Na początek może powiem, ze niefortunnie zacząłem, napisałem post w temacie który mnie zainteresował, a dopiero teraz przyszedłem się przywitać
Tak. Więc jestem Mariusz. Ze spirytyzmem niewiele mam wspólnego. Jak pewnie zdecydowana większość jestem wychowany w wierze katolickiej. Ale przecież tu nie chodzi o to gdzie się chodzi, do kościoła, cerkwii czy meczetu, chodzi o to w co się wierzy i co się ma w sercu. Teraz, w wieku prawie czterdziestu lat wiele poglądów trzeba było zweryfikować, przemyśleć i powiem szczerze mam własne zdanie na temat wiary jako takiej. W sumie to przecież wszędzie są podobne założenia, podobne cele.... Ale może trochę o mnie. Kilka miesięcy temu zacząłem się ponownie zagłębiać w strefę ezoteryczną człowieka. Relaksacja, medytacja, autohipnoza... i muszę powiedzieć że są tego efekty. Teraz, w związku z pismem automatycznym trafiłem na to forum, i pora więc dowiedzieć się więcej o spirytyzmie... Myślę że zawartość forum oraz użytkownicy pomogą mi zrozumieć wiele spraw.
Pozdrawiam