Xsenia pisze:Lancelo pisze:Tak Xenia uważam, że o "piętro wyżej" jeszcze nie mamy zbiorowej świadomości.
Czyli równie dobrze ludzie mogą nieśmiertelnych oszukać, tak jak innych tu na Ziemi.[/quo
Po co?, Moja Droga?, Zadaj sobie jedno zasadnicze pytanie, po co? Miałby ktoś z nas oszukiwany. Kiedy zdasz sobie sprawę, że TY jako odrębna istniejącą jaźń, jesteś odpowiedzialna tylko i wyłącznie za siebie, a Władza w " Naszym Domu" jest tylko i wyłącznie po to by ułatwić si i pomóc doprowadzić do Katharsis, stanu spełnienia i jedności ze Stwórcą. To po co Oszukiwać? PO co i w jakim względzie mamy być oszukiwani? W jakim celu? Po co? Najważniejszym dla nas stanem to jedność i równowaga zapewniająca nam egzystencje przy Stwórcy.
Chciałbym mieć taką pewność Lancelo ... To świetnie, że coś takiego uzyskałeś na pewno pomaga Ci to w życiu

, i jak napisałeś zmieniłeś swoje postępowanie!
Arronax
A. Uwierz nie ma nic tak motywującego i tak bardzo podnoszącego własną samoocenę niz przeżyte, namacalne, niezaprzeczalne incydenty, które ci potwierdzają o słuszności tego o w co wierzysz.
czarnyMag
Nie chcesz tego doświadczyć. Wy wszyscy, którzy tego nie przeżyliście macie jedna wspólną, super cechę, możecie zawsze zgonić na karb, przewidzeń, majaczeń, chorób psychicznych, urojeń, nas ludzi, którzy dotknęli Źródła prawdy i mówią o tym, choć wiedzę, że będą odbierani jako szaleńcy, idioci i wykolejeńcy.
Czarny Magu - Nigdy nie będziesz miał mojej pewności bo nie przeżywiałeś tego co ja. Nie próbuj nigdy iść moja drogą. Wiedz jedno. Nie opowiem ci co się, ze mną działo bo wielu podobnych tobie zrobi podobnie. To nie wybaczalne. Jak się wczytasz dokładnie w moje opisy znajdziesz odpowiedzi na wszystkie swoje pytania.
Czarny. Kilka lat temu , w rozumieniu ludzkim, szlag mnie trafił, po dojściu do siebie nie nie zapomniałem co było, po śmierci, a zapamiętałem wszystko, po latach milczenia, dane mi było uzyskanie potwierdzenia moich przeżyć. Chcesz mnie Zrozumieć obejrzyj " Nasz DOM"