papaver pisze:Ale zostawmy to, było minęło i powinien rozpocząć się nowy etap na tym forum.
Mamy dwie osoby, które są mediami , to Iza i Gosia, powinniście je pielęgnować oraz wykorzystać ich zdolności do pogłębiania wiedzy spirytystycznej i nie tylko a Wy co?
One muszą Wam udowadniać, że to nie są wytwory ich mózgu tylko przekaz od Ducha, wstyd tak nie dojdziecie do niczego!
Przepraszam że się wetnę ale skoro mowa o mnie to chciałabym powiedzieć że ja nie mam najmniejszego zamiaru nikomu udowadniać swoich zdolności, ponieważ mi nikt nie musi wierzyć, pisałam już o tym Krzyśkowi, to co robię, robię po to by pomagać innym i jeśli jestem w stanie pomóc Duchom i ludziom to robię to dlatego że tak czuję, nie oczekuję w zamian nic. Liczy się dla mnie szczęście istot którym mogę pomóc i ich spokój i wsparcie dla nich. I powiem to tak bo wydaje mi się że wiele osób wychodzi z założenia czy wierzyć mediom czy nie. Powiem Wam tak Ci co potrzebują pomocy zawsze ją z mojej strony dostaną czy wierzą czy nie, jeśli ma im to pomóc to wiara przyjdzie później jeśli komuś jest dane dostać odpowiedzi to je dostaje i wtedy sam może zdecydować czy chce wierzyć w zdolności czy nie.
Papaver dziękuję za miłe słowa

In the arms of the angel fly away from here ...
you're in the arms of the angel, may you find some comfort here