dzieckiem ziemi i nieba gwiaździstego,ale mój ród jest niebiański
Awatar użytkownika
Riko

Postautor: Xsenia » 29 kwie 2015, 14:19

Witaj na forum :)
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem". :)
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

Postautor: marta.podchul » 29 kwie 2015, 19:16

Fajnie tu z Wami!licze ze przeczyta to ktoś kto bedzie w stanie mi pomóc! :)
marta.podchul

Postautor: Mirek » 29 kwie 2015, 20:05

Witaj
Nic nie musisz. Nie zaznasz spokoju po kontakcie z tatą, a jeszcze większej tęsknoty.
Nie zaznasz spokoju szukając go na zewnątrz. Spokój możesz osiągnąć tylko po przez akceptację całej tej sytuacji.
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Następna

Wróć do Witamy!