Witam serdecznie

Najlepsze miejsce do tego, by zacząć przygodę z naszym forum. Przywitaj się, napisz, kim jesteś, jak do nas trafiłeś...

Re: Witam serdecznie

Postautor: soldado » 06 lis 2015, 17:08

Natasza pisze:ale co my mamy z tym wspólnego, dlaczego? powiedz.......

Mają wobec Was swój plan.
W przypadku danut są z Nią od urodzenia, aż do teraz.
Widoczne to jest przez Nią mniej, lub bardziej.
Wiedzieli wiele lat temu, że napisze książkę i otrzyma po wielu latach odpowiedzi przez ,,komputer''.
Zauważ o czym jest ta książka.
Myślę, że treść w niej zawarta jest ważna, a zrozumienie mechanizmów związanych z rzeczywistością, w której jesteśmy opisanych w książce, zajęło danut większą część Jej życia.
Napiszę wprost - w moim przekonaniu zależało Im, żeby pewna wiedza zawarta została w tej książce, w odpowiednim czasie.
Jej osobiste doświadczenia nie były przypadkowe i miały naprowadzić Ją na wnioski, które po wielu latach zostały zwarte w tej książce.

W przypadku Twoim, też są z Tobą od urodzenia, aż do teraz.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 06 lis 2015, 17:09

Soldado pewnie odpowie, że ja już urodziłam się w tym własnie celu. :) I ja tak czuję z tym zamiarem wkroczyłam już w tę rzeczywistość, najpierw się na nią zgodziłam, a rozpatrzone było poza tym światem.
danut

Postautor: Natasza » 06 lis 2015, 17:46

chciałabym prosić soldado aby powiedział ( i nie musi na forum) do czego im moje ciało- wspomniał o tym bo wie doskonale a jest to najbardziej dla mnie najważniejsza sprawa
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Natasza » 06 lis 2015, 18:11

danut chyba mnie nie zrozumiałaś ... ale nie szkodzi, soldado w jakiś sobie znany sposób pozyskuje informacje o mnie, nie wiem jak to robi ale ma pewne informacje i jest też taka , taka jedna a może nawet dwie , którą On wyartykułował, choć nie wiem czy wie do końca sam... co on wie o tym , nie wiem co mam Ci danut nawet napisać, sama się w tym gubię uwierz ( i nie jestem spirytystką, nie należę też do żadnej religii)
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Mirek » 06 lis 2015, 18:36

Może jesteś Nataszo zwyczajnym przekaźnikiem.
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: danut » 06 lis 2015, 18:39

Zadałaś pytanie do czego im jest potrzebne moje ciało? Widzisz, operatorem ciała jest świadomość, tak samo jak programatorem mózgu jest świadomość, jest na to naprawdę wiele dowodów. Jeśli Twoim ciałem zarządza inna niż twoja własna świadomość to mamy wtedy do czynienia z czymś jakby opętaniem. Ale jeśli tam gdzieś w źródle świadomości ktoś jest obok ciebie, patrzycie wspólnie na tę rzeczywistość i swoje w niej role, a odpowiednika tej drugiej istoty nie ma w tym świecie wtedy może wykorzystywać on np. twój aparat mowy i przemawiać przez Ciebie.
danut

Postautor: Natasza » 06 lis 2015, 18:44

Mirku, danut nie jestem Medium, panuję i kontroluję w pełni swoje emocje , coś jest obok mnie i tego wszystkiego, nie wiem jak Wam to napisać
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Mirek » 06 lis 2015, 18:46

Jesteś pewna, że świadomość rządzi ciałem? Przy opętaniach inny duch opanowuje ciało, a nie świadomość.
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: danut » 06 lis 2015, 19:02

Mirku a jak rozumiesz określenie duch? :) No przecież to jest informacja ze świadomości kogoś tam, skierowana do ciebie! Przyjrzyj się teleportacji kwantowej, przyjrzyj się telepatii i innym oddziaływaniom myślą, jeden układ fizyczny oddziałuje na drogi i nie musi czynić tego ręcznie, ani siłowo mięśniami.
danut

Postautor: Mirek » 06 lis 2015, 19:22

Duch to pierwiastek Boski który utrzymuje stale połączenie z duszą.
Awatar użytkownika
Mirek

PoprzedniaNastępna

Wróć do Witamy!