autor: Natasza » 01 lut 2016, 08:53
to co mi się przytrafia jest zarówno w czasie snu jak i w czasie pełnej jaźni i zdarzyło się , że byli przy tych zjawiskach postronni świadkowie w jednym przypadku aż trzech - odskoczyli ode mnie gdy to ,, coś,, się wydarzyło i nie było to miłe dla mnie gdy się mnie bali a później wiem, że o tym opowiadali swoim rodzinom i znajomym..
wg moich wyłącznie własnych doświadczeń - wiem, że duchy to duchy zmarłych osób/ zwierząt oraz ONI- którzy mogą występować w formie fizycznej jak i ,, duchowej. można założyć , że ich świat znajduje się w innym wymiarze - i mają zdolność robić ze swoim ciałem co chcą - materializować je, teleportować i robić rzeczy do których może dojdziemy za XXX wieków -bynajmniej naukowcy nie śpią ; lub ONI mogą przybywać z zupełnie materialnej części wszechświata gdzie cywilizacja rozwijała się zupełnie inaczej jak nasza i być może panujące tam warunki bio fizyczne ułatwiły im postęp
soldado ubrał to dobrze w słowa - że jedni i drudzy ,, wyciągają twoją duszę ,, - i to budzi mój niepokój , że tak łatwo mi ją wyciągnąć czymkolwiek ta dusza czy twoje JA jest. I robią to kiedy chcą, a nie lubię gdy ktoś ma nade mną kontrolę; pisał też kiedyś o moim ciele ; jest coś co miało miejsce kilka miesięcy temu i nie było miłe i to też zapamiętam do końca życia
nie jest to łatwe tak Wam to mówić a robię to delikatnie i bez szczegółów, ważne jest byście wiedzieli, że jest świat o którym nie mamy żadnego pojęcia prócz malutkich wniosków; na szczęście są ludzie podobni do mnie, pocieszające to , idę po kawę....i miłego dnia dla WAS
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,