Nieco spóźnione - Witam!

Najlepsze miejsce do tego, by zacząć przygodę z naszym forum. Przywitaj się, napisz, kim jesteś, jak do nas trafiłeś...

Re: Nieco spóźnione - Witam!

Postautor: Xsenia » 13 lip 2015, 10:16

Witaj Prawdo :) Już dyskutowaliśmy na różne tematy i mam nadzieję na powtórki :)
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem". :)
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

Postautor: 1Prawda1 » 13 lip 2015, 13:01

Ja również :D
Bogiem jest niebo, fachowo: Świat Idei
Oto rzecz, która przez nasze ograniczenia potrafi szkodzić, czy będzie, czy nie będzie w określonej chwili używana: wiarygodność
https://www.youtube.com/watch?v=AYPcf2pbrYo
Awatar użytkownika
1Prawda1

Postautor: Wiatr1000 » 03 wrz 2015, 19:20

1Prawda1 pisze: Jestem bardzo kochliwy i nie lubię zbyt dużego dystansu w kontakcie (najlepiej jak go nie ma wcale! ;)).

:shock: Sorki ale dla mnie, który trzyma dystans do ludzi taka deklaracja powoduje u mnie panikę i strach :shock:

Hansel pisze:Bo Myślałem że jesteś dziewczynką...

Z początku też wyczuwałem i jakbym nadal wyczuwał u ciebie aspekt żeński nad męskim :shock: Gdyby nie posty innych którzy pisali do ciebie w formie męskiej bym się pomylił :lol:

A ogólnie witam, również spóźnione co twoje na forum :)
Wiatr1000

Postautor: Xsenia » 04 wrz 2015, 08:18

Wiatr1000 pisze:1Prawda1 pisze: Jestem bardzo kochliwy i nie lubię zbyt dużego dystansu w kontakcie (najlepiej jak go nie ma wcale! ). Sorki ale dla mnie, który trzyma dystans do ludzi taka deklaracja powoduje u mnie panikę i strach

HA. No i spotkały się dwa przeciwieństwa. To teraz nie pozostaje nic innego jak uczyć się jeden od drugiego :D

Wiatr1000 pisze:Z początku też wyczuwałem i jakbym nadal wyczuwał u ciebie aspekt żeński nad męskim

:lol: a u mnie nie wyczuwasz aspektu męskiego?? :lol: Jeśli nie, to powinieneś, bo w każdym człowieku są cechy typowo męskie i typowo kobiece [tak, kobieta też człowiek!!!] :lol:
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem". :)
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

Postautor: Wiatr1000 » 04 wrz 2015, 09:28

Xsenia pisze:
Wiatr1000 pisze:1Prawda1 pisze: Jestem bardzo kochliwy i nie lubię zbyt dużego dystansu w kontakcie (najlepiej jak go nie ma wcale! ). Sorki ale dla mnie, który trzyma dystans do ludzi taka deklaracja powoduje u mnie panikę i strach

HA. No i spotkały się dwa przeciwieństwa. To teraz nie pozostaje nic innego jak uczyć się jeden od drugiego :D

Wiatr1000 pisze:Z początku też wyczuwałem i jakbym nadal wyczuwał u ciebie aspekt żeński nad męskim

:lol: a u mnie nie wyczuwasz aspektu męskiego?? :lol: Jeśli nie, to powinieneś, bo w każdym człowieku są cechy typowo męskie i typowo kobiece [tak, kobieta też człowiek!!!] :lol:

Oj oj :P Już już już :P Xsenia nie nakręcaj się tak tym pierwszy zdaniem :lol: Wiesz. Chęć kochania, może wynikać też z braku kochania i pustki. Taką chęć mam. Jednak to jest kochanie inne, tu raczej po przeczytaniu jedynie co mi przyszło do głowy to kochanie a`la kobiety gdy spotkają swojego księcia z bajki :shock: Czyli romantyczne kochanie w męskiej postaci :roll: U mnie to przerodziło się na zwykłą akceptację, czyli takie wewnętrzne, można powiedzieć duchowe kochanie, by ktoś mnie zaakceptował, przyjął do siebie, niż fizyczne pożądanie :shock: Tego u mnie brak ;)

Nie nie wyczuwałem ;) Aż tak SILNIE nie :) Wyczuwałem stanowczość i może lekka dominację ale wciąż był u ciebie aspekt kobiecy :) U mnie też jest aspekt kobiecy ale pewnie nie wyczuwalny tak silnie jak u Prawdy :P

Prawda mie chodziło mi o to, że ty chcesz takie kochanie ale ja po przeczytaniu tego posta miałem przed sobą obraz kobiety która chcę się zakochać :shock: Pewnie u ciebie chodzi też o taką formę uczuć jak u mnie :) Po prostu bardzo dosadnie ująłeś swoje pragnienia :lol:
Wiatr1000

Postautor: 1Prawda1 » 07 wrz 2015, 19:46

Mhm ... :roll: :D
Oto rzecz, która przez nasze ograniczenia potrafi szkodzić, czy będzie, czy nie będzie w określonej chwili używana: wiarygodność
Awatar użytkownika
1Prawda1

Postautor: Wiatr1000 » 07 wrz 2015, 21:48

Prawda? Zaskoczony? :lol: Też bym był w szoku :mrgreen:
Wiatr1000

Postautor: 1Prawda1 » 08 wrz 2015, 01:29

Zaskoczony pozytywnie
Awatar użytkownika
1Prawda1

Poprzednia

Wróć do Witamy!