Witam serdecznie

Najlepsze miejsce do tego, by zacząć przygodę z naszym forum. Przywitaj się, napisz, kim jesteś, jak do nas trafiłeś...

Re: Witam serdecznie

Postautor: Nikita » 02 lis 2015, 10:39

czesc Danut..
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: danut » 02 lis 2015, 16:08

Nikita - witaj :)!
Natasza otóż to - 'wymiar który widziałam nie wygląda mi na świat wierzeń". Wiedza posuwa się naprzód, zaczynamy poznawać nie tylko naturę czasu, ale także to czym tak naprawdę jest materia. Wkraczamy coraz dalej w kosmos, poznajemy jego prawa. To wiedza każe nam spojrzeć na Ziemię i na nasz układ słoneczny jak na okruch w tym olbrzymim układzie. Nie patrzymy już też na podróże kosmiczne przez pryzmat pokonywania prędkości światła, lecz przez możliwości kwantowej teleportacji, która to potrafi odtwarzać nawet cały pakiet informacyjny w dowolnym miejscu( napiszę nawet śmiało i dobitnie - tworzyć) i sprzyja komunikacji pomiędzy najbardziej oddalonymi od siebie układami. Ilości tych układów jednak nikt nie zna a możliwość ich zaistnienia jest niepoliczona, choć wielka. zatem podział - na piekło, niebo i czyściec - jest niezmiernie ubogi i tak prezentuje się on już w dzisiejszej wiedzy.
danut

Postautor: Natasza » 02 lis 2015, 20:36

danut bardzo bardzo bardzo się cieszę, że odpisałaś i niejako dajesz mi potwierdzenie, że wiesz co widziałam i o czym mówię i że Twoje wnioski bardzo współgrają z moimi. Zastanawiam się nad ich kontrolą nad naszym Tu i Teraz i ich naturą bo czasami różnie ich odbieram - a są to totalne skrajności w ich zachowaniu.
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 02 lis 2015, 21:01

A to już napisałam do soldado, że masz podobne wnioski do moich, czytając Twój temat, gdy sama nie pisałam jeszcze tutaj :)
Ta ich kontrola nad naszym tu i teraz jest faktem. Ale z własnych doświadczeń wiem, że nie zrobią nic na przekór naszej wolnej woli.
Ja byłam w stanie z nimi się nawet kłócić i stanowczo sprzeciwiać się mającemu tu nadejść zdarzeniu, nie może to być jednak sprzeciw wyrachowany a płynące pragnienie z głębi naszej duszy. Wszystko wskazuje na możliwość kreowania przez nas rzeczywistości przy współpracy z nimi.

Skrajności odbieraj zwyczajnie i nie wchodź ze strachu w konszachty, wygląda mi to nawet na poddawanie Ciebie próbie - jakim wartościom jesteś bardziej przychylna, więc nie uginaj się przed czymś co wydaje Ci się niejasne, lub nie do końca szczere.. Wiedz, że liczy się w tym wszystkim Twoja odpowiedź. Ich natura jest potężniejsza od naszej choćby przez ich wgląd w ten szerszy zakres zdarzeń, który jednocześnie ma wpływ na tu i teraz, mogą widzieć możliwości w jaką utrwali się rzeczywistość, podczas gdy my tę która ma nadejść sobie wyobrażamy tylko lub ją zgadujemy.

Ps. Chciałam Ciebie zapytać, czy te Twoje istoty mają wygląd ludzi? Wtedy mogłabym pomyśleć więcej o ich naturze.
danut

Postautor: Natasza » 02 lis 2015, 21:34

Oni są zbudowani z ciemnego szarego dymu- sylwetka , postać, ale nie mają widzialnych części ciała jak twarz ( oczy , usta ), nie widzę skóry ani organów . Są przezroczyści ale,, materia ich ciała ,, nieraz gęstawa mniej przezroczysta. Są silni, mają możliwość podnoszenia ciężkich rzeczy, dotykania Ciebie. 11 lat temu jeden z nich pokazał się mojej babci , która była u mnie w domu. Ona zobaczyła go zupełnie nie wiedząc , że mam takie doświadczenia. On pojawił się w pokoju gdzie siedziała i przeszedł w jej stronę i zniknął. Gdy wróciłam do domu moja babcia stała roztrzęsiona w przedpokoju i z ogromnym przejęciem opowiadała mi o tym co właśnie zobaczyła. Stałam i nie wiedziałam co mam jej powiedzieć.. nie wmawiałam jej przewidzenia, zresztą tej kobiecie byś tego nie wmówiła , po prostu wysłuchałam jej i dałam znać że oczywiście wierzę.
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 02 lis 2015, 21:46

To jest jakaś siła, zjawisko wywołane ingerencją i połączeniem się z miejscem, czyli oni właściwie tu nie przechodzą, nie łączą się z Twoją świadomością, ale działają i obserwują. Nic z tym nie rób. Zbity biały słup dymu z wygaszonego paleniska pojawił się na wołanie mojego brata w takiej specjalnej budowli, wraz z nim do nieba uleciała choroba kolan mojego męża. Nie dziwie się, że wywołuje to Wasz strach, tu ma się do czynienia z czymś potężnym. Jest też i tak, że takie ciemne postaci to opóźniona emisja obrazu nas samych i wtedy to trochę śmieszna sprawa nie mająca konsekwencji prócz takiej, że ktoś stamtąd próbował naruszyć naszą rzeczywistość, lub wprowadzić w nią zmiany.
danut

Postautor: Natasza » 02 lis 2015, 21:51

przekazują mi informacje z wyprzedzeniem czasowym do miesiąca
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 02 lis 2015, 21:55

Może wróć do swojego tematu bo nie umiem go teraz znaleźć, bo z tego co tu napisałaś jeszcze bardziej skłaniam się do wniosku o ingerencji w Twoją rzeczywistość. Przeanalizuj zdarzenia zaistniałe z tymi z wyprzedzeniem, czy sprawdzały się co do joty, czy były one dobre, czy złe. Chodzi mi o to w którą stronę oni tą rzeczywistością kierują. Wtedy zgadniemy czy są wam przychylne, czy jednak nie.
danut

Postautor: Natasza » 02 lis 2015, 22:06

To chodzi tylko o mnie.
Otrzymuję zupełnie skrajne komunikaty od miłych wspaniałych wydarzeń po ostrzeżenia przed np. tym że złodziej mnie okradnie lub że ktoś chce mi wyrządzić krzywdę i widzę kto, po zapowiedź śmierci w wyraźnym wskazaniem kto to będzie- często widzę nawet dokładną godzinę.
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Natasza » 02 lis 2015, 22:09

To chodzi tylko o mnie.
Otrzymuję zupełnie skrajne komunikaty od miłych wspaniałych wydarzeń po ostrzeżenia przed np. tym że złodziej mnie okradnie lub że ktoś chce mi wyrządzić krzywdę i widzę kto, po zapowiedź śmierci z wyraźnym wskazaniem kto to będzie- często widzę nawet dokładną godzinę
poza tym zauważyłam jeszcze jedną okoliczność- osoba , która chciała by mnie skrzywdzić zostaje ukarana - zawodowo, życiowo bez wyjątku, wiedzie się tym, którzy są moimi przyjaciółmi
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Witamy!