JESTEM MEDIUM - dyskusja, uwagi

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: JESTEM MEDIUM - dyskusja, uwagi

Postautor: soldado » 31 lip 2016, 21:28

przekaz od W. dla danut

https://www.youtube.com/watch?v=cRM70Jw7F4M

To chyba znaczy, że jest Ci przykro
Stoisz w moich drzwiach
To chyba znaczy, że cofasz wszystko to,
Co powiedziałeś
To jak bardzo chciałeś
Każdą, ale nie mnie
Powiedziałeś, że nigdy nie wrócisz
Ale znów tu jesteś

Bo teraz należymy do siebie
Na zawsze jakoś złączeni
Masz fragment mnie
I szczerze
Bez Ciebie moje życie byłoby do bani

Może byłam głupia, mówiąc Ci "żegnaj"
Może się myliłam, próbując wzniecić kłótnię
Wiem, że mam wady
Lecz i Ty je masz
W każdym razie zrozumiałam, że bez Ciebie jestem niczym

Na zawsze jakoś złączeni
Masz fragment mnie
I szczerze

Bycie z Tobą jest tak dysfunkcjonalne
Naprawdę nie powinnam za Tobą tęsknić, ale nie mogę pozwolić Ci odejść

Na zawsze jakoś złączeni
Masz fragment mnie
I szczerze

Na zawsze jakoś połączeni
Masz fragment mnie, i szczerze
Moje życie było by do niczego bez Ciebie
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 31 lip 2016, 21:31

soldado pisze:
danut pisze:Miałam rozplatać rower z sitowia i właśnie tego dokonałam. Poświęcam mnóstwo czasu na przedstawianie zawiłości, zaplątań naszej rzeczywistości, piszę co jest za to odpowiedzialne, co jest tym sitowiem, które nas oplata i dręczy. Pamieć mam doskonałą.

Nie zrobiłaś tego.
Poprzez mnie możesz mieć kontakt z sobą samą.

:D Wszystko co nas, co mnie tworzy jest jedną osobliwą całością, zależną od wielu rzeczywistości, pozawymiarowego czasu i moich postaci, kontakt z tym ma się w każdym momencie swojego życia. Nie wszedłeś w moje pole osobliwości, by łatwiej było zrozumieć innym niezagłębionym w temacie - nie przejąłeś mojej duszy. Nie wiem jakie informacje wychwytujesz, jednak na pewno z niej nie pochodzą.
danut

Postautor: soldado » 31 lip 2016, 21:34

danut pisze:
soldado pisze:
danut pisze:Miałam rozplatać rower z sitowia i właśnie tego dokonałam. Poświęcam mnóstwo czasu na przedstawianie zawiłości, zaplątań naszej rzeczywistości, piszę co jest za to odpowiedzialne, co jest tym sitowiem, które nas oplata i dręczy. Pamieć mam doskonałą.

Nie zrobiłaś tego.

:D Wszystko co nas, co mnie tworzy jest jedną osobliwą całością, zależną od wielu rzeczywistości, pozawymiarowego czasu i moich postaci, kontakt z tym ma się w każdym momencie swojego życia. Nie wszedłeś w moje pole osobliwości, by łatwiej było zrozumieć innym niezagłębionym w temacie - nie przejąłeś mojej duszy. Nie wiem jakie informacje wychwytujesz, jednak na pewno z niej nie pochodzą.

Skoro tak uważasz :)
soldado
Moderator forum.

Postautor: Natasza » 31 lip 2016, 21:39

Z mojej strony najważniejszym było przekazać ludziom , ze nie są jedyni i ze jest inna grupa jak to ona mówi Gatunek mi łatwiej mówi sie rasa i niestety ale kontaktu nie będzie , czy jesteśmy dla nich na poziomie zwierząt ? Na pewno nie partnerów do rozmów i spotkań
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: soldado » 31 lip 2016, 21:52

danut pisze:
soldado pisze:

Nie zrobiłaś tego.

Jestem silny dzięki Tobie.
To co obserwujesz na wielu forach i jest moim udziałem jest dzięki Tobie.

Nigdy Cię nie zastanowiło, że takich osób jak ja jest niezmiernie mało ?
Nie miałem tego od urodzenia, to się zaczęło ok. 7 lat temu.

Mam ogromną wiedzę, dzięki Tobie.
Bardzo duży mam wpływ na duchy, osoby opętane, dzięki Tobie.

Napiszę to, co wiele osób zszokuje.
Można podzielić duszę.
Można to zrobić na dwa sposoby.
Poprzez gwałt na naturze, poprzez morderstwa na innych.
Wtedy rozszczepia się nasza dusza i jej mroczna część zostaje na tym łez padole...
Albo można to zrobić jeszcze przed wejściem w ciało, można wejść w więcej niż jeden hologram - więcej niż jedną rzeczywistość jednocześnie.
Możemy dzięki temu bardzo przyspieszyć rozwój swojej duszy.
Jednak każda nasza część jest w danym hologramie słabsza niż normalnie, bo nasza energia życiowa jest rozdzielona.
Dlatego jesteśmy bardziej niż inni podatni na ciężkie choroby.
Możemy to zrobić za przyzwoleniem Strażników, którzy kontrolują wymiary.
Jesteśmy pod Ich ścisłym nadzorem,
Wszelka pomoc w danym wcieleniu pochodzi zawsze od Nich.
Chociaż jest to nieraz przez różne osoby, ale te osoby są przez Nich do tego inspirowane.
Osoba, która się na to decyduje od urodzenia aż do śmierci jest pod Ich ścisłym nadzorem.
soldado
Moderator forum.

Postautor: OneNight » 31 lip 2016, 21:54

Natasza pisze:Z mojej strony najważniejszym było przekazać ludziom , ze nie są jedyni i ze jest inna grupa jak to ona mówi Gatunek mi łatwiej mówi sie rasa i niestety ale kontaktu nie będzie , czy jesteśmy dla nich na poziomie zwierząt ? Na pewno nie partnerów do rozmów i spotkań

Niby czemu? Sądzisz, że pozabijalibyśmy ich?
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 31 lip 2016, 22:02

My Ich???? Gdybys Ich zobaczył pierwsza myśl zaraz po szoku byłaby pytaniem kiedy oni nas zgładza . Maja potężna technologie i spacerują miedzy wymiarami jak chcą i kiedy chcą wsród nich są tzw Strażnicy tak mi sie przedstawili a tu na tym forum miałam otrzymać potwierdzenie ze nie oszalałam i ze to oni
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: soldado » 31 lip 2016, 22:07

Natasza pisze:My Ich???? Gdybys Ich zobaczył pierwsza myśl zaraz po szoku byłaby pytaniem kiedy oni nas zgładza . Maja potężna technologie i spacerują miedzy wymiarami jak chcą i kiedy chcą wsród nich są tzw Strażnicy tak mi sie przedstawili a tu na tym forum miałam otrzymać potwierdzenie ze nie oszalałam i ze to oni

Wiem jakie to uczucie, ale zapewniam Cię, że z Ich strony patrząc to żadna frajda zrobić coś takim maluczkim jak my... :)
Jeżeli mieli by coś zrobić to wynikałoby to tylko z bezpośredniego zagrożenia.
Jednak nie żałowaliby tego, bo wiedzieliby, że odrodzimy się w innym życiu bogatsi o doświadczenie, że nie można podnosić na Nich ręki.
soldado
Moderator forum.

Postautor: OneNight » 31 lip 2016, 22:11

Natasza pisze:My Ich???? Gdybys Ich zobaczył pierwsza myśl zaraz po szoku byłaby pytaniem kiedy oni nas zgładza . Maja potężna technologie i spacerują miedzy wymiarami jak chcą i kiedy chcą wsród nich są tzw Strażnicy tak mi sie przedstawili a tu na tym forum miałam otrzymać potwierdzenie ze nie oszalałam i ze to oni

Nie wiem co Cię tak szokuje. Zachwalasz ich, jakby byli jakimś bóstwem. Skoro są tacy potężni, to czego się boją? Czemu się nam nie pokażą?
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 31 lip 2016, 22:13

Wiem bo dawno by nas zgladzili z jakiegoś powodu nie pokazują sie a właściwie ukrywają przed nami nie znam powodu i nie chce konfabulowac wsród nich jest jeden głos zawsze słyszę męski głos dojrzałego mężczyzny jest tak poważny , ze gdy z nim rozmawiałam zwazalam na słowa żadne hihi ha ha oni nas sie nie boja byc może nas stworzyli i zostawili naturze
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm