Witam serdecznie

Najlepsze miejsce do tego, by zacząć przygodę z naszym forum. Przywitaj się, napisz, kim jesteś, jak do nas trafiłeś...

Re: Witam serdecznie

Postautor: danut » 06 lis 2015, 21:43

soldado przecież wiesz, że można im odmówić, wiesz że ja jestem np. niesforna. :D Relacje z każdym nawet z tymi po drugiej stronie powinny być nie przymusowe a przyjacielskie, uzgadniane.

Ps. No, ale jeśli obiecane, słowo dane no to już mus :D
danut

Postautor: soldado » 06 lis 2015, 21:47

danut pisze:soldado przecież wiesz, że można im odmówić, wiesz że ja jestem np. niesforna. :D Relacje z każdym nawet z tymi po drugiej stronie powinny być nie przymusowe a przyjacielskie, uzgadniane.

Ps. No, ale jeśli obiecane, słowo dane no to już mus :D

Ja nie będę ryzykować ,,utratą czasu''.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: Natasza » 06 lis 2015, 21:48

soldado o czym mowicie
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 06 lis 2015, 21:50

Czas i cierpliwość czasami są potrzebne, aby postawić na swoim zwłaszcza, gdy wie się na sto procent że ma się rację. Jest niesforna nie w znaczeniu głupiutka ;)
danut

Postautor: soldado » 06 lis 2015, 21:50

Natasza pisze:soldado o czym mowicie

O tym, że danut kiedyś wszystko odrzucała...
Praktycznie robiła to do nie dawna.
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 06 lis 2015, 21:51

A nic tam. Patrz na pewno pisałam "jestem" a zmieniło się na "jest". Soldek są po mojej stronie :lol:

A tak naprawdę. Bałam się kiedyś tak jak Ty, przede wszystkim tego- co ludzie powiedzą ich opinii. Powiedzieć im o podróżach w czasie, ee to niemożliwe, zrobić tak jak podpowiadała kobieta z przyszłości- a jeśli to ktoś stad i chciał mnie nabrać, a nawet jeśli i tak nic nie wskóram, wyśmieją mnie.. czułam ze jestem za słaba wśród ludzkich żmij..
Ostatnio zmieniony 06 lis 2015, 22:11 przez danut, łącznie zmieniany 1 raz
danut

Postautor: soldado » 06 lis 2015, 22:09

danut pisze:
A nic tam. Patrz na pewno pisałam "jestem" a zmieniło się na "jest". Soldek są po mojej stronie :lol:

Zawsze byli i są i nic się nie zmienia :)
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 06 lis 2015, 22:14

Tak i wygląda, ze śledzą nasze pisanie z soldado. Już wielokroć zdarzały się przeróżne śmieszne sytuacje gdy piszemy ze sobą, jakby ktoś za nas wtedy naciskał klawisze.
danut

Postautor: soldado » 06 lis 2015, 22:16

danut pisze:Tak i wygląda, ze śledzą nasze pisanie z soldado. Już wielokroć zdarzały się przeróżne śmieszne sytuacje gdy piszemy ze sobą, jakby ktoś za nas wtedy naciskał klawisze.

Ja miałem tak od początku, gdy nie nadążałem za rozmową, a potem kilkakrotnie czytałem swoje wpisy, by cokolwiek zrozumieć.
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 06 lis 2015, 22:22

danut pisze:

A tak naprawdę. Bałam się kiedyś tak jak Ty, przede wszystkim tego- co ludzie powiedzą ich opinii. Powiedzieć im o podróżach w czasie, ee to niemożliwe, zrobić tak jak podpowiadała kobieta z przyszłości- a jeśli to ktoś stad i chciał mnie nabrać, a nawet jeśli i tak nic nie wskóram, wyśmieją mnie.. czułam ze jestem za słaba wśród ludzkich żmij..

i muszę to napisać soldado 6 lat temu wzmocnił moją wiarę w siebie, namawiał mnie do pisania na forach do napisania książki, utwierdzał w pojmowaniu, dzięki mu za to. I robi to do dziś.
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Witamy!