O Istotach i istocie doświadczeń

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: O Istotach i istocie doświadczeń

Postautor: danut » 09 wrz 2016, 16:57

Nataszo myśl, kojarz, nie narzucaj pokrętnie tego co kto miałby na ten temat myśleć. Widzisz skumulowaną czerń, kształt za oknem, przesuwający się i zasłaniający ci okno - pierwsze co przychodzi ci na myśl, to to czy nie jest to czegoś cień, wiec to sprawdzasz, rozglądasz się po osiedlu, obejmujesz wszystko wzrokiem patrzysz, gdzie jest słońce. Analizujesz i wykluczasz źródło pochodzenia, plus odczuwasz, że jest to energetyczne, rozumne i wyczuwasz tego intencje. Wtedy łączysz z usłyszanym, przeczytanym i od kogo i po tym rozpoznajesz delikwenta.
danut

Postautor: Natasza » 09 wrz 2016, 17:06

danut i do jakich wniosków doszłaś widząc batmana? był fizyczny do dotknięcia? czy obrazem przesłanym dla Ciebie ?
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 09 wrz 2016, 17:09

Myślokształt grupy "magów" z forum FN. Ot tak popisują się czarownice i czarownicy. :lol: A są niebezpieczni tylko dla kogoś kto przyjmie do siebie ich sugestie i intencje takiego tworu.
danut

Postautor: Natasza » 09 wrz 2016, 17:11

osoby , które przywołują są niebezpieczne - fakt

po co z nimi się kontaktowałaś?pisałaś
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 09 wrz 2016, 17:41

Natasza pisze:osoby , które przywołują są niebezpieczne - fakt

po co z nimi się kontaktowałaś?pisałaś

:D Uciekając od nich pozostawiasz im tylko wolną drogę. Jak wymyślisz sposób obrony, gdy temu się dobrze nie przyjrzysz?
danut

Postautor: Natasza » 09 wrz 2016, 17:54

Dlatego dałam zaproszenie i wiem co robią z ludźmi nie tam takimi co z nimi sie zadają ale takimi spoza grupy
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 09 wrz 2016, 18:00

Natasza pisze:Dlatego dałam zaproszenie i wiem co robią z ludźmi nie tam takimi co z nimi sie zadają ale takimi spoza grupy

To żaden sposób, dałaś im tylko przyzwolenie, które niczemu nie służy.
danut

Postautor: Natasza » 09 wrz 2016, 18:03

Zdziwiłabyś sie co zyskałam , zreszta dlatego zaniemówił ten ma końcu, osoby które maja z nimi kontakt powinny łatwo to od nich wyciągnąć
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 09 wrz 2016, 18:08

Zdziwiłabyś się gdybyś wiedziała co na końcu dzieje się z osobami, które niby wyciągnęły od takich "magów" tajemnicę. Zdziwiłabyś się gdybyś wiedziała jak przez takie sztuczki przekręca się umysł człowieka. Poczytaj troszkę o oddziaływaniu sugestią i o hipnozie.
danut

Postautor: Natasza » 09 wrz 2016, 18:10

Kiedyś mówiłaś jak wbijali Ci szpilę w mózg , tu tester z tego forum kilkukrotnie odprawił na mnie ten tani ryt i wbijał mi miedzy innymi w udo ostra szpilę to był spinacz biurowy a pózniej użył ognia i noża ciał moje ciało mysial mieć portret nagiej kobiety fotka albo coś z gazety widziałam znaki jakie mi wyżynał . Heh ciekawe jak znosi teraz te sytuacje pozdrawiam proszę pana :))))
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm