elizabetha44 pisze:Cześć. Miałam do czynienia z waszym forum już wcześniej, jakieś klka lat temu, jednak zarzuciałam zgłębianie wiedzy "tajemnej" i całkowicie o nim zapomniałam. Wczoraj przetrzepując internet w poszukiwaniu jakiegoś sposobu na odesłanie pewnego gościa w zaświaty znowu tu trafiłam. Może ktoś z was mógłby mi pomóc w tym względzie? Nie chodzi mi o porady typu "zwizualizuj światło i każ mu iść w jego kierunku", ale o konkretne działanie. Kilka lat temu spotkałam na czacie dziewczynę, która była w stanie mi pomóc, czułam wyraźnie, że tego ducha wyciąga z pokoju tak jakby wiew powietrza. Trzymał się jednak za moje nogi a ja nie pozwoliłam mu wtedy odejść, chciałam żeby został i bardzo tego żałuję. Chcę żeby odszedł i to jak najszybciej. Pomóżcie.
Powinnaś okadzić białą szałwią wszystkie pomieszczenia.
Możesz ją kupić w internecie.
Przy zamkniętych oknach zapalasz białą szałwię i wachlujesz jej pęk tak żeby się dymiła.
Idziesz w każdym pomieszczeniu w odwrotnym kierunku do wskazówek zegarka, zatrzymując się w każdym kącie, dokładnie go okadzając.
Gdy przejdziesz w ten sposób wszystkie pomieszczenia, okadzając je, to dopiero wtedy otwórz okna, aby przewietrzyć pomieszczenia.
W ten sposób wszystko pogonisz, co jest z Tobą w mieszkaniu.
Pozdrawiam serdecznie.