Dziękuję za zaproszenie : )

Najlepsze miejsce do tego, by zacząć przygodę z naszym forum. Przywitaj się, napisz, kim jesteś, jak do nas trafiłeś...

Re: Dziękuję za zaproszenie : )

Postautor: cthulhu87 » 03 maja 2010, 19:15

Forrest, nic w życiu nie dzieje się przypadkowo;).
"Widziałem słynne grody starożytności, spoczywające pod całunem piasku lub kamienia, jak Kartagina, miasta greckie na Sycylii, równinę Rzymu z rozwartymi grobami i śpiące pod popiołem Wezuwiusza snem wieków dwudziestu cmentarze." L. Denis
http://www.ksiazki-spirytystyczne.pl
Awatar użytkownika
cthulhu87
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: Rafaela » 13 maja 2010, 21:22

Ja tez zostalam zaproszona tutaj przez sympatycznego, bardzo sympatycznego duszka.
Bardzo sympatyczne i serdeczne forum. Wlasnie zamienilam sie w duszka i odwiedzam
rozne tematy, ktore sa niezmiernie ciekawe.

Ps. Serdecznie dziekuje za zaproszenie.
Rafaela
Rafaela

Postautor: cthulhu87 » 13 maja 2010, 21:24

Cieszę się, że Ci się spodobało :)
"Widziałem słynne grody starożytności, spoczywające pod całunem piasku lub kamienia, jak Kartagina, miasta greckie na Sycylii, równinę Rzymu z rozwartymi grobami i śpiące pod popiołem Wezuwiusza snem wieków dwudziestu cmentarze." L. Denis
http://www.ksiazki-spirytystyczne.pl
Awatar użytkownika
cthulhu87
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: Razjel » 14 maja 2010, 15:55

Jeśli chodzi o mnie to pewien przyjaciel polecał mi to forum długi czas, jednak po ostatnim wykładzie Divaldo Franco, który odbył się w Warszawie przekonałem się, że mogę tu uzyskać wiele odpowiedzi na moje pytania jak by to powiedzieć zostało zasiane ziarno, które mam nadzieję przyniesie wielkie plony :) :)
Nie zastanawiaj się, czy to, co mówi filozof, jest prawdą, lecz spytaj, jak doszedł do tego, że to jest prawda.
— Fryderyk Nietzsche
Awatar użytkownika
Razjel

Postautor: sigma » 14 maja 2010, 16:34

cthulhu87 pisze:... nic w życiu nie dzieje się przypadkowo ...

No, zgadza się... Jeżeli dożyję wieku sędziwego to opiszę to i owo...

:)
Piotr

Kto zwycięża innych, jest silny. Kto zwycięża siebie, jest wielki.
sigma

Postautor: Modecien » 20 maja 2010, 20:41

Do Konrada:

Tak, oczywiście - będzie mi bardzo miło, jeśli zechcesz opublikować jakiś mój tekst w swoim piśmie. Nawet nie wiedziałam, że jest taki tytuł w pl, jak "Spirytyzm". Miło słyszeć.
W tym nad, którym teraz pracuję wspominam o mojej mistrzyni, Izabeli Węgierskiej, a także o technikach i dziwach, w których brała udział. Jak skończę pracę nad tym - dam Ci znać, Konrad.

...I pozostałych:

Nie mogłam długo wejść na to forum ponownie, od chwili zarejestrowania, bo "jakieś duszki" zresetowały mi przeglądarkę i wszystkie dane na niej. Ale w końcu odkodowałam w swojej pamięci nazwę tego forum, mój login i hasło.
Ostatnio drażniłam spirytyzmem na forum islamskim i pomówiono mnie o kontakty z Szatanem : )
Ale głównie fanatyczne chrześcijanki mi tam odpowiadały.... Hm...

Trochę Was tu jest - to mnie naprawdę cieszy!

Pozdrawiam!

M.
Awatar użytkownika
Modecien

Postautor: Sebastian » 21 maja 2010, 21:00

Modecien, opowiesz nam trochę więcej o Izabeli Węgierskiej?
Awatar użytkownika
Sebastian
spirytysta
spirytysta

Poprzednia

Wróć do Witamy!