Ps. No, ale jeśli obiecane, słowo dane no to już mus
danut pisze:soldado przecież wiesz, że można im odmówić, wiesz że ja jestem np. niesforna.Relacje z każdym nawet z tymi po drugiej stronie powinny być nie przymusowe a przyjacielskie, uzgadniane.
Ps. No, ale jeśli obiecane, słowo dane no to już mus
Natasza pisze:soldado o czym mowicie
A nic tam. Patrz na pewno pisałam "jestem" a zmieniło się na "jest". Soldek są po mojej stronieNatasza pisze:soldado o czym mowicie
danut pisze:A nic tam. Patrz na pewno pisałam "jestem" a zmieniło się na "jest". Soldek są po mojej stronieNatasza pisze:soldado o czym mowicie
danut pisze:Tak i wygląda, ze śledzą nasze pisanie z soldado. Już wielokroć zdarzały się przeróżne śmieszne sytuacje gdy piszemy ze sobą, jakby ktoś za nas wtedy naciskał klawisze.
danut pisze:A nic tam. Patrz na pewno pisałam "jestem" a zmieniło się na "jest". Soldek są po mojej stronieNatasza pisze:soldado o czym mowicie
A tak naprawdę. Bałam się kiedyś tak jak Ty, przede wszystkim tego- co ludzie powiedzą ich opinii. Powiedzieć im o podróżach w czasie, ee to niemożliwe, zrobić tak jak podpowiadała kobieta z przyszłości- a jeśli to ktoś stad i chciał mnie nabrać, a nawet jeśli i tak nic nie wskóram, wyśmieją mnie.. czułam ze jestem za słaba wśród ludzkich żmij..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość