1Prawda1 pisze: Jestem bardzo kochliwy i nie lubię zbyt dużego dystansu w kontakcie (najlepiej jak go nie ma wcale!).
Hansel pisze:Bo Myślałem że jesteś dziewczynką...
Wiatr1000 pisze:1Prawda1 pisze: Jestem bardzo kochliwy i nie lubię zbyt dużego dystansu w kontakcie (najlepiej jak go nie ma wcale! ). Sorki ale dla mnie, który trzyma dystans do ludzi taka deklaracja powoduje u mnie panikę i strach
Wiatr1000 pisze:Z początku też wyczuwałem i jakbym nadal wyczuwał u ciebie aspekt żeński nad męskim
Xsenia pisze:Wiatr1000 pisze:1Prawda1 pisze: Jestem bardzo kochliwy i nie lubię zbyt dużego dystansu w kontakcie (najlepiej jak go nie ma wcale! ). Sorki ale dla mnie, który trzyma dystans do ludzi taka deklaracja powoduje u mnie panikę i strach
HA. No i spotkały się dwa przeciwieństwa. To teraz nie pozostaje nic innego jak uczyć się jeden od drugiegoWiatr1000 pisze:Z początku też wyczuwałem i jakbym nadal wyczuwał u ciebie aspekt żeński nad męskim
a u mnie nie wyczuwasz aspektu męskiego??
Jeśli nie, to powinieneś, bo w każdym człowieku są cechy typowo męskie i typowo kobiece [tak, kobieta też człowiek!!!]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość