Witam! ^^

Najlepsze miejsce do tego, by zacząć przygodę z naszym forum. Przywitaj się, napisz, kim jesteś, jak do nas trafiłeś...

Witam! ^^

Postautor: Vejne » 29 paź 2013, 20:07

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów :)

Ze spirytyzmem mam do czynienia od najmłodszych lat, chociaż jeszcze nie potrafiłam w pełni zrozumieć, z czym mam do czynienia.
Domownicy zapewne domyślają się, kim jestem, ale teoretycznie wszystko osnute jest zmową milczenia. Zostałam wychowana w wierze rzymsko-katolickiej i gdybym mówiła przy rodzinie całkiem otwarcie o swoich poglądach, najprawdopodobniej uznaliby, że jestem opętana.
Poza tym, wielu ludzi boi się kontaktu z istotami z innego planu. Wolą udawać, że ich nie ma. Ale to zapewne zauważyła większość z nas i nie ma co prawić banałów :)

Coś jeszcze o mnie... Mam na imię Magda i skończyłam 23 lata. Studiuję aktualnie na studiach drugiego stopnia. Interesuję przede wszystkim twórczością typu fantasy i science fiction. Jestem wielką miłośniczką książek Terrego Pratchetta i filmowych Gwiezdnych Wojen (strach się bać, co to to Disney teraz z nimi zrobi...). W mojej duszy gra muzyka metalowa (głównie power, trash, heavy), rockowo-gotycka oraz operowa.

Mieszkam w okolicach Wrocławia i bardzo chętnie przybędę na któreś ze spotkań w tym mieście, o ile będzie taka możliwość i pozwoli mi na to stan zdrowia (dość krucho z nim) :)
Vejne

Re: Witam! ^^

Postautor: Voldo » 29 paź 2013, 20:16

Cześć.

Tak czytam i trochę jakbym czytał o swoich zainteresowaniach ;)

Odezwij się proszę do mnie na maila (w opisie), to dam Ci szczegóły naszych spotkań.
Tomasz

„Jezus Chrystus nie prosił nas o wiele, nie wymagał od ludzi, by wspinali się na Mount Everest, czy wielce się poświęcali. Prosił nas tylko o to, byśmy kochali drugiego człowieka.” - Chico Xavier

Wiceprzewodniczący PTSS
Przewodniczący Wrocławskiego Oddziału PTSS
tomasz.grabarczyk.spirytyzm@gmail.com
Awatar użytkownika
Voldo
spirytysta
spirytysta

Postautor: Krzysztoff » 29 paź 2013, 20:29

Cześć
Witamy serdecznie
Krzysztoff
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: cthulhu87 » 29 paź 2013, 20:43

Siemanko
"Widziałem słynne grody starożytności, spoczywające pod całunem piasku lub kamienia, jak Kartagina, miasta greckie na Sycylii, równinę Rzymu z rozwartymi grobami i śpiące pod popiołem Wezuwiusza snem wieków dwudziestu cmentarze." L. Denis
http://www.ksiazki-spirytystyczne.pl
Awatar użytkownika
cthulhu87
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: jario » 29 paź 2013, 20:51

czesc
Mistrz pojawia się tylko wtedy, kiedy uczeń jest gotowy ...
Awatar użytkownika
jario
spirytysta
spirytysta

Postautor: kalatala » 30 paź 2013, 16:49

Witaj Vejne :-)
Awatar użytkownika
kalatala
spirytystka
spirytystka

Postautor: Signus » 30 paź 2013, 18:20

Hej:-)
"Pomagać innym to rozwijać się samemu." Marie-Louise Morton
Awatar użytkownika
Signus
spirytysta
spirytysta

Postautor: Nikita » 31 paź 2013, 13:22

witaj...tu sa osoby sluchajace podobnej muzyki....ja metalu to moze nie ale hard rock w wykonaniu Zeppelinow to owszem...
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: Keogh » 04 lis 2013, 18:36

Witaj Magda
"Jeśli czegoś faktycznie doznajemy,to jakkolwiek byśmy to nazwali–nie ma to decydującego znaczenia.Jeśli o czymś jedynie rozmawiamy–bez faktycznego doznawania tych wymiarów rzeczywistości, to wtedy nazewnictwo jest dla tych osób bardzo ważne."
Keogh

Postautor: DonatanSolejek » 28 gru 2013, 15:50

Witam i ja wszystkich forumowiczów :)
DonatanSolejek

Następna

Wróć do Witamy!